Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار میراث‌فرهنگی ایرنا، گواهینامه IIS  که مخفف IFIA Innovation Standard است به نوآوری‌ها و اختراعاتی تعلق می‌گیرد که شرایط لازم را برای دریافت استاندارد از سوی هیات یازده نفره داوران منتخب فدراسیون جهانی مخترعان داشته باشد. این گواهینامه از خدمات جدیدی است که این فدراسیون که مقر آن در ژنو سوئیس است، از اوایل سال ۲۰۲۲ میلادی ارائه آن را آغاز کرده است و در سه درجه C ، B ، A اعطا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختراع موزه‌ای ایران که حاصل تلاش محمودرضا گرجی، مرجان حاجی رحیمی و سالار بصیری است توانست با کسب حداکثر امتیاز، گواهینامه نوع استاندارد نوآوری را به دست آورد. این نخستین بار در ایران و جهان است که اختراعی مربوط به فناوری موزه‌ها موفق به کسب استاندارد از فدراسیون جهانی مخترعان شده است.

اختراع موزه ای گروه ایرانی که شامل پایش و هوشمندسازی موزه‌ها می‌شود، تیرماه سال گذشته در نخستین دوره مسابقات اختراعات ویژه اعضای فدراسیون جهانی مخترعان که در ژنو سوئیس و در ششمین دوره نمایشگاه اختراعات ترکیه که شهریور ماه در استانبول  برگزار شد، توانست مدال طلا کسب کند.

پس از این موفقیت، موزه آرداک مانوکیان که موزه ارامنه تهران به شمار می‌رود، قبول کرد تا این اختراع به صورت آزمایشی در آن اجرا شود و آذرماه سال گذشته مراسم رونمایی آن با حضور کارشناسان پژوهشگاه میراث فرهنگی و موزه داران برگزار شد.

این گروه  به خاطر این اختراع و اجرای آزمایشی آن در موزه آرداک مانوکیان از سوی سبوه سرکیسیان، اسقف اعظم ارامنه تهران و ایکوم ایران (شورای بین المللی موزه‌ها) مورد تقدیر قرار گرفتند.

به تازگی در حین نمایشگاه پوشاک ارامنه که به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی در موزه پوشاک سلطنتی کاخ سعدآباد برگزار شد نیز این دستگاه برای سنجش شرایط موزه‌ای به صورت موقت به آنجا انتقال یافت تا شرایط این ساختمان تاریخی موزه پوشاک سلطنتی(کاخ شمس) و اشیای آن را که شامل لباس‌های گران‌قیمت می‌شود، بسنجد. این اطلاعات به دست آمده برای آگاهی در اختیار مدیر کاخ موزه سعدآباد قرار گرفت.

رهبر معظم انقلاب، سال ۱۴۰۱ را با عنوان سال تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین نامگذاری کرده‌اند؛ توجه به فناوری‌های نوین دانش‌بنیان می‌تواند عرصه جدیدی را برای معرفی میراث‌فرهنگی و موزه‌های کشور به علاقه‌مندان و پژوهشگران در این حوزه گشوده و حضور جوانان ایرانی و ثبت اختراعات این حوزه در مجامع جهانی، تراز علمی پژوهشی ایران را در منطقه و جهان ارتقا بخشد.

برچسب‌ها کاخ موزه سعدآباد میراث فرهنگی موزه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاخ موزه سعدآباد میراث فرهنگی موزه کاخ موزه سعدآباد میراث فرهنگی موزه میراث فرهنگی موزه ای موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، روشنک مکبری نژاد، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه نهم تا یازدهم خرداد ماه 1403، شاهد برگزاری رویدادی مهم در عرصه ی پزشکی کشور خواهیم بود، اظهار کرد: اولین کنگره ملی طب ایرانی با همت و تلاش انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، برگزار می شود و فرصتی مغتنم برای تبادل دانش، تجربیات و دستاوردهای علمی در زمینه ی این طب کهن و ارزشمند خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: طب ایرانی، گنجینه ‌ای بی نظیر از دانش و تجربه هزاران ساله پزشکان و حکیمان این مرز و بوم است که در صورت استفاده از این ظرفیت غنی می ‌تواند در تداوم سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم نقشی بی‌ بدیل ایفا کند.

 مکبری نژاد با بیان اینکه حفظ و احیای طب ایرانی، رسالتی ملی و وظیفه‌ای خطیر بر دوش همه ی ماست؛ تصریح کرد: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه ی طب سنتی ایران و ارتقای جایگاه این طب کهن و ارزشمند در نظام سلامت کشور است.

وی افزود: این کنگره دریچه ‌ای نو به سوی دستاوردهای علمی نوین در حوزه طب سنتی ایران خواهد گشود و افق‌ های تازه‌ ای را برای درمان بیماری ‌ها و ارتقای سلامت جامعه ترسیم خواهد کرد.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه حضور در این کنگره، گامی در جهت احیای طب ایرانی و حفظ هویت ملی ماست، از تمامی متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌ مندان به طب سنتی ایران دعوت کرد تا با حضور فعال در این کنگره، در مسیر اعتلای این طب کهن و ارزشمند گام بردارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این کنگره نقطه عطفی در تاریخ طب سنتی ایران باشد و شاهد پیشرفت‌ های روزافزون در این عرصه باشیم.

گفتنی است، این کنگره  نهم تا یازدهم خردادماه 1403 برگزار می شود و دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز بازآموزی برای پزشکان و داروسازان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یادداشت| اینوتکس؛ صحنه‌ای جهانی برای نوآوری ایرانی
  • جهان امروز، محروم از کیمیاگری و شاعری ایرانی است
  • نقش نوآوران در آینده ایران
  • نقش نوآوران در آینده ایران بررسی شد
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • سرنوشت «تلخ» کارخانه‌ای که «موزه» نشد/«ریسباف» فقط «دست به دست» می‌شود!
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی برای اولین بار در خوزستان