Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی تبرایی دبیر اجرایی خانه احزاب ایران در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره برگزاری مجمع عمومی خانه احزاب گفت: خانه احزاب ایران هر سه سال یک‌بار، انتخاباتی در چارچوب مجمع عمومی برگزار می‌کند. فرم انتخابات به صورت فراکسیونی است. درواقع مجمع عمومی دو مرحله انتخابات انجام می‌دهد؛ یک‌بار از طریق فراکسیون‌های اصلاح‌طلب، اصول‌گرا و مستقل، مجزا شده و هر فراکسیون ۱۱ نفر برای عضویت شورای مرکزی انتخاب می‌کنند و در مرحله بعد نیز به طور عام از ۳۳ نفر ۲۱ نفر اصلی را برای شورای مرکزی انتخاب کرده و شروع به فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در دوره جدید، سه همایش در خانه احزاب برگزار شد تا پیش‌نویس اصلاح قوانین انتخابات، جرم سیاسی و مواردی از این دست را با کمک کمیته حقوقی خانه احزاب کلید بزنیم. تیرماه امسال نیز مدت مسئولیت شورای مرکزی خانه احزاب ایران تمام می شود و مجدداً باید مجمع عمومی برگزار شود تا بتوانیم شورای مرکزی جدید را انتخاب کنیم.

دبیر اجرایی خانه احزاب ایران اعلام کرد: پنجشنبه این هفته (۱۹ تیر ۱۴۰۱) همایشی در راستای سلسله همایش‌هایی که از قبل انجام می‌گرفت، به مدد کمیته بین‌الملل خانه احزاب انجام خواهد شد. موضوع همایش مذکور، «بررسی توافقات ایران، چین و روسیه» است. مدعوین همایش نیز از دبیران کل همه احزاب سیاسی هستند. همچنین این همایش با سخنرانی وزیر کشور یا معاون سیاسی او برگزار می‌شود.

تبرایی با بیان اینکه همایش‌های قبلی نیز با همکاری وزارت کشور و سخنرانی معاون سیاسی انجام شد، گفت: این وزارتخانه در یک سال اخیر تعامل مؤثری با احزاب دارد؛ البته در برخی استان‌ها انتظار می‌رود که استانداران، به فعالیت سیاسی احزاب اهمیت داده و به آن را قوت ببخشد. معاونت سیاسی وزارت کشور توانسته پاسخگویی و تعامل دوطرفه را ساماندهی کرده که خروجی این تعامل، افزایش امکان دفاع دبیران احزاب در جلسات کمیسیون ماده ۱۰ است.

وی ضمن توضیحی در رابطه با خانه احزاب ایران، عنوان کرد: تنها نهاد صنفی احزاب در کشور، خانه احزاب است. وظیفه آن نیز بر اساس اساسنامه رشد تحزب در کشور بوده و نباید خط‌مش سیاسی داشته باشد، باید بتواند روحیه تعاون جمعی و همکاری احزاب را ارتقا دهد. خانه احزاب در رابطه با اجرایی شدن اهداف باید همایش‌هایی را برگزار کند که این کار را کرده و در ایام کرونا هم به صورت مجازی و حضوری فعالیت داشته است.

کد خبر 5508079

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه احزاب احزاب سیاسی سند همکاری ایران و چین انقلاب اسلامی ایران جمهوری اسلامی ایران ایران مقام معظم رهبری سید محمود دعایی آیت الله خامنه ای امام خمینی وزارت امور خارجه سالروز ارتحال امام خمینی امور خارجه حسین امیرعبداللهیان سعید خطیب زاده مجلس شورای اسلامی سید صولت مرتضوی خانه احزاب ایران شورای مرکزی مجمع عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی

   

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری شهید مطهری را مجاهد عرصه جهاد تبیین دانست و گفت: این شهید والامقام شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید و با زبان روز، معارف مکتبی اسلام ناب را به جامعه خصوصاً جوانان بشناساند.

آیت‌الله علی عباسی در همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه استاد شهید مطهری گفت: انقلاب اسلامی هنوز هم مدیون اندیشه‌های این شخصیت است.

رئیس جامعه‌المصطفی العالمیه افزود: شهید مطهری مجاهد عرصه جهاد تبیین و آگاه به زمان و مسلط بر دسیسه‌های دشمنان اسلام بود.

آیت‌الله عباسی گفت: شهید مطهری با تبیین اسلام ناب، ماهیت اندیشه‌های انحرافی و خطرات اسلام التقاطی را برملا کرد. این شهید والامقام شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید و با زبان روز، معارف مکتبی اسلام ناب را به جامعه خصوصاً جوانان بشناساند.

او پاسخ شهید مطهری به اندیشه ماتریالیستی روشنفکرنما‌های زمان را قوی‌ترین جواب عنوان کرد و افزود: کتاب اصول فلسفه و روش رئالیسم منشوری شد به دست نیرو‌های مسلمان و مومن مبارز برای پاسخگویی در مقابل جریانی که مدعی معرفت و مبارزه که اذعن داشت مبارزه با عدالتخواهی در جهان به دست مارکسیسم و ماتریالیست است. او از توان علمی و قلم خود برای تبیین و دفاع از آموزه‌های اسلام ناب و بالاخص مسئله حقوق زن در اسلام و مسئله حجاب استفاده و ایفای نقش کرد.

آیت‌الله عباسی با بیان اینکه شرایط امروز جامعه ما نیز به گونه‌ای است که برخی جوانان به اندیشه لیبرال دموکراسی شیفتگی نشان می‌دهند بدون اینکه شناختی از آن داشته باشند، گفت: در شرایطی که حق و باطل در جامعه، دارای چهره‌هایی همسان‌اند و تشخیص حقایق برای مردم دشوار است، افزون بر وظایفی که بر عهده عموم طبقات است، نیاز به جهاد فکری و معنوی وجود دارد. ما بایستی این شعار‌ها را تحلیل و نشان دهیم که بی‌محتوا هستند.

او با اشاره به اینکه در مسئله نظام زن هنوز هم با تمدن امروز چالش داریم؛ افزود: در مسئله حجاب مقام معظم رهبری فرمودند حجاب فی نفسه چالش نبود و دست‌هایی از بیرون تلاش دارد تا آن را به یک چالش تبدیل کند. شهید مطهری برای دفاع از اسلام با تمام وجود در صحنه بود و امروز هم میدان نزاع ادامه دارد و ما باید در صحنه باشیم.

این عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: شهید مطهری به عنوان مدافع سنگر فکری و عقیدتی به خوبی احساس مسئولیت کرد و به آن عمل کرد؛ اقدامات شایسته این شهید والامقام در عرصه‌های مختلف انقلاب و تفکرات ارزشمند آن برای حل مشکلات از دلایل اصلی ترور این شهید به دست گروه‌های تروریستی بود.

آیت‌الله عباسی انقلاب اسلامی را نقطه عطف تاریخ دانست و گفت: انقلاب اسلامی ایران یک نعمت بزرگ الهی است که روح جدیدی بر جهان دمید.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • چرا موافقت نامه همکاری امنیت اطلاعات ایران و روسیه در شورای نگهبان بررسی نشد؟!
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود