Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای شهر تهران در تذکراتی خواستار جواب دندان‌شکن به حملات سایبری اخیر در شهرداری تهران و برخورد با نیرو‌های نفوذی در بدنه شهرداری شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر قائمی عضو شورای شهر تهران روز سه شنبه و در صحن علنی شورای شهر تهران در تذکری با اشاره به حملات سایبری اخیر به برخی سامانه‌های شهرداری تهران گفت: لازم است ما مدیران شهری از مردم شهر تهران بابت اختلالاتی که در پی حمله سایبری ایجاد شده عذرخواهی کنیم و امید است با تلاش دوستانمان در شهرداری برای جبران آسیب‌های وارده در آینده نزدیک شاهد استمرار خدمت‌های شهرداری باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قائمی افزود: من بار دیگر به تذکرم که در آبان‌ماه سال گذشته داده بودم تاکید می‌کنم و امیدوارم شهرداری تمهیداتی پیش‌بینی کند تا برای مقابله آماده باشد.

به گفته وی، لازم است شهرداری ابزار‌های لازم، نیروی مورد نیاز و تجهیزات لازم را تامین کرده تا خود را در مقابل حوادث مشابه تقویت کند چرا که دشمنی دشمنان پایان ناپذیر است و شهرداری باید این مسائل را پیگیری کند.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه با تلاش شبانه روزی متخصصین حوزه این مشکل در حال برطرف شدن است، گفت: در کنار تقویت در حوزه حملات سایبری باید پاسخی دندان‌شکن به این حمله نیز داده شود.


حذف رانت و امضای طلایی در شهرداری تهران


احمد صادقی رییس کمیته شفافیت شورای شهر تهران هم در تذکری با اشاره به افتتاح سامانه تعیین کارشناس رسمی اظهار کرد: اتفاق بزرگی در شهرداری تهران روی داده که تا قبل از این انتخاب کارشناس نظام و فرایندی نداشت و همین موضوع منجر به رانت می‌شد.

وی افزود: اکنون ارجاع به کارشناس رسمی با حذف امضای طلایی است و کارشناسان به صورت رندوم انتخاب می‌شوند و نوعی توزیع عادلانه به وجود می‌آید که امیدوارم این شیوه نه تنها در حوزه املاک بلکه در تمامی بخش‌های شهرداری تهران ایجاد شود.

رییس کمیته شفافیت شورای شهر تهران در تذکر دیگری گفت: هک کردن سیستم‌های شهری به معنای این است که دشمنان نظام با مردم مشکل دارند و می‌خواهند به شهروندان آسیب برسانند.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: رافت اسلامی در شهرداری تهران معنایی ندارد و تیم جدید مدیریت شهری باید نفوذی‌ها را پاکسازی کند و همچنین رعایت پدافند غیر عامل اهمیت بسزایی دارد.


احتمال تداوم حملات سایبری به زیرساخت‌های کشور


مهدی عباسی دیگر عضو شورای شهر تهران در تذکری گفت: در سال‏های اخیر کشور ما با اشکال تازه و جدیدی از حملات سایبری مواجه شده و بیم آن می‏رود که این حملات تداوم پیدا کند.

وی افزود: عملی شدن برخی حملات سایبری به مراکز حساس کشور مانند حمله به سامانه سوخت و پمپ بنزین‌ها، حملات سایبری به مراکز هسته‌ای و هک شدن سایت‌های اینترنتیِ مراکزی مانند هواپیمایی ماهان گویای آن است که باید به بازدارندگی سایبری بیش از پیش اهمیت بدهیم.

وی با بیان اینکه حملات سایبری در لیست خطرات جهانی رتبه پنجم را در سال ۲۰۲۰ به خود اختصاص داده افزود: جلوگیری از آسیب در فضای سایبری، سازوکار‌های لازم را می‌طلبد، کارآمدی در عرصه سایبری مستلزم شناخت دقیق حوزه آفندی و پدافندی و تدوین راهبرد‌هایی بر اساس نظریه پایه بازدارندگی در فضای سایبری است که متأسفانه مورد غفلت واقع شده است.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه با توجه به شهرنشینی حدود ۷۵ درصد جمعیت کشور، اهمیت توجه ویژه به پدافند غیر عامل مردم محور و ارتقای تاب آوری شهری دو چندان می‌شود افزود: به دلیل گستردگی حملات سایبری و آثار آن، دربرگیری آن دو حالت است: حملات به مراکز محدود که ارزش امنیتی دارد و حملاتی که گستردگی بالا دارد و هدف اختلال در زندگی روزمره مردم است، حمله سایبری به تاسیسات هسته‌ای تجربه شده در کشور از نوع اول و حمله به سامانه سوخت و پمپ بنزین‌ها و اخیرا سامانه‌های شهرداری تهران از نوع دوم است.


ضرورت ابلاغ دستورالعمل الزام مطالعات فرهنگی و اجتماعی روی پروژه‌های شهری


زهرا شمس احسان هم با گلایه از عدم بررسی و ارزیابی تاثیرات اجتماعی طرح‌های شهری در تذکری گفت: آشکار شدن پیامد‌های نامطلوب و ناخواسته پروژه‌های عمرانی در دهه‌های گذشته سبب شده که شاخه جدید بین رشته‌ای برای شناسایی اثرات اجتماعی و فرهنگی پروژه‌ها ایجاد شود که شهرداری می‌تواند از این مطالعات بهره ببرد.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در سال ۸۶ شورای شهر در مصوبه‌ای شهرداری تهران را ملزم کرده که مطالعات فرهنگی و اجتماعی روی پروژه‌های شهری انجام دهد افزود: قرار بوده که هزینه انجام مطالعات از محل پروژه تامین شود و حتی در سال ۸۹ شهرداری انجام مطالعات ارزیابی و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی پروژه‌ها را برای تمامی معاونت‌ها، سازمان‌ها و شهرداران مناطق به امور اجتماعی سپردند.

وی با بیان اینکه هدف از ارزیابی تاثیرات، تحقق توسعه پایدار و محدود کردن اثرات نامطلوب است خاطرنشان کرد: هشت ماه از آغاز کار مدیریت شهری جدید می‌گذرد، اما هنوز ابلاغ دستورالعمل جدید را نمی‌بینیم و لازم است شهردار تهران در این خصوص تذکر دهد.


وضعیت هیات مدیره چند شرکت نامشخص است


همچنین حبیب کاشانی دیگر عضو شورای شهر تهران از وضعیت نامشخص هیات مدیره چند شرکت تحت پوشش شهرداری تهران گلایه کرد و گفت: هنوز شرکت‌های بهره برداری مترو، کنترل کیفیت هوا و همچنین سازمان تاکسیرانی تعیین تکلیف نشدند و پس از گذشت ۱۰ ماه در این زمینه غفلت شده است.

وی افزود: همچنین گزارش درآمد و هزینه شهرداری تهران باید به شورای شهر تهران ارایه شود، اما ۳ ماه است که این گزارش ارایه نشده و ضروری است که این گزارش هر چه زودتر به صحن شورا ارسال شود.


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حملات سایبری اختلال در سامانه نیروهای نفوذی عضو شورای شهر تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران شهرداری تهران حملات سایبری شهر تهران پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خلجی با تأکید بر اینکه از ابتدای دولت مردمی سیزدهم نگاه دولت بر حل مسائل شهری و کمک در این حوزه بوده است، گفت: طی ۲.۵ سال گذشته ناوگان عمومی شهر زنجان با نگاه حمایتی دولت نوسازی شد در حالیکه در ۱۰ سال گذشته چنین کمکی نشده بود و با کار‌های انجام گرفته ۲۴ دستگاه سنگین تحویل شهرداری‌ها شد.

وی افزود: سرانه بودجه شهری از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ برابر با ۳۶۰ درصد افزایش یافته و ۹۴ میلیون متر مربع به فضای سبز شهری اضافه شده که یکی از موفقیت‌های شهرداری‌های استان همین موضوع است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: بیش از ۴۵۴ هزار تن آسفالت در شهر‌های استان آسفالت‌ریزی شده است که بیش از ۸۰ درصد آمار متعلق به شهر زنجان بوده و این امر کام مردم شهر را شیرین کرده است.

خلجی به ارزیابی عملکرد شورا‌های اسلامی اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۱۱۳ عضو شورای شهر استان در ۲۱ شهر فعالیت می‌کنند در حالیکه در ارزیابی ها، شورای اسلامی شهر زنجان به عنوان شورای برتر انتخاب شد.

وی با تأکید بر اینکه خدمات این نهاد در بسیاری از موارد به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است، گفت: در حال حاضر شهر زنجان ۵۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که به همت شهردار و اعضای شورا تبدیل به یک کارگاه عمرانی شده است.

مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری زنجان ادامه داد: طبق ماده ۶۸ قانون شهرداری و شورا باید ۴۰ درصد مجموع درآمد آنها در بخش عمرانی استفاده شود، اما در شهر زنجان ۶۰ درصد بودجه در این محل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خلجی با بیان اینکه بیش از ۹۱ درصد مصوبات شورای شهر زنجان مصوب و اجرا شده است، گفت: تاکنون مصوبات مشکل‌داری را در شهر شاهد نبودیم و در شورای اسلامی شهر زنجان بدون هیچ حاشیه‌ای و وابستگی با تمام قدرت، اقدامات لازم در خصوص مسائل شهری انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم اجرا شد
  • اجرای ۱۷۶ طرح عمرانی شهری زنجان در دولت سیزدهم
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • برخورد کامیون با وانت یک کشته و یک زخمی بر جا گذاشت
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند