Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان مدتی است که توسط دولت در حال انجام بوده و اکنون این امر از روز گذشته در استان گیلان به عنوان سومین استان پایلوت در حال انجام است.

طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان طرحی است که محور اساسی آن نصب کارتخوان‌های ویژه‌ای می‌باشد که کاربرمحور آنها انجام کار تا آنها برای مردم تا حدود زیادی ساده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نحوع کار کارت‌خوان‌ها به گونه‌ای است که پس از کشیدن کارت با وارد تعداد نان خریداری‌شده توسط مشتری قیمت آن را محاسبه می‌شود و حتی در آن‌ها آیتمی برای محاسبه قیمت پلاستیک نان هم لحاظ شده است، البته برخی رسانه‌های معاند صحبت‌هایی درباره گران شدن نان در برخی نانوایی‌ها مطرح کردند که صحبت‌های نانوایان کذب بودن این شایعات را نشان می‌دهد.

 

یکی از نانواهای رشت می‌گوید در این طرح نان به همان قیمت مصوب سال قبل به مردم فروخته می‌شود و تنها فرقی که وجود دارد، این است که دستگاه کارتخوان میزان یارانه را به ازای هر تعداد قرص نان محاسبه کرده و مستقیماً به حساب نانوا واریز می‌کند.

این نانوا می‌گوید با توجه به ساده بودن کار با کارتخوان جدید و اینکه اصولاً کار پخت و توزیع نان در کشور ما زمانبر است، بنابراین نمی‌توان گفت که اجرای این طرح باعث شلوغی نانوایی‌ها شده است. ضمن اینکه دستگاه کارتخوان در دسترس کامل مشتری قرار دارد و هر کسی می‌تواند بعد از نوبت گرفتن بلافاصله کارت کشیده و هزینه نان را پرداخت کند.

به گفته یکی دیگر از نانواهای شهر رشت، در برخی اوقات شاهد این هستیم که به دلیل جدید بودن این کارت‌خوان‌ها مردم مدتی برای پراخت هزینه نان منتظر می‌مانند، اما این موضوع هم روز به روز بهتر می‌شود. با این حال پیشنهاد ما این است که روند کار با کارت‌خوان در لابه‌لای آگهی‌های بازرگانی آموزش داده شود.

 


بنا بر اعلام فرماندار شهرستان رشت از روز گذشته، دستگاه دو هزار و ۵۳۳ عدد دستگاه پز خرید نان در اختیار نانوایی‌ها قرارداده شده که ۵۷۰ دستگاه پز برای حوزه شهری و بخش مرکزی پیش بینی شده و در حال توزیع است و تا پایان هفته همه نانوایی‌های شهرستان به دستگاه پز خرید نان مجهز می‌شوند.

آنطور که حمیدرضا امام پناهی می‌گوید افراد می‌توانند با هر کارت بانکی که دارند هر تعداد نان که قصد دارند از طریق همین پزها خرید کنند، در راستای اجرای این طرح یک سیاست تشویقی هم در نظر گرفته شده به این صورت که هر نانوایی که هر مبلغ نان روزانه از طریق این پزها بفروشد، ۱۵ درصد مبلغ فروخته شده یارانه حمایتی دولت به آن تعلق می‌گیرد.

پس اجرای طرح هوشمندسازی توزیع نان در گیلان شلوغی‌های نانوایی‌ها به حداکثر رسیده است لذا به گفته فرماندار شهرستان رشت یکی از دلایل شلوغی نانوایی‌ها این است که آرد یارانه‌ای صنف و صنعت قطع و به صورت آزادپز شد که موجب گردید تا مردم به سمت مصرف نان‌های سنتی روی آورند و متعاقب آن شاهد شلوغی نانوایی‌ها هستیم.

طبق گزارش‌های اعلام شده حسن اجرای طرح پز خرید نان این است که از قاچاق آرد و عرضه آرد خارج از شبکه جلو گیری می‌کند، لذا در این پزهای جدید نوع و تعداد و قیمت نان مشخص شده و فرد با انتخاب هر کدام خرید می‌کند و در این روش دیگر نانوایی‌ها نمی‌توانند نان را به هر قیمتی که می‌خواهند، به‌فروشند.

فرماندار شهرستان رشت همچنین نگرانی مردم در خصوص تأمین نان گفت: مردم هیچ نگران تأمین نان، با اجرای طرح کارتی شدن خرید نان نباشند، تحت هر شرایطی نان مورد نیاز در اختیار مردم قرار می‌گیرد، آرد هم به مقدار کافی وجود دارد لذا جای نگرانی نیست.

همواره یکی از مشکلات در کشور تفاوت قیمت آرد فروخته شده در سطح کشور و نقاط مرزی می‌باشد که به این امر قاچاق آرد را با افزایش مواجه می‌کرد لذا طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان از این اقدام جلوگیری  می‌کند.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان فرماندار شهرستان رشت نانوایی گیلان طرح هوشمندسازی نانوایی ها اجرای طرح خرید نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • فرهنگ مصرف نان مردم باید تغییر کند
  • نانوایی متخلف در یزد شناسایی شد
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • بررسی انسداد «میدان جی» در شورای تأمین تهران
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان