Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، حمید رضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در شصت و هشتمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد اظهار کرد: با توجه به اقدامات انجام شده تا پایان خرداد ۲۵۰ میلیارد تومان اوراق نفر آباد برای اجرای ۱۵ پروژه خدمات زیرساختی و حرکت به سمت توسعه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد فضای سبز، مدارس، مراکز ورزشی و چند الگوی تک پلاک در نفرآباد اجرایی می‌شود.

صارمی با اشاره به طرح‌های تفصیلی، افزود: برخی از مناطق در جنوب شهر تهران در طرح تفصیلی پیش نرفته بودند اما عرض خیابان شوش ۲۰ متر کاهش یافت همچنین عرض خیابان کرمان نیز تغییر پیدا کرد.

بخشی از صحبت‌های صارمی در جلسه امروز شورای شهر را در ادامه بخوانید:

*در رابطه مشوق‌های طرح تفصیلی مسکن قادر خواهیم بود که ۵ هزار پروانه را صادر کنیم. وام ۶۰۰ میلیونی پیرامون حرم حضرت شاه عبدالعظیم و وامی ۴۵۰ میلیون تومانی از سوی وزارت راه و شهرسازی ارائه می‌شود. البته اگر با سیستم‌های تمام صنعتی در بافت مسکونی کار شود این وام به ۶۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

*ایران در بین پر خطرترین کشورهای جهان از لحاظ زلزله قرار دارد اما بعد از زلزله بم به دلیل الزاماتی که در نظام مهندسی شکل گرفت، سازه‌ها با کیفیت‌تر ساخته شده‌اند.

*گسل ری تهدید جدی برای تهران وجود دارد زیرا بسیاری از بخش بافت فرسوده در این گسل وجود دارد. ۲۴ درصد از مساحت شهر تهران در ناپایداری زلزله قرار گرفته است. بر همین اساس یک چهارم شهر تهران نیازمند بازسازی، بهسازی و مناسب سازی هستند. ۳۷ درصد جمعیت شهر تهران در همین بافت زندگی می‌کنند.

*۸۵ درصد بافت فرسوده تهران در جنوب شهر تهران قرار دارد و این به معنای آن است که ما باید بسته تشویقی را در نظر بگیریم تا نوسازی این بافت تحرک بیشتری داشته باشد.

*برای ما پذیرفتنی نیست که در میان شمال و جنوب پایتخت توسعه نامتوازن وجود داشته باشد در جنوب شهر تهران و در حوزه فراغتی ۱۴ هکتار و همچنین ۱۳۶ هکتار فضای سبز کمبود وجود دارد.

*برای نوسازی هر یک هکتار بافت فرسوده به ۱۳۶ میلیارد تومان بودجه احتیاج است. اعتبار مورد نیاز ما برای نوسازی سالانه ۱۰ درصد از بافت‌های فرسوده تهران ۴۴ هزار میلیارد تومان است.دستگاه‌های متولی نوسازی بافت فرسوده باید به میدان بیایند. دستگاه‌های عضو ستاد ملی بازآفرینی موضوعات را جدی نمی‌گیرند و اگر اتفاقی که در متروپل رخ داد در تهران بیفتد دیگر فایده‌ای ندارد. امروز فرصت پیشگیری وجود دارد و دستگاه‌های مسئول باید کمک کنند.

*در حوزه محله محوری بیش از ۱۹۵ هزار پلاک فرسوده نوسازی شدند و انتقال حق توسعه کالبدی نیز تدوین شده است. سال گذشته هزار و ۳۸۴ پروانه در بافت مسکونی اعطا شد که این نقطه ضعف ما است اما باید کاری کنیم تا صدور پروانه‌ها افزایش پیدا کند.

کد خبر 681632 برچسب‌ها زلزله بافت‌ فرسوده شوراى شهر تهران شهردارى تهران شهرداری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زلزله بافت فرسوده شوراى شهر تهران شهردارى تهران شهرداری بافت فرسوده شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد آئینی در سفر یک روزه به شهرستان اهر و شرکت در مراسم افتتاح معابر شهری بافت فرسوده با اشاره به نهضت آسفالت ریزی معابر در محله‌های ۱۰ گانه محروم شهر اهر ادامه داد: بیشتر معابر محله‌های ۱۰ گانه محروم و کم برخوردار این شهرستان آسفالت ریزی شد و امیدواریم امسال نیز شاهد آسفالت همه معابر در مناطق ۱۰ گانه این شهرستان باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است گفت: طبق سند ستاد بازآفرینی، دستگاه‌های اداری موظف هستند یک سوم اعتبارات و طرح‌های تملک دارایی سرمایه سهم ادارات را برای نوسازی و بازسازی محلات با بافت فرسوده اختصاص دهند.

آیینی اضافه کرد: سال گذشته با صدور ۹۰ هزار پروانه بافت فرسوده در بحث بازسازی و نوسازی مساکن فرسوده، تاکنون در مجموع ۲۶۳ هزار پروانه واحد بافت فرسوده در کشور صادر شده است که رکورد ۳۰ ساله را شکسته‌ایم و امیدواریم امسال با کمک مردم این رقم به ۴۰۰ هزار پروانه افزایش یابد

وی به تخصیص اعتبارات، تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی برای نوسازی و بازسازی بافت مساکن فرسوده اشاره کرد و افزود: دولت سیزدهم موضوع نوسازی مساکن را در اختیار مردم گذاشت و سعی شد با مشارکت مردم، اعطای تشویقی‌ها و تسهیلات بانکی زمینه را برای شرکت مردم در نوسازی مساکن فرسوده مهیا شود که امیدواریم این مشارکت در منطقه ارسباران و شهرستان اهر که مشکل مساکن فرسوده دارند بیشتر تحقق یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی به اشاره به اینکه کار‌های زیادی در زمینه بازسازی و نوسازی بافت فرسوده در منطقه ارسباران و شهرستان اهر انجام شده است اظهار کرد: متاسفانه آمار ساخت و ساز‌ها نسبت در این شهرستان و منطقه ارسباران پایین است و امیدواریم به این موضوع اهتمام ویژه‌ای صورت پذیرد.

آیینی همچنین از اختصاص سهم ۸۰ درصدی مشابه وام نهضت ملی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در مناطق تاریخی خبر داد و افزود: ۸۴ هکتار از بافت‌های فرسوده مناطق تاریخی شهر اهر نیز تحت پوشش این وام قرار می‌گیرد و نیازمند است که شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر اهر به این موضوع با جدیدت تمام ورود کنند تا تجربه زلزله ارسباران را شاهد نباشیم.

 

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران