Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با بیان اینکه دندان‌پزشکی به خدمتی لوکس تبدیل شده است، گفت: تا سال ۱۴۰۸ به عدد مطلوب از نظر تعداد دندان‌پزشک به جمعیت می‌رسیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ جلیل کوهپایه‌زاده دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درباره دسترسی عادلانه به دندان‌پزشک گفت: هدف نظام سلامت دسترسی عادلانه به خدمات سلامت دهان و دندان است، برای رسیدن خدمات عادلانه به دست مردم یکی از راهکارها افزایش دندان‌پزشک یا رفع کمبودهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مقایسه با کشورهای منطقه باید توجه داشت که کشورها آمارها را به سازمان جهانی بهداشت خوداظهاری می‌کنند و با ما مقایسه می شوند، نوع خوداظهاری‌ها با هم فرق می‌کند، به دلیل همین خوداظهاری، لبنان عدد بالایی در دندان‌پزشکی دارد.

وی ادامه داد: وضعیت شاخص‌های دهان و دندان ما مناسب نیست. ما باید برای این موضوع به دنبال راه حل باشیم. خدمات دندان‌پزشکی به خدمتی لوکس تبدیل شده است، در تهران با وجود تعداد مناسب دندان‌پزشک وضعیت سلامت دهان و دندان مردم مناسب نیست. شرایط مردم در جایی که خدمات سلامت تخصصی و فوق تخصصی عمومی دندان‌پزشکی مانند شهرهای بزرگ داریم، مناسب نیست.

کوهپایه‌زاده با اشاره به عدم پوشش بیمه‌ای خدمت دندان‌پزشکی و پرداختی از جیب مردم در حوزه خدمات دندان‌پزشکی گفت: بیمه‌ها پوشش مناسبی در خدمات دندان‌پزشکی ندارند و هیچ کمکی در پرداخت از جیب مردم در بخش دندان‌پزشکی انجام نمی‌دهند‌‌. بیمه‌ها باید در باقی خدمات دندان‌پزشکی ورود کنند تا هزینه‌ها تعادل پیدا کند. باید دانست که بازار سلامت بازار عرضه و تقاضای میوه نیست و نمی‌‌توانیم فکر کنیم با افزایش عرضه یا همان افزایش تعداد دندان‌پزشکان می‌توانیم تقاضا یا هزینه خدمات را تعدیل کنیم.

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ادامه داد: هر کاری یک قیمت تمام شده دارد، در ایران عموماً هزینه‌ها و تعرفه‌های ما واقعی نیست. واقعیت این است که باید برای ارائه خدمات به مردم فکری کنیم .مردم باید به خدمت مناسب دسترسی داشته باشند. یکی از راهکارها می‌تواند افزایش باشد اما دوستان ما در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید بیشتر تمرکز بر دسترسی، تأمین منابع لازم و کاهش هزینه‌ها برای جیب مردم داشته باشند که از طریق بیمه قابل انجام است.

کوهپایه‌زاده با بیان اینکه تا سال 1408 با افزایش ظرفیت دیده شده وزارت بهداشت به عدد مطلوب از نظر تعداد دندان‌پزشک به جمعیت خواهیم رسید، گفت: ما همواره در این زمینه که باید هر کاری را بر اساس اصول به جلو پیش ببریم بحثی نداریم. ظرفیت تعداد دانشکده دندان‌پزشکی ما در سال 78، هجده دانشکده بوده است که الان به حدود بالای 40 دانشکده در بحث آموزش رسیده‌ایم.

دبیر شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: پیش‌بینی ما این است با افزایش ظرفیتی که در نظر گرفته‌ایم در سال 1408 به 6 دندان‌پزشک به نسبت 10 هزار نفر جمعیت برسیم که به سرانه دندان‌پزشک کشورهایی مانند آمریکا زیاد هم دور نیست، ما منابعی برای افزایش ظرفیت و به تبع آن تربیت دندان‌پزشک نداریم و نظام آموزشی در وزارت بهداشت امروز 50 درصد کسری بودجه دارد اگر منابع موجود و میزان افزایش ظرفیت را کنار هم بگذاریم؛ می‌توانیم بهتر قضاوت کنیم، ما اگر زیرساخت و منابع لازم را داشته باشیم، برای آن برنامه نیز داریم.

تاکید وزرای بهداشت ایران و سوریه بر تقویت همکاری‌ها در حوزه سلامت

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پزشک دانشگاه های علوم پزشکی بهداشت و درمان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان پزشک دانشگاه های علوم پزشکی بهداشت و درمان وزارت بهداشت سلامت دهان و دندان خدمات دندان پزشکی افزایش ظرفیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۲۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • قطارهای لوکس ایران، سفری شاهانه در انتظار شماست
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • خدمتی سخت اما دوست‌داشتنی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!