Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کیدریا ویلسون، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تنسی گفت: تغذیه با شیر مادر به مدت حداقل شش ماه محافظت کننده ترین روش است، اما این احتمال وجود دارد که مدت زمان کوتاه‌تر نیز محافظت در برابر آسم را فراهم کند.

ویلسون خاطرنشان کرد: علاوه بر وجود مواد مغذی، شیردهی حاوی عوامل زیادی است که ممکن است بر نحوه رشد ریه و سیستم ایمنی تاثیر بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه شامل بیش از ۲۰۰۰ جفت مادر و کودک از سه مطالعه بود. از زنان در مورد شیردهی و علائم آسم زمانی که فرزندانشان در ۴ تا ۶ سالگی بودند سوال شد. هر چه مادر مدت بیشتری به طور انحصاری به نوزادش شیر می‌داد، احتمال کمتری داشت که فرزندش پیامدهای مرتبط با آسم از جمله خس خس سینه، تشخیص آسم و یا استفاده از دارو برای درمان آسم در یک تا دو سال گذشته را تجربه کند.

در مقایسه با نوزادانی که کمتر از دو ماه با شیر مادر تغذیه شده بودند، کودکانی که دو تا چهار ماه با شیر مادر تغذیه شده بودند، ۳۶ درصد با احتمال کمتر ابتلا به آسم یا خس‌خس سینه در ۴ تا ۶ سالگی روبه‌رو بودند.

این مطالعه نشان داد نوزادانی که به مدت ۵ تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می‌کردند، ۳۹ درصد کمتر احتمال ابتلا به آسم را داشتند و آن‌هایی که بیش از شش ماه از شیر مادر تغذیه می‌کردند، احتمال ابتلا به آسم در آن ها ۴۸ درصد کمتر بود.

تغذیه ترکیبی شیر مادر همراه با شیر خشک یا آبمیوه همانند تغذیه انحصاری با شیر مادر از ابتلا به آسم محافظت نمی‌کند.

به گفته محققان در شیر مادر، تعداد زیادی باکتری خوب ساکن در روده و سایر پروتئین‌های محافظ وجود دارد که از افزایش سرعت سیستم ایمنی بدن و بروز آلرژی و ایجاد آسم جلوگیری می‌کند.

محققان توصیه می‌کنند اگر نمی‌توانید شیر دهید، راه‌های دیگری برای کمک به پیشگیری از آسم وجود دارند. از جمله به حداقل رساندن استفاده از آنتی بیوتیک ها و انجام اقداماتی برای جلوگیری از عفونت‌های ویروسی. استفاده بیش از حد از آنتی بیوتیک ها می‌تواند میکروبیوم روده را تغییر دهد و زمینه را برای بیماری آسم فراهم کند.

منبع: مدیسن نت

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شیرمادر آسم شیر مادر تغذیه ابتلا به آسم شیر مادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۲۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است

محمدرضا فرجی تهرانی اظهار داشت: در صورتی که تخصیص ارز به واردکنندگان لپ تاپ مشروط به فروش ۷۰ درصدی واردات پیشین باشد بازار لپ تاپ در نیمه دوم سال با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، این در حالی است که بازار کنونی نیز راکد است و متقاضیان بلاتکلیف هستند.

به گزارش ایلنا، براساس بخش‌نامه جدید وزارت صمت از این پس واردکنندگان لپ تاپ باید ۷۰ درصد کالای خود را فروخته باشند و این فروش را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و خریدار نیز تیک تایید را بزند تا واردکنندگان بتوانند تایید دوباره برای سفارش واردات کالا بگیرند و تخصیص ارز آن‌ها تایید شود.

محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در گفتگو با خبرنگار ایلنا در واکنش به مفاد این بخش‌نامه گفت: در صورت اجرای بخش‌نامه عرضه همه کالا‌هایی که واردات آن‌ها مشمول آن می‌شود در بازار کاهش می‌یابد و تعادل بازار در نیمه دوم سال بر هم می‌خورد، این بخش‌نامه به یکباره و از حدود ۱۰ روز پیش به بازار لپ تاپ ارائه شده در حالی که اجرای آن باید به طور تدریجی صورت بگیرد.

وی افزود: صدور چنین بخش‌نامه‌ای نشانگر این است که مسئولان دولتی بار دیگر بدون مشورت با بخش خصوصی تصمیماتی برای این بخش گرفته‌اند در حالی که براساس قانون بخش دولتی باید در ابلاغ بخش‌نامه‌های اجرایی از بخش خصوصی ذینفع نظرخواهی کند. با این حال هیچ یک از سازمان‌های دولتی تاکنون از نهاد‌های خصوصی ماندن اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و اتاق تعاون برای ابلاغ بخش‌نامه‌ها مشورت نگرفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران در ادامه از وضعیت کنونی بازار لپ تاپ گفت و اظهار کرد: متقاضیان خرید لپ تاپ هنوز در یک وضعیت بلاتکلیفی به سر می‌برند.

وی درباره تاثیر نوسانات ارزی اخیر بر بازار لپ تاپ خاظرنشان کرد: واردکنندگان لپ تاپ با ارز نیمایی واردات را انجام می‌دهند به همین دلیل نمی‌توانند قیمت خود را از محدوده تعیین‌شده بالاتر ببرند، بنابراین نمی‌توان گفت نوسانات قیمت ارز بازار لپ تاپ را چندان تحت تاثیر قرار داده است. با این حال بازار در رکود عجیبی فرو رفته و به نظر می‌رسد نقدینگی موجود در دست مردم کم است و از قدرت خرید آن‌ها کاسته شده در چنین شرایطی تاثیرات رکود بیشتر از پیامد‌های نوسانات ارزی در بازار مشهود است و در صورتی که این رکود از بین برود قیمت کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند.

فرجی تهرانی یادآور شد: در حال حاضر کالا‌های استوک که بخشی از آن از مسیر‌های قاچاق و بخشی دیگر از طریق مزایده‌های سازمانی تامین می‌شوند بازار خوبی دارند و تقاضا برای این دسته از کالا‌ها برقرار است، همچنین کاهش قدرت خرید مردم به افزایش تقاضا برای تعمیرات انجامیده است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در خوزستان
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • اعلام هشدار نارنجی بارندگی در استان سمنان
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند