Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ورود شرکت پشتیبانی امور دام برای جمع‌آوری مازاد جوجه‌های یک‌روزه گفت: درصورتی که مازاد جوجه یک‌روزه وجود داشته باشد این مجموعه‌ها خریداری می‌کنند و به روستاییان تحویل می‌دهند.

به گزارش تسنیم، محمد قربانی، سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی درمورد جزئیات بسته حمایتی دام و طیور برای پایان سریال جوجه‌کُشی اظهار داشت: طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها هم‌اکنون در حال انجام است و در مرحله سوم یعنی حمایت از تولید قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اقدامات حمایتی که در این چارچوب انجام شده است اشاره کرد و افزود: ما با همکاری بانک کشاورزی، انجمن تولیدکنندگان جوجه یک‌روزه، واردکنندگان، انجمن خوراک دام و طیور و تولیدکنندگان بخش طیور و آبزی‌پروری و دام سبک و سنگین در حال مدیریت موضوع هستیم و با کمک همه مسئولان این مرحله از اجرای طرح را نیز با موفقیت پیش خواهیم برد.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از دو مجموعه اقدام حمایتی از بخش تولید خبر داد و گفت: ما در راستای تأمین نقدینگی واحد‌های تولیدی، یک بسته و خط اعتباری ۲۰ هزار میلیارد تومانی را در نظر گرفتیم و به زیربخش‌های مختلف تخصیص دادیم.

وی ادامه داد: در حوزه دام روستایی و عشایر نیز از طریق دامدارکارت تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان پرداختی داریم. در ارتباط با بخش طیور تخم‌گذار و طیور گوشتی هم با یک طبقه‌بندی و با هدف حمایت از واحد‌های مختلف با نرخ‌های ۱۰، ۱۲ و ۱۵ درصد حمایت خواهیم کرد.

قربانی همچنین درمورد بسته حمایتی دوم نیز این‌طور گفت: با توجه به پیش‌بینی پس‌زدگی محصولات گوشتی، شرکت پشتیبانی امور دام وارد مدیریت مازاد احتمالی می‌شود و مازاد مرغ تولیدی را که وارد بازار مرغ می‌شود خریداری و ذخیره می‌کند.

وی با اشاره به صفر شدن عوارض صادراتی برای مرغ، تخم‌مرغ نطفه‌دار، جوجه یک‌روزه و شیرخشک گفت: ما نگرانی تولیدکنندگان مرغ گوشتی را از بابت پایین بودن قیمت‌ها درک می‌کنیم و به‌منظور ایجاد اعتماد لازم در آنها، تولید قراردادی مرغ را در دستور کار قرار دادیم تا تولید با اطمینان ادامه پیدا کند.

این مقام مسئول یادآور شد: ما با همکاری واردکنندگان کنار خرید نقدی، بخشی از نهاده‌ها را نیز به‌صورت مدت‌دار تأمین خواهیم کرد و یک خط اعتباری ۲ هزار میلیاردی را هم به انجمن تولیدکنندگان خوراک دام و طیور اختصاص دادیم که بر اساس آن موظفند ۲ هزار واحد مرغداری را مدیریت کنند.

قربانی با اشاره به ورود بسیج دامپزشکی، شرکت پشتیبانی امور دام، بسیج سازندگی و بسیج وزارت جهاد کشاورزی به جمع‌آوری مازاد جوجه‌های یک‌روزه گفت: درصورتی که مازاد جوجه یک‌روزه در استانی وجود داشته باشد این مجموعه‌ها خریداری می‌کنند و به روستاییان تحویل می‌دهند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: جوجه یک روزه جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی جوجه یک روزه مازاد جوجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۲۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین