Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیگیری‌های ایرنا نشان می‌دهد که سهمیه سوخت ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر پیش از ظهر امروز به کارت سوخت آنها واریز شده و علت عقب افتادن واریز سهمیه ۱۵ روزه، تاخیر ۲۴ ساعته سازمان راهداری در ارسال پیمایش کامیون‌ها به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بوده است.

به گزارش روز سه‌شنبه ایران اکونومیست، موضوع اختصاص سهمیه گازوئیل به کامیونداران چند وقتی است که به چالش تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از یک سو کامیونداران عقیده دارند که سهمیه اختصاص پیدا کرده به آنها کافی نیست و در این میان وزارت نفت را مسوول می‌دانند. از سوی دیگر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران می‌گوید که در واریز سهمیه گازوئیل تنها مجری است و این سهمیه بر اساس پیمایش این ناوگان تعیین می‌شود.

این چالش به حدی بود که در اوایل امسال، کمبود گازوئیل در برخی استان‌ها مانند کرمان باعث کُند شدن انتقال کالا و میوه‌های تازه از جنوب به شمال کشور شد.

در آخرین مورد نیز سهمیه سوخت ۱۵ روز اول خردادماه که باید روز ۱۶ خرداد واریز می‌شد، با تاخیر به کارت سوخت کامیونداران واریز شد.

این موضوع گلایه دبیر کانون سراسری انجمن‌های صنفی کامیونداران کشور را نیز در آورد و احمد کریمی گفت: درخواست داریم تا در نحوه محاسبه سوخت عملکردی ناوگان سنگین تجدیدنظر شود، زیرا رانندگان با مشکل کمبود سوخت مواجه هستند.

پیگیری‌های ایران اکونومیست از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نشان می‌دهد که علت این موضوع، تاخیر ۲۴ ساعته ارائه اطلاعات پیمایش ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر از طریق سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران بوده است.

بر اساس قانون، سهمیه واریزی به حساب کاربری ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر طی دو نوبت در ماه (یکی در روز اول و دیگری در روز شانزدهم) واریز می‌شود.

این وازیر و میزان آن براساس اطلاعات پیمایش ناوگان حمل و نقل بار و مسافر  که از طریق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران ارسال می‌شود، محاسبه و به حساب کاربری آنها شارژ می‌شود.

اما در دوره جاری اطلاعات با تاخیر ۲۴ ساعته و دریافت شده با این وجود تا پیش از ظهر امروز سهمیه ۱۵ روزه گازوئیل به حساب کاربری کامیونداران واریز شد.

اصولاً محاسبه پیمایش در طرح تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش باید بر اساس تجهیز ناوگان حمل‌ونقل بار و مسافر به سامانه سپهتن (سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان) صورت پذیرد که در این حالت تخصیص سهمیه به ناوگان در فواصل زمانی بسیار کوتاه‌تر حتی روزانه امکان‌پذیر خواهد بود و دیگر نیازی به رویه‌های فعلی نیست.

با این کار مالکان ناوگان به‌صورت روزانه می‌توانند سهمیه خود را دریافت کنند که در این ارتباط اقداماتی صورت پذیرفته و نیاز است سایر سازمان‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط اقدامات خود را در ادامه انجام تا اجرای این فرآیند عملیاتی کنند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت نفت ، شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ، گازوئیل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت نفت شرکت ملی پخش فراورده های نفتی گازوئیل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ناوگان حمل ونقل بار و مسافر سازمان راهداری تاخیر ۲۴ ساعته ناوگان حمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند

دستورانی افزود: طبق ارزیابی‌های فنی سازمان ملی استاندارد ایران و اعلام وزارت نفت، سوخت تحویلی به جایگاه‌های کشور منطبق بر استاندارد‌های مصوب است و استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت خودرو مجاز نمی‌باشد.

وی گفت: بنا به گزارش سازمان ملی استاندارد ایران، استاندارد ملی و بین المللی در خصوص مواد افزودنی به سوخت با عنوان مکمل سوخت (After Market) و یا عناوین دیگر وجود ندارد و این مکمل‌ها تحت نظارت استاندارد نیست.

مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه استفاده از این فرآورده‌ها منجر به آسیب دیدگی خودرو می‌شود، بر عدم استفاده از این دسته از محصولات تاکید کرد

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان کشف شد
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • سوپر پاس گل سامان سوخت! (ویدیو)
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • کارت سوخت این خودرو ها باطل می شود