Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق ورمزیار 

صادق ورمزیار پیشکسوت استقلال در مورد جدایی سرمربی این تیم و ناراحتی هواداران صحبت کرد.

به گزارش طرفداری، صادق ورمزیار در خصوص جدایی فرهاد مجیدی پس از قهرمانی استقلال که به نوعی شیرینی این جام را به کام هواداران این تیم تلخ کرد به ایلنا گفت:

به هر حال فوتبال امروز حرفه‌ای شده و دیگر مسائلی که قبلاً با آن سرو کار داشتیم دیده نمی‌شود و برای همین دید مخاطب فوتبال هم به این ماجرا باید حرفه‌ای باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به هر حال هر انسانی آزاد است برای خودش و آینده کاری خودش تصمیم بگیرد و فرهاد مجیدی هم تصمیم گرفته برای ادامه مربیگری به امارات برود و باید به تصمیم او احترام گذاشت. مهم این است که او تیم را قهرمان کرد و دستش هم درد نکند.

او افزود:

موردی که در اینجا مهم است شکل و زمان جدایی اوست. استقلال از ۳ هفته قبل از پایان لیگ قهرمانی‌اش مسجل شده بود و بهتر بود فرهاد از همان موقع از تصمیمش برای جدایی پرده بر می‌داشت تا مدیریت باشگاه زودتر بتواند به دنبال جانشین باشد و زمان را از دست ندهد. زمان نقل و انتقالات یک فرصت طلایی است که اگر از دست برود در طول فصل آثارش را می‌بینیم. اگر نگاه کنید پرسپولیس چون تکلیف سرمربی‌اش مشخص است زود یارگیری را شروع کرده و دو بازیکن مطرح و ملی پوش به خدمت گرفته است و این از دست رفتن فرصت برای استقلال اتفاق خوبی نمی‌تواند باشد.

پیشکسوت استقلال در مورد ناراحتی هواداران از فرهاد مجیدی بابت اینکه بارها این تیم را رها کرده و رفته است، گفت:

به هر حال هوادار فوتبال احساساتی است و فوتبال را احساسی نگاه می‌کند ولی نگاه ما باید جور دیگری باشد و همانطور که گفتم فوتبال حرفه‌ای است و باید به آن حرفه‌ای نگاه شود.

ورمزیار در مورد اینکه اینکه خودش هرگز استقلال را ترک نکرد و حالا این رفتار مجیدی با او مقایسه می‌شود، توضیح داد:

مجیدی را نباید با من مقایسه کنید. در طول تاریخ باشگاه استقلال بازیکنان و نفرات زیادی آمدند و رفتند و هرکدام در مقطعی زحماتی برای استقلال کشیدند که دستشان درد نکند، ولی مگر چند نفر آنها مثل منِ صادق ورمزیار تیم و هوادار برایشان اولویت اصلی بود و به هیچ قیمتی آن را رها نکردند؟ اگر نگاه کنید امثال من انگشت شمار هستیم و نمی‌شود بقیه را مقصر دانست. من خودم پیشنهادات زیادی در زمان بازی رد کردم که هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ مالی موقعیت بسیار مناسبی برای من بود ولی ترجیح دادم در استقلال بمانم. زمانی که قهرمان آسیا شدیم پیشنهاد مالی خیلی خوبی از آمریکا داشتم که به پول آن موقع ۴۰-۵۰ میلیون تومان از لحاظ مالی به ضررم بود ولی در استقلال ماندم. به هر حال هرکسی رفتار و مسیری برای خودش انتخاب می‌کند و هواداران هم این مسائل را می‌بینند و متوجه می‌شوند و آن را در ذهن دارند و معیار قضاوت در مورد افراد قرار می‌دهند.

او در مورد اینکه صحبت از آمدن گزینه‌های مختلفی از جمله جواد نکونام مطرح شده هم گفت:

من نمی‌دانم چه کسی سرمربی می‌شود و در مورد نکونام هم شنیده‌ام یکی از گزینه‌ها است. نکونام مربی خوبی است و مدارج یا یکی پس از دیگری طی کرده است و رزومه خوبی دارد و می‌تواند به استقلال کمک کند. به هر حال هرکس سرمربی شد برایش آرزوی موفقیت دارم.

اخبار داغ 

تعجب اماراتی‌ها از تاثیر مجازی مجیدی در باشگاه اتحاد کلبا استوری سردار آزمون و کری خوانی برای بیرانوند: خسته از گلزنی به بیرو! / فیلم دلداری دادن متئو لاهوز به الکساندر زینچنکو پس از ناکامی اوکراین در رسیدن به جام جهانی / عکس کریستیانو رونالدو گل دوم خود مقابل سوئیس را به مادرش تقدیم کرد/عکس

منبع: طرفداری

کلیدواژه: صادق ورمزیار حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف

به گزارش «تابناک» به نقل از روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

    احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

    تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

    مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • استقبال بی نظیر از میزبانی المپیک 2036!
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • فرزاد مجیدی: فرهاد جذاب‌ترین گزینه ایران و امارات است
  • حماس: احتمال پذیرش طرح صهیونیست‌ها پایین است 
  • ستاره پرسپولیس ادعایش در تلویزیون را ثابت کند
  • استقلال به ستاره پرسپولیس: با مدرک حرفت را ثابت کن!
  • استقلال از بازیکن پرسپولیس سند و مدرک خواست
  • باشگاه استقلال جواب یاسین سلمانی را داد؛ ویس یا سند داری، منتشر کن!