Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، سید جواد ساداتی نژاد در همایشی که به مناسبت روز جهانی سلامت غذا برگزار شد با اشاره به اهمیت سازمان حفظ نباتات در تامین سلامت غذای کشور و امنیت غذایی گفت: ما هر چقدر در سازمان حفظ نباتات سرمایه گذاری کنیم هزینه‌های درمان کمتری خواهیم داشت و مردم سالم‌تر و با نشاط تر خواهند بود. همچنین از لحاظ اقتصادی نیز می‌تواند موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در ابتدای این دوره برگشت برخی محصولات کشاورزی  را از روسیه داشتیم که بسیار این موضوع سخت بود اما در هر تهدید و اتفاقی فرصتی است که ما آن را به فال نیک گرفتیم و شاید اگر این اتفاق در انتهای دوره می افتاد اقدامی برای رفع آن انجام نمی شد. در ابتدای کار سازوکاری برای آن مهیا کردیم تا دیگر چنین اتفاقی برای محصولات کشاورزی ما نیفتد.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: بنابراین از آنجا رسماً حوزه سلامت غذا به سازمان حفظ نباتات محول شد. با ایجاد یک معاونت و ساز و کاری که بتواند متولی این بخش باشد. اکنون سازمانی که در حوزه وزارت جهاد کشاورزی در بخش سلامت غذا پاسخگوست سازمان حفظ نباتات کشور است.

 ساداتی نژاد تصریح کرد: به طور قطع هر چه جلوتر برویم آینده بهتر خواهد بود. مسائل و مشکلات نیروی انسانی و اعتبارات به تدریج تامین خواهد شد و این سازمان تسلط خود را بر حوزه سلامت غذا خواهد داشت.

 وی در ادامه گفت: امیدوارم به جایی برسیم که هر محصول غذایی که در کشور دارای شناسنامه باشد و مردم به راحتی بتوانند به اطلاعات محصول دست پیدا کنند. علاوه بر مردم کشورمان محصولات صادراتی ایران نیز برای دنیا اطمینان خاطر ایجاد کند تا دنیا بداند که محصول ما تحت کنترل است و دیگر محصول ما برگشت نمی خورد. البته برگشت محصول در دنیا امری رایج است که برای همه کشورها اتفاق میفتد.

وی با اشاره به اینکه تولید کود و سم باید طبق استاندارد انجام شود، گفت:ما با مشکل سموم تقلبی در کشور مواجه هستیم که باید این موضوع به طور کامل در کشور حل شود. ما باید خطا و تقلب را به صفر برسانیم.

ساداتی نژاد در ادامه گفت: آگاهی رسانی به کشاورزان نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است. یعنی اینکه کشاورز سم استاندارد را به چه میزان، چقدر و در چه طول دوره‌ای استفاده کند و چه زمانی پس از استفاده از سم بتواند محصول را برداشت کند.

 وی اضافه کرد: درخواست مطالبات پست قرنطینه و موضوعات و دغدغه های ایجاد شده بسیار مهم است که باید آن را برای کشور حفظ کنیم و کشاورزی باید مورد صیانت قرار گیرد. حتماً باید پست قرنطینه از لحاظ نیروی انسانی  و تامین مالی تقویت شود.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سموم تولید شده باید استاندارد باشد و این جزو وظایف سازمان حفظ نباتات است که به کشاورزان آگاهی داده شود. همچنین در حوزه مکانیزاسیون نیز نیازمند دستگاه های سمپاشی استاندارد هستیم. نیاز است از شرکت های دانش بنیان این کمک را بگیریم که هم در تولید سموم و هم‌ در مکانیزاسیون همراه بخش کشاورزی باشند.

به گفته وی در قرارگاه امنیت غذایی ستاد سلامت غذا داریم که می‌تواند سلامت غذایی محصولات کشاورزی را رصد و پایش کند.

وی با بیان اینکه ما با بخش خصوصی رقابتی نداریم افزود: وزارت جهاد کشاورزی رقیب بخش خصوصی نیست، اگر بخش خصوصی صادقانه با قدرت و قوت وظایف خود را انجام دهد و اعتماد سازی کند به طور حتم می‌توانیم با یکدیگر همکاری داشته باشیم.

وی در پایان گفت: وزارت جهاد کشاورزی به شدت علاقه دارد از بازار کنار رفته و نقش نظارتی داشته باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: سازمان حفظ نباتات محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی سلامت غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۴۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم

وزیر ورزش و جوانان گفت: نظارت جزو وظایف ذاتی ماست که در چهارچوب کلان آن صورت می‌گیرد و دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم.

به گزارش ایرنا، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترک با روسای کمیسیون‌ ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیفتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهوری، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این‌ افراد نمایندگان قهرمانان هستند و مشکلات خود را مطرح کردند و خود ما هم نسبت به برخی از آن‌ها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی را فراهم کنیم که قهرمانان در بهترین فضا، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک‌ مدیران با قهرمانان کمک کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای ارائه تسهیلات به ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا چهارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون 6 ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارتخانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان 34 هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چهارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کنند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی اضافه کرد: یکی از کارهای نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون برعهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه خواهد بود. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها، مبارک سهام‌داران باشد و دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما هم کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • مسابقات کشتی فرنگی جام تختی به بهترین نحو برگزار شد
  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم