Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@08:41:43 GMT

سامانه ایرانی نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی را ممکن کرد

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۴۰۰۸

سامانه ایرانی نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی را ممکن کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جواد خمسه عشری مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان از طراحی بومی سیستم مانیتورینگ و کنترل تاسیسات و تجهیزات برقی و مخابراتیدر این شرکت خبر داد و گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و نیاز مبرم به کاهش هزینه‌ها در بخش‌های مختلفی همچون حامل‌های انرژی، تردد و استهلاک تجهیزات مهندسان و متخصصان، تصمیم گرفتیم که سیستم مانیتورینگ و کنترل تاسیسات و تجهیزات را طراحی و بومی‌سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول در راستای صرفه جویی هزینه‌ها، حامل‌های انرژی و خروج از مدیریت حامل‌ها از روش سنتی به روش بهینه عمل می‌کند.

وی افزود: این سامانه، به طور کلی برای نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی طراحی شده و ایزوله بودن ورودی‌های آن، این امکان را فراهم می‌کند جهت اتصال به تجهیزات جانبی مختلف به راحتی کار کند.

وی گفت: نظارت بر عملکرد تاسیسات برقی طراحی شده اما بیشترین کاربرد این سیستم مانیتورینگ تجهیزات تغذیه نیرو مراکز مخابراتی اندازه گیری ولتاژ باتری‌ها و وضعیت عملکرد ژنراتورهای و اتاق‌های سرور جهت نظارت بر شرایط محیطی و وضعیت اضطراری باطری‌ها و برق سیستم‌ها طراحی شده است.

خمسه عشری ادامه داد: این سیستم می‌تواند در شرایط محیطی مختلف دمای موتور خانه ساختمان را تنظیم کند و در صورت بروز هر گونه مشکل به اپراتور خود از طریق پیامک اطلاع رسانی کند. این محصول هم نمونه خارجی دارد و هم توسط شرکت‌های دیگر داخلی تولید می‌شود.

مدیرعامل شرکت خاطر نشان کرد: یکی از مزیت های اساسی این محصول تنوع و سفارش سازی آن است که ما میتوانیم برای مجموعه های مختلف طبق ساز و کار آن مجموعه طراحی و بسازیم و این مزیت بسیار مهمی است که شرکت ما را از دیگر شرکت ها متمایز کرده است.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده محصول ایران‌ساخت، یک‌سوم نمونه خارجی است، گفت: در آینده بسیار نزدیک با توجه به نیاز مبرم صنعت ساختمان و کشاورزی به این نوع محصولات، نیاز به ایجاد نمایندگی و عامل‌های فروش در سطح کشور احساس می‌شود. امیدواریم که بتوانیم نیروهای بسیار زیادی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم جذب کنیم.

وی تاکید داشت: در بسیاری از مجموعه‌ها سیستم‌ها به صورت قدیمی و سنتی پیاده سازی شده و نیاز به روزرسانی سیستم‌ها از نظر سخت افزاری و افزودن قابلیت‌های به روز وجود دارد.

خمسه عشری اضافه کرد: با توجه به رویکرد این شرکت در خصوص هوشمندسازی و حرکت به سمت سیستم‌های اینترنت اشیا و با توجه به انقلاب چهارم صنعتی در حوزه اینترنت اشیا، محصولات و خدمات این شرکت در آینده نزدیک بازار بسیار گسترده و قوی خواهد داشت.

به گفته مدیرعامل شرکت دانش بنیان، برای شروع صادرات، این محصول دانش‌بنیان می‌تواند بازار بازار کشورهای همسایه را پوشش دهد که در همین راستا، نظر شرکت‌های عراقی را تا حد قابل توجهی به سمت محصولات این شرکت و محصولات ایران‌ساخت جلب شده است.

وی ادامه داد: تسهیل در انتقال ارز حاصل از صادرات به داخل کشور و همچنین تسهیل شرایط گمرک برای صادرات محصولات در کنار ارتباط مناسب اقتصادی و سیاسی با کشورهای هدف می‌تواند به صادرات محصولات دانش بنیان ایرانی کمک شایانی کند.

کد خبر 5508378 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: برق شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری عیسی زارع پور نوآوری فناوری فضایی قانون توییتر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فضانوردان ایالات متحده امریکا فناوری نانو حمله سایبری حکمرانی فضای مجازی کسب و کار یوتیوب دانش بنیان سیستم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۴۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • تویوتا برای جوانان و خانواده ها خودروی برقی می سازد
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • امینکو تامین کننده کلیه تجهیزات تاسیساتی
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند