Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-28@11:06:35 GMT

عملکرد صدور مجوز‌ها بسیار بد و ناامیدکننده است

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۵۱۸۶

عملکرد صدور مجوز‌ها بسیار بد و ناامیدکننده است

آفتاب‌‌نیوز :

در اوایل سال جاری، مهلت قانونی برای پیوستن مراجع صدور مجوز به درگاه ملی مجوزها به اتمام رسید و دستگاه ها باید پس از اتصال به درگاه، تمامی مجوزهایشان را به صورت الکترونیکی صادر می‌کردند اما با گذشت 2 ماه از آن موعد، هنوز اتفاق خاصی رخ نداده است.

در این راستا عبدالعلی رحیمی مظفری، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: زیر ساخت بعضی از دستگاه‌ها مناسب و کافی نیست و بعضی از اتصال ها نیز ممکن است به دلیل مسائل حراستی و امنیتی نیاز به مجوزهایی داشته باشد که باعث شود روند اجرای این قانون به کندی پیش رود و فرصت هایی را از دست دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم اراده‎‎‌ برای اجرای این قانون در کشور است که در مجلس و دولت وجود دارد و قطعاً این قانون اجرا خواهد شد.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح، ایجاد یک درگاه و پنجره‌ی واحد است و اگر ایجاد یک پنجره را کافی ندانیم و در کنار آن چند پنجره ایجاد کنیم، قطعاً به نتیجه نخواهیم رسید. ما باید با ایجاد یک پنجره و ارتقا و اصلاح سیستم فعلی مشکلات را برطرف کنیم تا به نتیجه‌ی مطلوب برسیم.

این نماینده مجلس تاکید کرد: قطعاً ساماندهی مجوزها با درگاه ملی به طور کامل انجام خواهد شد. البته نمی‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که در شروع کار مشکلات و نواقصی وجود ندارد. قطعاً با مشکلاتی روبه‌رو خواهیم بود و نیاز به اصلاحاتی خواهیم داشت اما در هر صورت این کار، کار بزرگی است و باید از یک جایی شروع می‌شد تا به یک سیستم جامع و کامل برسد.

رحیمی مظفری یادآور شد: اگر بخواهیم مجوزهای دولتی، خصولتی، تشکلات صنفی و ان‌جی‌او ها را ساماندهی کنیم، نیاز به دسترسی هایی وجود دارد که بعضاً تدابیری در سامانه باید محقق شود تا فرصت سوءاستفاده و نفوذها گرفته شود. قطعاً اجرای کامل تبصره 18 می‌تواند به این موضوع کمک کند و این اختیارات را تسهیل کند.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله با اجرای کامل قانون تسهیل صدور مجوزها، امضای طلایی حذف خواهد شد و از اعمال نفوذ و قدرت برخی افراد جلوگیری خواهد شد. وزارت اقتصاد در زمینه تسهیل صدور مجوزها باید پاسخ‌گو باشد؛ متاسفانه طبق آخرین آمار عملکردی صدور مجوزها بسیار بد و ناامیدکننده بوده است

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در روند اجرایی این قانون حتماً نظارت هایی صورت خواهد گرفت. نظارت بر این طرح در قانون مشخص شده است و تحت هر عنوانی ممکن است این موضوع رصد و ستادهایی برای رفع نواقص و مشکلات آن در نظر گرفته شود.

وی در پایان در پاسخ به این سوال «مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود کسب و کار تا چه اندازه می‌تواند به اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار کمک کند؟»، گفت: مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود کسب‌ وکار برای اجرای این قانون مشکلات را رصد و پایش کرده و نتیجه را به ما می‌دهد و در رفع نواقص و خطایابی و جلوگیری از تخلفات کمک می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جواز کسب صدور مجوز کمیسیون انرژی مجلس خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگار‌های الکترونیک جزء موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگار‌ها صورت گرفته، اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگار‌ها نمی‌رود.

به گزارش ایسنا، بهزاد، ولی زاده، با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگار‌های الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: درباره مضرات سیگار‌های الکترونیک در رسانه‌های مختلف اطلاع‌رسانی کرده‌ایم. سیگار‌های الکترونیک جزو کالا‌های قاچاق محسوب می‌شوند و تمام این سیگار‌ها از مسیر‌های غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگار‌های الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح شد و مقرر گردید ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذیربط انجام دهد.

ولی زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگار‌های الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگار‌های الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگار‌های الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگار‌های الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضا‌ها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگار‌های الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگار‌های الکترونیک صورت گرفته، اما تقاضا‌هایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگار‌ها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگار‌های الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگار‌ها شناخته شده است.

گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زا بودن سیگار‌های الکترونیک

ولی زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگار‌های الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدار‌های داده شده، نسبت به مصرف این سیگار‌ها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگار‌های الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالا‌ها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

گزارش تخلف فروش سیگار‌های الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگار‌های الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگار‌های الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود