Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، احسان ذبیحیان، با بیان اینکه در اجرای پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن تمام شرکتهای حقوقی طراح و ناظر استان که پروانه اشتغال به کار مهندسی اخذ کرده‌اند در این طرح مشارکت دارند، گفت: بیش از ۴۰۰ نفر از مهندسین استان در ارایه خدمات طراحی و نظارت پروژه‌ها فعالیت دارند.

وی اظهار داشت: با تاکید معاونت مسکن و ساختمان در این پروژه‌ها ناظران حقوقی به صورت سختگیرانه ملزم شده‌اند تا برای هر ۲۵۰ واحد یک نفر ناظر مقیم در پروژه داشته باشند تا نظارت کامل بر عملیات اجرایی صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: علاوه بر مسئولیت ناظران حقوقی، کارگزاری نیز نقش نظارت عالیه در پروژه‌ها را داشته و همکاران اداره نظارت اداره کل عملکرد تمام عوامل دخیل در پروژه را کنترل می‌نمایند تا در نهایت ساختمانها مطابق مقررات ملی ساختمان احداث و تحویل متقاضیان شود.

حوزه ساختمان حوزه کاملاً تخصصی است

ذبیحیان در ادامه به سانحه ساختمان متروپل اشاره کرد و بیان داشت: این سانحه درس‌های آموزنده‌ای برای مالکان و کارفرمایان داشت، سانحه فروریختن ساختمان متروپل در آبادان آموزه‌های زیادی هم برای عموم مردم و هم متخصصین حوزه ساختمان داشته است، هرچند ابعاد این حادثه هنوز به طور کامل بررسی و مشخص نشده و لیکن این سانحه تاکیدی بود بر اینکه حوزه ساختمان حوزه کاملاً تخصصی است و ورود افراد فاقد صلاحیت و همچنین عدم رعایت مقررات ملی ساختمان در مراحل مختلف انجام یک پروژه ساختمانی، می‌تواند تبعات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.

وی افزود: این سانحه نشان داد که اجرای ساختمان خارج از توان و صلاحیت مالک و سرمایه گذار است و ضروری است مطابق قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان اجرا توسط مجریان ذیصلاح انجام پذیرد.

رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی استان زنجان، ادامه داد: از آموزه‌های دیگر این سانحه می‌توان به این نکته اشاره کرد که هرگونه کوتاهی در زمینه طراحی و محاسبه ساختمان می‌تواند ساختمان را تبدیل به یک قتلگاه نماید و کارفرمایانی که به دنبال سبک سازی غیراصولی ساختمان هستند، نتیجه کارشان می‌تواند چه باشد.

۷

ذبیحیان متذکر شد: تخریب ساختمان متروپل و از بین رفتن میلیاردها تومان سرمایه، درس بزرگی بود برای مالکین و سرمایه گذاران، که دیگر تصور ساده ای از امورات مهندسی ساختمان نداشته باشند و به دنبال دور زدن ضوابط نبوده و از قوانین ومقررات وضع شده حوزه نظام مهندسی و کنترل ساختمان تبعیت کنند.

وی گفت: برای حفظ سرمایه خود، با پرداخت حق الزحمه واقعی مهندسان، خدمات مهندسی واقعی را دریافت کرده و با داشتن ساختمانی استاندارد سرمایه خود را حفظ کنند.

رئیس اداره نظام مهندسی و مقررات ملی و کنترل ساختمان راه و شهرسازی استان زنجان، تصریح کرد: این سانحه نقش حساس و جایگاه ویژه مهندسان ساختمان را بیش از گذشته آشکار ساخت و نشان داد و در این میان شهرداری‌ها به عنوان مرجع صدور پروانه ساختمانی، در کنترل ساختمانها وظایف جدی و مهمی داشته و هرگونه کم توجهی و کوتاهی در این حوزه می‌تواند حتی امنیت جانی شهروندان را به خطر بیندازد.

ذبیحیان با بیان اینکه بازدید موردی توسط بازرسان اداره کل از ساختمانها احداثی انجام می‌شود، بیان داشت: ایرادات مشاهده شده در ساختمان‌ها، به شهرداری مربوطه اعلام می‌شود و امیدوار هستیم بعد از این اقدامات جدی تر انجام گیرد.

کد خبر 5508352

منبع: مهر

کلیدواژه: راه و شهرسازی زنجان مسکن طرح اقدام ملی مسکن بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی قیام 15 خرداد کرمانشاه امام خمینی ره خطبه های نماز جمعه آمار کرونا دهه کرامت ویروس کرونا ساختمان متروپل اجتماع سلام فرمانده تغییر ساعت کاری نماهنگ سلام فرمانده اردبیل کنترل ساختمان نظام مهندسی مقررات ملی پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۶۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند پیش از ظهر چهارشنبه در نشست بررسی و پیگیری بهبود وضعیت ساختمان های ناایمن اراک اظهار کرد: در شهر اراک ۱۰ ساختمان بشدت پرخطر و ناایمن شناسایی شدند که یکی از این موارد مسکونی است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: به تازگی بهره برداران در هنگام ساخت و ساز شناسنامه ساختمان را نصب نمی کنند درحالی که جزء اصول اولیه بوده است.

خیرمند افزود: تنها نظارت بر ساختمان های ۳۰ سال قبل درست نیست و باید شهرداری اراک بر ساخت و سازهای سطح شهر نظارت کند.

پیگیری بهبود وضعیت ساختمان‌های ناایمن، دستور کار ویژه اداره کل استاندارد استان مرکزی

سرپرست معاونت ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد استان مرکزی نیز گفت: تصور اشتباهی که در خصوص ساختمان های ناایمن وجود دارد این است که تنها ساختمان‌های فرسوده، ناایمن هستند.

سید سعید شریفی با اشاره به ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، افزود: اداره کل استاندارد استان مرکزی با توجه به وظایف قانونی برخود، ورود به موضوع ساختمان های ناایمن شهر اراک را دستور کار ویژه قرار داده است.

وی ادامه داد: در خصوص بهبود وضعیت ساختمان های ناایمن، تعامل بین دستگاه‌های اجرایی موجب رفع مشکل خواهد شد.

کد خبر 6094018

دیگر خبرها

  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا