Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدا حسین مالکی با بیان اینکه صدور قطعنامه برعلیه ایران در روند مذاکرات هسته ای تاثیر گذار است تصریح کرد: ایران طبق قانون مصوب مجلس عمل خواهد کرد ما به بدعهدی های آمریکا عادت کرده ایم.

《فداحسین مالکی》 نماینده مردم سیستان و بلوچستان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، در رابطه با نشست شورای حکام و صدور قطعنامه علیه کشورمان گفت:قطعنامه هایی که سازمان‌ملل به هر دلیلی بر علیه جمهوری اسلامی ایران صادر می‌کند، غالبا قابلیت الزامی ندارد، برهمین اساس جمهوری اسلامی مقید به اجرای سیاست های خود و اجرای قانون مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه گفت: شورای حکام و شخص گروسی بارها از همکاری های ایران تقدیر و تشکر کرده است ، چنین قطعنامه ای قابل پذیرش نیست‌ و جای تعجب دارد! همکاری جمهوری اسلامی با شورای حکام و آژانس بین المللی انرژی اتمی بیش از حد انتظار شورای حکام و آژانس بوده، و هرگاه درخواست شده بود بازدید صورت گرفته است. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: اگر قطعنامه ای برعلیه ایران صادر شود، جمهوری اسلامی‌ایران استراتژی خود را تغییر خواهد داد و براساس قانون مصوب مجلس عمل خواهد شد و نوع برخورد ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی تغییر خواهد کرد‌.

وی گفت: اگر قطعنامه ای برعلیه ایران صادر شود، دنیا خواهد فهمید که چه کسانی قواعد بازی برجام را برهم زده اند و این متوجه کشور های غربی و آمریکایی ها خواهد بود. 

فدا حسین مالکی با بیان این جمله که صدور قطعنامه برعلیه ایران در روند مذاکرات هسته ای تاثیر گذار است تصریح کرد: ایران طبق قانون مصوب مجلس عمل خواهد کرد ما به بدعهدی های آمریکا عادت کرده ایم.

وی با اشاره به سفر گروسی به سرزمین های اشغالی گفت: این اقدام فراتر از سیاسی کاری است و این وابستگی آژانس بین المللی انرژی اتمی را به لابی های سخت صهیونیستی نشان میدهد، ماهیت آژانس کاملا مشخص شد و آژانس تراز اعتماد برای کشور عضو نخواهد بود‌.

مالکی افزود: احتمال میدهم بسیاری از کشور ها با این قطعنامه مخالفت خواهد کرد. اگر به هر دلیلی قطعنامه صادر شود تاثیری نخواهد داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران سرزمین های اشغالی قانون مذاکرات هسته ای مجلس جمهوری اسلامی صدور قطعنامه برعلیه ایران شورای حکام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۷۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: پاسخ رسمی تل‌آویو به پیشنهاد‌های خود را دریافت کردیم

معاون رئیس جنبش مقاومت اسلامی (حماس) خلیل الحیه بامداد امروز شنبه اعلام کرد که حماس پاسخ رسمی اسرائیل به آخرین پیشنهادهای خود درباره تبادل اسرا و آتش‌بس را دریافت کرده است.

به گزارش فارس، «جنبش حماس امروز پاسخ رسمی رژیم اشغالگر به موضع این جنبش را که چند روز پیش به میانجیگران ارائه شده را دریافت کرد».

این بخشی از بیانیه امروز خلیل الحیه درباره روند مذاکرات غیر مستقیم درباره آتش‌بس و تبادل اسرا است.

پیشنهاد حماس برای مذاکرات، پیشتر در ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین ماه) به میانجی‌گران مصری و قطری تحویل داده شده بود.

وی طی بیانیه‌ای کوتاه و بدون اشاره به جزئیات افزود که حماس پاسخ تل‌آویو را بررسی خواهد کرد و پس از پایان بررسی، پاسخ خود را به میانجیگران مصری و قطری تحویل خواهد داد.

پیشتر یکی از رهبران فلسطینی در گفت‌وگو با المیادین از فشارهای شدید آمریکا و اسرائیل علیه قطر برای اعمال فشار بر حماس در خصوص مذاکرات آتش بس خبر داده بود.

این منبع آگاه سه‌شنبه پیش گفته بود که این پیش‌زمینه واقعی اظهارات اخیر نخست‌وزیر قطر محمد بن عبدالرحمن آل ثانی بود که گفت دوحه در حال «ارزیابی میانجی‌گری‌هایی است که انجام می‌دهد».

به گفته وی، جنبش حماس به همه طرف‌های ذیربط ابلاغ کرده که «به میانجی‌گری قطر متعهد است» و «هیچ جایگزینی برای آن نمی‌پذیرد».

این منبع همچنین با اشاره به اینکه حماس از حضور آنکارا در پرونده فلسطین استقبال می‌کند گفت که واشنگتن از ترکیه خواسته در روند مذاکرات مداخله کند و بر حماس برای انعطاف بیشتر در مذاکرات فشار بیاورد.

جنبش حماس فلسطین همواره در مذاکرات آتش‌بس بر برقراری آتش‌بس دائم و خروج کامل رژیم صهیونیستی از نوار غزه تاکید کرده است.

«خلیل الحیه» معاون رئیس حماس در نوار غزه چند روز پیش به روزنامه سعودی «الشرق» گفته بود که از حماس خواسته شده تا در روند تبادل اسرا انعطاف به خرج دهد تا رژیم اشغالگر نیز انعطاف‌پذیری مثبت بالایی از خود نشان دهد و توافق حاصل شود.

به همین دلیل نیز حماس از خود انعطاف نشان داد و درخواست برای آزادی ۵۰۰ اسیر فلسطینی به ازای هر سرباز مرد یا زن اسرائیلی را به ۵۰ اسیر کاهش داد اما همچنان تل‌آویو مانع‌تراشی می‌کند.

دیگر خبرها

  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • حماس: پاسخ رسمی تل‌آویو به پیشنهاد‌های خود را دریافت کردیم
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند