Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@20:25:24 GMT

شایع ترین سرطان ها در مردان و زنان ایرانی

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۷۷۷۱

شایع ترین سرطان ها در مردان و زنان ایرانی

دبیر سی و هفتمین کنگره بین المللی انجمن رادیولوژی ایران گفت:سرطان روده بزرگ، شایعترین سرطان دستگاه گوارش در بین زنان و سرطان معده شایعترین سرطان دستگاه گوارش در بین مردان است و تشخیص به موقع این بیماری‌ها بسیار با اهمیت است.

به گزارش برنا از انجمن رادیولوژی ایران، امیر رضا رادمرد افزود: سرطان‌های دستگاه گوارش جزء سرطان‌های جدی و شایعی هستند که در کشور ما از میان آنها سرطان روده بزرگ، شایعترین سرطان دستگاه گوارش در بین زنان و سرطان معده شایعترین سرطان دستگاه گوارش در بین مردان به حساب می‌آیند که تشخیص به موقع این سرطان‌ها بسیار حائز اهمیت است و رادیولوژی نقش انکارناپذیری در این زمینه ایفا می‌کند که در ارزیابی پاسخ به درمان‌های پیشرفته که بعضا در این سرطان‌ها بسیار پرهزینه هستند نیازمند دانش تخصصی رادیولوژی است و در این موارد از نقش حیاتی رادیولوژی اینترونشنال در تشخیص و درمان سرطان‌های گوارشی و ادراری نباید غافل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به نقش هوش مصنوعی در تصویربرداری، گفت: امروزه ثابت شده که هوش مصنوعی در رادیولوژی می‌تواند تکمیل کننده کار رادیولوژیست باشد و باید از نقاط قوت آن به درستی بهره برد و از بیراهه رفتن آن جدا پیشگیری کرد.

 رادمرد با اشاره به برگزاری همایش رادیولوژی در روزهای ۲۸ تا ۳۱ تیرماه در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران، گفت: این اولین کنگره حضوری بعداز پاندمی کرونا است و برگزاری کنگره رادیولوژی از نظر وسعت، تعداد شرکت کننده و حجم ارایه مطالب همواره یکی از منحصر به فردترین کنگره‌های ایران در حوزه پزشکی بوده است و امسال نیز با سخنرانی بیش از ۲۰۰ سخنران از اساتید برجسته این رشته در کنار بررسی دستاوردها و علم روز در رشته رادیولوژی همراه خواهد بود و اهداف اصلی آن تصویربرداری شکم شامل تشخیص واینترونشن در رادیولوژی دستگاه گوارش و دستگاه ادراری، تصویربرداری بیماری‌های پستان و هوش مصنوعی در رادیولوژی می‌باشد.  

وی با تاکید براین موضوع که امروزه بخش قابل توجهی از مراجعات به مراکز درمانی به صورت سرپایی و یا بستری بابت بیماری‌های مربوط به ناحیه شکمی و خصوصا دستگاه گوارش است، افزود: با توجه به طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها در ناحیه شکم شامل بیماری‌های شایع همچون کبد چرب و سنگ‌های ادراری تا بیماری‌های پیشرفته تر شامل انواع سرطان و اهمیت مداخلات رادیولوژی در تشخیص صحیح و به موقع این بیماری‌ها، موضوع اصلی کنگره امسال به تصویربرداری شکم اختصاص داده شده است.

وی در پایان تصریح کرد:جامعه رادیولوژی همواره در به کارگیری دانش روز دنیا پیشرو بوده است و هوش مصنوعی نیز یکی از همین موضوعات جذاب و به روز دانش پزشکی است و براین اساس یکی دیگر از موضوعات اصلی کنگره امسال مبحث هوش مصنوعی در رادیولوژی انتخاب شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سرطان هوش مصنوعی بیماری ها سرطان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۷۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد

رئیس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: این صندوق بر دانش‌بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری در حوزه سلامت از جمله کنگره کنسر ژنومیکس، اظهار کرد: شکل‌گیری کمیته تجاری‌سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل‌گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور اثربخش باشد و این صندوق آماده تقویت و حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری‌سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت‌آپ قرار می‌گیرند.

وی «سلامت» را از موضوعات راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی دانست و تاکید کرد: معاونت توسعه این نهاد را مسؤول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسر ژنومیکس معرفی کرد.

در این نشست همچنین دکتر مصطفی زمانیان، عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند، می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند، افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه‌گذاران حوزه سلامت به‌ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، دومین کنگره کنسر ژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در سه بخش علمی، تجاری‌سازی و مسؤولیت‌پذیری اجتماعی در تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی