Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@22:19:49 GMT

فرسوده بودن ۴۰ درصد مدارس دولتی تهران

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۷۸۵۶

فرسوده بودن ۴۰ درصد مدارس دولتی تهران

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به کمبود ۱۲ هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش پایتخت گفت: براساس آمارهای موجود، حدود ۴۰ درصد از فضاهای آموزشی شهر تهران مربوط به مدارس دولتی، فرسوده است.

علیرضا کریمیان در گفت و گو با خبرنگار ایران اکونومیست با اشاره به وجود حدود چهار هزار و ۲۰۰ واحد آموزشی غیردولتی و دولتی در شهر تهران افزود: مدارس غیردولتی حساب آنها جداست یا مکان مربوط به خود یا استیجاری است و مدیران این مدارس گواهی استحام بنا دریافت می‌کنند، اگر این بخش از مدارس را کنار بگذاریم تقریبا ۴۰ درصد مدارس دولتی شهر تهران دچار فرسودگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به اینکه آیا مدارس فرسوده شهر تهران در وضعیت مناسبی برای تحصیل دانش‌آموزان قرار دارند، گفت: فضاهای آموزشی تهران به لحاظ فرسودگی در شرایط خوبی قرار ندارند و نیازمند بازسازی، نوسازی و اقدامات موثر در این زمینه است.

فضاهای آموزشی تهران به لحاظ فرسودگی در شرایط خوبی قرار ندارند و نیازمند بازسازی و نوسازی است

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه تلاش جدی برای حل مشکلات این مدارس فرسوده در شهر تهران را داریم، اظهار داشت: اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس شهر تهران به کمک آموزش و پرورش این شهر آمده و خیران مدرسه‌ساز نیز تلاش می‌کنند تا در این زمینه برنامه‌ریزی جدی برای حل مشکلات مدارس فرسوده داشته باشیم.

کریمیان ادامه داد: به همین منظور رایزنی‌هایی داریم که بتوانیم از ظرفیت سایر دستگاهها از جمله آموزش و پرورش و خیران مدرسه‌ساز استفاده کنیم تا بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به فرسوده بودن ۲۰ درصد فضاهای آموزشی کشور، گفت: نوسازی و بازسازی این کلاس‌های درس به ۱۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.  آموزش و پرورش کشور برای تداوم روند علم‌آموزی مطلوب به ۱۲۰ هزار کلاس درس جدید احتیاج دارد که اگر هزینه ساخت هر کلاس درس ۱۰ میلیارد ریال برآورد شود حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار موردنیاز است.

فروش املاک و زمین‌های مازاد برای بازسازی و نوسازی مدارس

وی خاطرنشان کرد: یکی از کارهایی که بنا داریم انجام دهیم بحث مولدسازی است چون یکسری املاک آموزش و پرورش دارد که برای فضای مدرسه و حضور دانش‌آموزان مناسب نیست و با توجه به اینکه تکلیف و مجوز قانونی در این زمینه داریم درصدد هستیم که این املاک را تبدیل کرده و از محل فروش زمین‌ها یا املاک مازاد به سمت تخریب، بازسازی و نوسازی مدارس برویم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره تراکم دانش‌آموزی در مدارس شهر تهران که در برخی مدارس حتی ۴۰ تا ۴۵ دانش‌آموز در یک کلاس درس حضور دارند، نیز گفت: اکنون شاهد رشد جمعیت دانش‌آموزی در شهر تهران هستیم و به همین خاطر باید فضاهای آموزشی را گسترش و افزایش دهیم با این اتفاق در واقع می‌توانیم به سمت کاهش تراکم دانش‌آموزی قدم برداریم.

کمبود ۱۲ هزار نیروی انسانی در تهران

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران همچنین درباره تعداد دانش‌آموزان و نیروهای فرهنگی در شهر تهران اینگونه توضیح داد و اظهار داشت: در حال حاضر یک میلیون و ۱۶۰ هزار دانش‌آموز در شهر تهران مشغول تحصیل هستند.

توزیع نامتوازن نیروهای انسانی و کمبود آن و فضاهای آموزشی موردنیاز دانش‌آموزان از جمله بزرگترین مشکلات در شهر تهران استوی درباره بزرگترین مشکل حوزه آموزش و پرورش در شهر تهران اینگونه توضیح داد و گفت: توزیع نامتوازن نیروهای انسانی و کمبود آن و فضاهای آموزشی موردنیاز دانش‌آموزان از جمله بزرگترین مشکلات در شهر تهران است که باید برای حل آنها اهتمام جدی داشته باشیم.

کریمیان تاکید کرد: اکنون در واقع اگر بخواهیم شرایط ایده‌آل برای تعداد نیروهای انسانی در آموزش و پرورش شهر تهران داشته باشیم باید اعلام کنیم که حدود ۱۲ هزار نیروی انسانی در آموزش و پرورش شهر تهران کمبود داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۵ هزار همکار فرهنگی داریم که حدود ۳۵ تا ۴۰ هزار معلم در حوزه مدارس غیردولتی در آموزش و پرورش شهر تهران فعالیت دارند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مدارس ، اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان تهران ، خیران مدرسه ساز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس خیران مدرسه ساز مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران آموزش و پرورش فضاهای آموزشی شهر تهران دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۷۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند