Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه نزدیک به ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور هنوز واکسن دریافت نکردند برهمین اساس از این افراد درخواست می‌کنیم نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند تا شاهد پیک‌های دیگر کرونا نباشیم.

سید جلیل میرمحمدی میبدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص فروکش کردن کرونا در کشور اظهار کرد: کرونا به عنوان یک پاندمی همه دنیا را درگیر کرده بود و در شرایطی این بیماری وارد کشور شد که به دلیل ناشناخته بودن این بیماری در سیستم بهداشت و درمان تقریباً هیچ زیرساختی برای مقابله با آن وجود نداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حتی در روزهای ابتدایی ساده‌ترین و بدیهی‌ترین موارد مورد نیاز مانند گان و الکل برای ضدعفونی وجود نداشت و تولید داخلی برای این حجم از نیاز صفر بود.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از ابتدای شیوع پاندمی کرونا در کشور بحث ساخت واکسن مطرح شد و شش شرکت دانش بنیان در داخل کشور برای ساخت واکسن وارد میدان شدند.

وی اضافه کرد: آن زمان دولت برای واردات واکسن مواردی را مطرح کرد و ورود واکسن یا عدم ورود واکسن را به بحث برجام و FATF گره زد به همین دلیل نتوانستند در زمان حدوداً یک ساله بیش از ۱۲ میلیون دوز واکسن را وارد کشور کنند در حالی که همه اذعان داشتند بهترین مسیر برای کنترل این بیماری واکسیناسیون عمومی و گسترده است.

میرمحمدی خاطر نشان کرد: در آن زمان با توجه به حجم بالای نیاز به اکسیژن برای بیمارانی که حتی در بخش‌های عمومی به ویژه بخش مراقبت‌های ویژه بستری بودند در زمینه دستگاه ونتیلاتور، کمک تنفسی و اکسیژن ساز با مشکل مواجه بودیم.

وی یادآور شد: اما به همت جوانان و کادر بهداشت و درمان اکنون به جایی رسیدیم که این زیرساخت در مجموعه بهداشت و درمان مهیا است و توانمندی پرسنل علمی در حد استاندارد است، به گونه‌ای که می‌توانند با این بیماری مقابله کنند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس افزود: در حال حاضر نه تنها بسیاری از موارد مورد نیاز کشور را مرتفع کردیم بلکه دیپلماسی سلامت مطرح است تا بتوانیم در بحث گان، ماسک، ضدعفونی کننده‌ها، ونتیلاتور و دستگاه اکسیژن ساز به دیگر کشورها صادر کنیم.

وی با بیان اینکه هر شش شرکت دانش بنیان تولید واکسن توانستند واکسن را به تولید انبوه برسانند، اضافه کرد: اخیراً جلسه‌ای با وزیر بهداشت و درمان و مسئولان شرکت‌های دانش بنیان داشتیم و آن‌ها درخواست داشتند که با توجه به تولید مازاد واکسن در کشور بتوانیم صادرات انجام دهیم.

میرمحمدی خاطر نشان کرد: در پیک‌های کرونا به شدت از طرف رسانه‌های استکباری در زمینه‌های محتلف مورد تهاجم قرار گرفتیم اما امروز نه تنها توانستیم این بیماری را به صورت کامل تحت کنترل بگیریم بلکه مرگ و میرها را به صفر رساندیم.

وی ادامه داد: از آن جایی کشورهای معاند بوق‌های رسانه‌ای خود را علیه ما تقویت کردند اما امروز خودشان درگیر این بیماری هستند و مرگ و میرهای بالا دارند.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه نزدیک به ۱۴ میلیون نفر از جمعیت کشور هنوز هیچ دوزی از واکسن را دریافت نکردند از این رو از این افراد درخواست می‌کنیم با توجه به اینکه واکسن به وفور در اختیار است نسبت به تزریق اقدام کنند که اگر به هر دلیلی با سویه جدیدی روبه‌رو بویم آمادگی مقابله با آن وجود داشته باشد و شاهد پیک‌های دیگر نباشیم.

کد خبر 580390

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی واکسن کرونا تزريق واکسن کرونا ویروس کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!