Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع‌دستی با اشاره تولید بیش از ۶۰ درصد از صنایع‌ دستی کشور در اصفهان گفت: باوجوداین قابلیت صنایع‌دستی این استان هنوز در جایگاه اصلی خود قرار ندارد.

غلامعلی فیض الهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: باوجود افزایش قیمت مواد اولیه، تولیدات صنایع‌دستی بسیار کاهش داشته و اگر تولید هم انجام می‌گیرد معمولاً دارای کیفیت قابل قبولی نیست زیرا به دلیل گرانی مواد اولیه و عدم استقبال نسبت به خرید، تولیدات باکیفیت برای فعالان صرفه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این اوصاف از اشتغال‌زایی این رشته هم کاسته شده است. تعدادی از هنرمندان به دلیل گرانی مواد اولیه تولید و فقدان مشتری، ترجیح به تغییر شغل داده‌اند.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع‌دستی در پاسخ به این پرسش که صادرات صنایع‌دستی اصفهان در چه میزانی انجام می‌گیرد؟ خاطرنشان کرد: صادرات تقریباً صفر است و آماری هم که ارائه می‌شود از صادرات طلا و زیورآلات است وگرنه صنایع‌دستی اصلی اصفهان، صادراتی ندارد و اگر هم موردی باشد بسیار ناچیز است.

به گفته فیض الهی راهکارهایی هم برای رونق صنایع‌دستی وجود دارد که لازم است مسئولان و فعالان این حوزه به آن توجه داشته باشند.

وی توضیح داد: با تأمین مواد اولیه ارزان قیمت برای فعالان صنایع‌دستی به آن‌ها کمک می‌شود که تولیدات بیشتر و ارزان‌تر و البته باکیفیت‌تری را عرضه نمایند. زیرا مردم در شرایط اقتصادی قرار دارند که توان خریدهای گران‌قیمت را ندارند اما با حمایت از فعال صنایع‌دستی در زمینه تأمین مواد اولیه می‌توان شرایط تولید بیشتر و ارزان‌تر را فراهم کرد.

رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع‌دستی ادامه داد: مورد دیگر توجه به خواهرخوانده‌های اصفهان است که باوجوداین خواهرخوانده‌ها می‌توان از قابلیت‌های آن‌ها برای برگزاری نمایشگاه و شناساندن کالای صنایع‌دستی استفاده کرد.

فیض الهی گفت: شاید نتوان صنایع‌دستی را صادر کرد اما می‌توان این محصولات را به کشورهای دیگر برد و در همان محل معرفی کرد که قطعاً با شناخت بازارهای هدف و توجه به سلایق مشتریان، درآمدزایی بسیار خوبی به دنبال خواهد داشت.

وی اظهار کرد: مورد دیگر برپایی بازارچه‌های صنایع‌دستی در نقاط مختلف شهر است تا هنرمند بتواند از این طریق، آثار خود را معرفی کرده و به فروش برساند.

‌رئیس اتحادیه تعاونی‌های صنایع‌دستی با اشاره تولید بیش از ۶۰ درصد از صنایع دستی کشور در اصفهان گفت: باوجوداین قابلیت صنایع‌دستی این استان هنوز در جایگاه اصلی خود قرار ندارد.

کد خبر 580223

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنایع دستی صادرات رونق تولید اشتغالزایی اصفهان نمایشگاه صنایع دستی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور