Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس اتاق بازرگانی استان البرز با تاکید بر ضرورت اعمال خاموشی با برنامه  در سطح صنایع استان، گفت: با برنامه ریزی لازم در این زمینه از ضربه به تولید جلوگیری می‌شود‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج ، پرهام رضایی شامگاه سه‌شنبه  در هشتاد و ششمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان البرز که با حضور استاندار، رئیس کل دادگستری استان و  رئیس مجمع نمایندگان استان البرز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از صنعتگران استان البرز برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به ماموریت اتاق بازرگانی این مجموعه به عنوان پل ارتباطی میان بخش خصوصی و دولت فعالیت می‌کند و در این راستا با عمل به فرامین مقام معظم رهبری به دنبال تحقق شعار سال و فرصت سازی برای فعالان اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعی برق واحدهای تولیدی استان قزوین از 15 خردادماه اعمال می‌شود استاندار بوشهر: مشکل قطعی برق در جزیره خارگ برطرف می‌شود قطعی برق تابستان زنجان در گرو نحوه مصرف مردم/ صرفه‌جویی 20 درصدی ضروری است

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی به دنبال ایجاد بستر مناسب برای تقویت اقتصاد استان در قالب میزبانی از هئیت‌های تجاری است، گفت: اعزام و میزبانی هئیت‌های خارجی تحت تاثیر اپیدمی بیماری کرونا بیش از دوسال است که متوقف شده اما اتاق بازرگانی البرز با توجه به تمایل کشورهای خارجی برای توسعه مراودات با ایران فرصت حضور تجار خارجی در این استان را فراهم کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی البرز و دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان  بیان کرد: در این راستا دو هیئت بلند پایه از ابتدای سال جاری به البرز آمده و جلسات B2B در حوزه‌هایی مانند صنایع دارویی، غذایی و شیمیایی با حضور هیات تجاری اتاق بازرگانی PHD  هند برگزار شد، تجار جمهوری کارلیا روسیه نیز در بخش‌هایی مانند شیلات و صنایع چوبی مذاکراتی با شرکت‌های ایرانی داشتند.

رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به وجود برخی چالش‌ها در مسیر تولید استان که در صورت رفع آن رشد خوبی در توسعه صادرات البرز محقق می‌شود،گفت: یکی از این موارد ضرورت فعال سازی کارگوسنتر در فرودگام بین المللی پیام و تامین زیرساخت‌های آن از جمله سوخت پروازها است، این اقدامات موجب توسعه صادرات از البرز به مقصد کشورهای هدف به ویژه روسیه است.

وی عنوان کرد: خوشبختانه تولیدات البرز بیش از 70 درصد پتانسیل‌های مورد نظر برای صادرات را دارند و خیلی از کالاهای این استان می تواند نیاز دیگر کشورها از جمله روسیه را تامین کند.

رضایی با بیان اینکه مسیر توسعه صادرات نیازمند تسهیل گری و کمک به تولید و صادرات است، عنوان کرد: برای توسعه مروادات بیشتر با کشورهایی نظیر روسیه نیاز است که نشست‌هایی با مسئولان وزارت خارجه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه یک موضوع مهم دیگر مشکلات فعالان اقتصادی کشور با بانک مرکزی و در زمینه مسئله بازگشت ارزهای حاصل از صادرات است گفت: در این رابطه طی مکاتباتی از مدیرعامل بانک مرکزی و همچنین گمرک کشور دعوت کرده ایم که نشست‌هایی برای طرح مشکلات بخش صنعت البرز در استان داشته باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی البرز بیان کرد: یک مسئله مهم دیگر بحث اعمال خاموشی در سطح صنایع استان است که تابستان سال گذشته مشکلات زیادی را بر بخش تولید تحمیل کرد. اگر امسال نیز قرار باشد که قطعی برق بدون برنامه در سطح صنایع اعمال شود، این مسئله موجب بروز خسارت زیادی در این بخش خواهد بود.

به گفته رضایی اگر اعمال خاموشی ها در بخش صنعت استان با برنامه باشد، صنعتگران و تولیدکنندگان البرز از اکنون اقدامات لازم  برای جلوگیری از ضربه به تولید را اعمال خواهند کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتاق بازرگانی البرز رئیس اتاق بازرگانی استان البرز قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۸۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران

اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران مستقر شدند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از فعالان و نمایندگان عرصه اتاق‌های بازرگانی بین‌المللی ایران در کشورهای گرجستان، ایتالیا، عراق، قطر و ارمنستان و اتاق بازرگانی تهران جهت ایجاد اتاق مشترک بازرگانی فناوری بین‌المللی در کشور در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایرانی حضور یافتند.

در این نشست حسن زمانیان، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به اهمیت جایگاه اتاق‌های مشترک بازرگانی اقتصادی اظهار کرد: اتاق‌ها در عرصه تولید، خدمات بویژه صادرات و همچنین در جهت کمک به فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشی اثرگذار دارند.

وی ضمن اظهار خرسندی از حضور و استقرار اتاق‌های بازرگانی در پارک علم و فناوری بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، گفت: علاوه بر شرکت‌های مستقر در این پارک قطب فناوری پارک نیز در شهر آفتاب تاسیس شده است.

زمانیان افزود: در راستای علمی و تخصصی کردن محصولات شرکت‌ها و تولیدکنندگان داخلی و با تفاهم و همکاری با وزارت صمت و با امضای دو معاونت در وزارتخانه علوم و صمت گواهی‌نامه‌های رتبه‌بندی تحقیق و توسعه صادر می‌شود که معتقد هستیم نهادها و شرکت‌های اقتصادی درصورت نبود بخش تحقیق و توسعه از عرضه و تقاضای بازارهای جهانی عقب می‌مانند و وجود این بخش در شرکت‌ها کاملا ضروری است.

معاون وزیر علوم گفت: یکی دیگر از گواهینامه‌ها که تعیین‌کننده درصد داخلی یا خارجی بودن محصولات شرکت‌ها را تعیین می‌کند، گواهی عمق ساخت داخل است که توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران صادر می‌شود و در صورتی که درصد امتیاز گواهی بالا باشد، آن محصول از معافیت گمرکی برخوردار شده و چنانچه بتواند نیاز آن محصول را در کشور فراهم کند، از واردات آن جلوگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: رتبه کشور ما در جهان از نظر علمی پانزده است، ولی در نوآوری و دانش فنی رتبه ۶۳ را داریم و این فاصله به این دلیل است که نمی‌توانیم به خوبی از پژوهش و تحقیقات خود دانش فنی تولید کنیم و در نهایت این دانش فنی را نیز به تجاری‌سازی نرسانده‌ایم که به تولید محصولات تجاری و بازار محور منجر شود و باید به دنبال تولید محصولاتی باشیم که دارای پیچیدگی اقتصادی مثبت باشند.

به نقل از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، زمانیان افزود: تحقیقاتی مهم است که تبدیل به دانش فنی و پس از آن منجر به تولید محصولی شود که در سطح بین‌المللی رقابت‌پذیر باشد و همچنین محصولات تولیدشده باید به خوبی در بازار ارائه و در معرض دید قرار گیرند که این بازاریابی و تجارت را اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در سطحی وسیع انجام دهند و در تجاری‌سازی و فروش محصولات نقشی کلیدی داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • موافقت وزارت خارجه با تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه