Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستانی شهرستان جویبار به معظل رهاکردن فاضلاب خام کشتارگاه طیور به رود خانه سیاهرود وآلودگی شدید این رودخانه ورود ودستور پیگیری داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، براساس گزارش رییس محیط زیست شهرستان جویبار و اعلام اعضاءشورای روستای قادی محله مبنی براینکه ورود فاضلاب کشتارگاه باعث تلف شدن 1500قطعه ازانواع ماهی های رودخانه سیاهرود شد، بلافاصله کارشناسان محیط زیست به محل(به روستای سراجکلا)اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به دلیل  ورودفاضلاب تصفیه نشده(خام)ازسوی این کشتارگاه به داخل رودخانه وکمبوداکسیژن محلول درآب ،تشخیص وتایید کردند.

این کشتارگاه دارای یک فقره سابقه تخلف زیست محیطی بامحکومیت کیفری نیز است ، با توجه به نارضایتی و اعتراض‌های مردمی  که برای کشاورزی و آبیاری مزارع خود ازرودخانه استفاده می‌کنند و درراستای حفظ حقوق عامه ومحیط زیست هم اکنون دادستانی شهرستان جویبار؛موضوع راتحت بررسی وتعقیب قرارداده است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • ورود دادستانی و توقف عملیات عمرانی در شهر جدید جیرفت
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری