Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@19:46:10 GMT

کارآفرینی با مهمان آمریکایی توسط جوان گیلانی + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۹۷۰۴

کارآفرینی با مهمان آمریکایی توسط جوان گیلانی + فیلم

به گزارش خبرگزاری فارس از لاهیجان، حمیدرضا دنیادیده؛ به لاهیجان وارد شوید و بخواهید یادی از نخبگان و تولیدکنندگان جوان کنید، احتمالاً نام سید سبحان سعادت میرقدیم را در ذهن خود مرور خواهید کرد، جوانی که موفقیت‌هایی در تولید و فرآوری «لوفا» در این شهرستان دارد و نگاهی نو به حوزه کشاورزی انداخته و مهمانی را از مناطق گرم و مرطوب آمریکای جنوبی به عروس گیلان در لاهیجان آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سید سبحان در مزرعه دو هزار متری لوفای خود محصولی را پرورش می‌دهد که در صنایع‌دستی، آرایشی و بهداشتی، اُرتوپدی، محصولات مراقبت از پوست، طراحی داخلی ساختمان، عایق‌بندی صوتی و حرارتی، مواد اولیه برای ساخت تجهیزات مراقبت از بدن، در صنعت تولید صابون و چندین محصول دیگر از آن استفاده می‌شود.

جوان کارآفرین گیلانی برای بیشتر شناختن لوفا ما را به مزرعه خود دعوت می‌کند؛ سید سبحان در همان ابتدای کار می‌گوید: «کشت و پرورش لوفا یکی از گزینه‌های من در ایجاد شغل بوده اما اکنون نه‌تنها یک شغل بلکه به‌عنوان یک راهبرد در توسعه بخش کشاورزی به آن نگاه می‌کند و تمام تلاشش را برای پیشرفت کمی و کیفی این محصول به کار گرفته است.»

مزرعه لوفای سید سبحان چشم‌اندازی از تلاش و امید است، جوانی و تولید است، آینده روشنی است که هم اجر دنیوی دارد و هم به‌قول‌معروف دنیا و آخرت سید سبحان را تضمین می‌کند چراکه این جوان هم نان می‌خورد و هم نان به دیگری قرض می‌دهد.

به گفته سید سبحان سعادت لوفا یک معجزه الهی است و طرح اقتصادی توجیه‌پذیری را دارد و می‌تواند برای بسیاری از کارجویان و تولیدکنندگان یکی از گزینه‌ها باشد.

 

آن‌طور که این جوان کارآفرین گیلانی مطرح کرده، علاوه بر خواص بهداشتی متعددی که لوفا دارد، مشتقات تولیدشده از آن هیچ آسیبی به محیط‌زیست نمی‌زند و کاملاً نیز تجدیدپذیر است.

هزینه کم تولید، نیاز کم لوفا به مصرف آب، نیازمندی بازار به مصنوعات لوفا، توسعه بهداشت عمومی و از همه مهم‌تر چندوجهی بودن مشتقات فرآوری شده از لوفا و درآمد سرشار تولید این محصول ازجمله دلایلی بوده که سید سبحان سعادت کشت و پرورش لوفا را به دیگر مشاغل ترجیح داده است.

سید سبحان می‌گوید اولین بار کشت لوفا را از زمینی ۵۰۰ مترمربعی شروع کرده و با هزینه ۵۰۰ هزار تومانی در اولین سال توانسته ۱۰ میلیون میزان درامد کسب کند.

به گفته سعادت، درآمد مقرون‌به‌صرفه و مراحل شیرین کشت و پرورش لوفا موجب شده تا وی به توسعه پرورش لوفا فکر و در تحقق ایده خلاقانه خود عزم جوانی خود را در ثمره شیرین لوفا جزم کند.

لوفای پرورش‌یافته توسط سید احسان سعادت اکنون برای ۱۰ نفر شغل ایجاد کرده و او می‌گوید اگر این محصول بیشتر شناخته شود، دامنه اشتغال‌زایی این محصول تصاعدی رشد خواهد کرد.

 

در حال حاضر انواع لیف حمام، پدهای لایه‌بردار، برس های پشت شور، صندل‌های طبی، فیس براش دستی و تولید انواع اسکاج محصولاتی هستند که توسط کارآفرین لاهیجانی از تولید لوفا استحصال، تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

این کارآفرین لاهیجی تنها در کشت، پرورش و سودآوری لوفا متوقف نشده و در جهت توسعه کشت لوفا نیز گام‌هایی را برداشته است. برگزاری آموزش پرورش و توسعه کشت لوفا در مناطق مختلف استان گیلان جزئی از منظومه فکری سید سبحان سعادت است. او می‌گوید نه‌تنها این پیشه را به دیگران آموزش می‌دهد بلکه در مراحل پرورش لوفا در کنار مهارت آموزان باقی می‌ماند و حتی محصولاتشان را تضمینی از آن‌ها می‌خرد.

 

ایده خلاقانه سید سبحان سعادت در پرورش و تولید محصولات لوفا پایه توانسته در نخستین جشنواره جوان خلاق لاهیجی «شهید ابوالحسن کریمی» توجه هیئت‌داوران را نیز به خود جلب کند. این کارآفرین لاهیجی در این جشنواره رتبه نخست جوان خلاق را کسب کرد.

 عزت، کرامت و استقلال هر مناطقی درگرو همت و تلاش مردمان آن مناطق است و فضیلت کارآفرینان و کسانیکه در حوزه اقتصادی تلاش وافر دارند و در کسب روزی حلال و توسعه رزق برای سایرین تلاش می‌کند شایسته تکریم و تجلیل هستند.

تولید، اشتغال و کارآفرینی رکن رکین امروز ایران عزتمند است و برای حفظ استقلال و جلوگیری از هدر رفت سرمایه و نیروی انسانی نخبه و کارآفرین، حمایت‌های حاکمیتی ضرورتی منطقی و غیرقابل‌انکار است.

بی‌شک اگر  سبحان‌های ایران حمایت شوند و کسب‌وکارشان با تسهیلات ارزان و دارای تنفس موردحمایت قرار بگیرند، اشتغال پایدار رقم می‌خورد و به دنبال آن سرمایه ایرانی هم حفظ می‌شود و هم می‌تواند سیر نزول ارز را به سمت کشور سرازیر کند.

 

 

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: میهمان آمریکایی لوفا کارآفرین گیلانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۹۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای وقف گفت: سازمان اوقاف افتخار این را دارد که خود را مخاطب فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌داند و این مسیر را بر اساس تنظیم گری ایشان طی می‌کند به ایشان تبریک می‌گویم که وعده صادق که انجام شد برکات این وعده صادق را می‌بینیم.

وی اظهار کرد: جریان پرتابگر در ایران اسلامی دیگر دم دستی شده، پرتاب‌های در لایه لئو و ژئو و مئو که در ۴۶۰ پا زیر ۴۸۰ ثانیه قرار گرفت. سازمان وقف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند. آنچه امروز شاهد دستاوردهای وقف هستیم حفظ العین، افزایش منافع و اجرای نیات است. در حوزه دریافت اسناد تک برگ و کاداستر پیشرفت خوبی داشته‌ایم و امسال ۸۰ درصد دعاوی کاهش می‌یابد.

وی اظهار کرد: نکته دیگر بحث حفظ العین است که چگونه به موقوفه رسیدگی می‌کنیم اصولاً موقوفات مبنای بیابان زیاد داریم در اقلیم گرم و خشک هم هست امروز در نمایشگاه غرفه‌ای کاکتوس آورده بود که علوفه تولید می‌کند و همین باعث شد در اقلیم گرم جنوب فارس و خوزستان به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادیم. سوسک خرطوم دار در درختان خرما محصولات را تحت تأثیر قرار می‌دهد که اگر به جان محصول بیافتد محصول را چند ده هزارتن کم می‌کند به فکر افتادیم آیا با پرتو می‌توانیم از بین ببریم به نتیجه رسیدیم که امکان پذیر است.

حجت الاسلام خاموشی بیان کرد: دانش برای بهینه سازی تولید مد نظر است در کرمان مزارع پسته دچار سرمازدگی می‌شد. ارتفاع کف زمین از ۱۰ متر به بالا ۴ درجه تفاوت دارد دانش بنیان‌ها موتورهایی درست کرده اند که هوا را از بالا به پایین شلیک می‌کند. ما در وقف درگیر با این مسائل هستیم.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: آب سرمایه کشور است باید بهره‌وری آب در مزرعه را تعریف کنیم به اعتقاد ما اگر در کنار هر چاه آب، دستور دهید استخر بزنند و ماهی پرورش دهند که در غنی سازی خاک نیز مؤثر است. ماهی تا عمق ۳۰ سانتی متر خاک را غنی می‌کند. این مثال‌ها گفته شد تا به زنجیره اشاره کنم زمینی در شهریار داریم که طی ۴۲ سال اجاره اندکی واریز می‌کرد، امسال ۴۲ میلیارد تومان درآمد داشته است. این مزرعه بالای ۱۰۰ میلیارد طرفیت تولید دارد.

وی افزود: در حوزه دریا، رهبر معظم انقلاب اسلامی اقتصاد دریا پایه را به کرات مطرح می‌کنند شرکتی یافتم که پرورش ماهی در قفس داشت با این شرکت رایزنی کردیم تصمیم گرفتم از تولید قفس تا پرورش ماهی ورود کنیم. این کار به مرور توسعه پیدا کرد. البته مشکلات قانونی دارد مثلاً قایق ما را به رسمیت نمی‌شناسند نیاز به اصلاح قانون وجود دارد. در دریای خلیج فارس می‌توانیم بالغ بر سه میلیون تن ماهی پرورش دهیم. اگر در دریا به یک میلیون تن تولید برسیم برون رفت جدی پروتئین را خواهیم داشت.

رییس سازمان اوقاف عنوان کرد: دام سبک ما در کشور ۱/۱ تولید دارد هرسال یک زایش دارد مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد تحقیقات صورت گرفت و هرسال از یک دام ۷ رأس تولید می‌کند از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار درست کردیم. مجموعه‌ای در کرمان داریم که ۶۳۰ رأس وارد شد و الان ۳۵۰۰ راسی است البته مشکلاتی دارد که باید برطرف شود این دام محل برون رفت دارد. ملاقاتی از مجموعه کرج جهاد دانشگاهی کردم و یک مجموعه را پسندیدم و آن هم انتقال جنین در دام سنگین است در این زمینه با آفریقا قرارداد بستیم برای انتقال جنین که از ارزبری جلوگیری می‌کند.

وی بیان کرد: سراغ تجهیزات پزشکی بخاطر نیاتی که در این زمینه وجود دارد رفتیم کارخانه دانش سلامت کوثر ۸ ماهه راه اندازی شد ۱۸۳۰ مجوز پزشکی داریم و این کارخانه صددرصد موقوفه است. هدف در تجهیزات پزشکی بومی سازی است.

کد خبر 6091723 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • فرآیند کشت، برداشت و فرآوری هزاران تن پیاز توسط کشاورزان آمریکایی (فیلم)
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • دانشگاهیان گیلانی در حمایت از دانشجویان آمریکایی چه گفتند؟
  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • تولید سه فیلم کوتاه در انجمن سینمای جوان مهاباد
  • ۳ فیلم کوتاه داستانی در مهاباد تولید شد