Web Analytics Made Easy - Statcounter

کی‌یف بن‌بست در جبهه نبرد با روسیه را نمی‌پذیرد و هدف آن بازپس‌گیری تمامی مناطق اشغالی است. ما تلفات زیادی متحمل شده‌ایم و نمی‌توانیم قلمرو خود را به سادگی واگذار کنیم.

سرویس جهان مشرق _ به صد و پنجمین روز از جنگ میان روسیه و اوکراین رسیده ایم؛ همچنان درگیری ها در جبهه شرقی و منطقه دونباس بدون پیشروی قابل توجه از سوی دو طرف ادامه دارد و ارتش روسیه در تلاش است تا با پایان نبرد در شهر سورودونتسک و پاکسازی کامل آن، برای حمله نهایی به شهر اسلاویانسک به عنوان هدف اصلی عملیات آماده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحولات روز صد و چهارم جنگ اوکراین:

واکنش شدید روسیه به بسته شدن حریم هوایی منطقه بالکان علیه این کشور/ سرنگونی جنگنده سوخو۲۷ اوکراینی توسط سوپر فلانکر روسی +نقشه و تصاویر

روز گذشته در درگیری‌های شهر سورودونتسک فرمانده تیپ ۲۴ مکانیزه ارتش اوکراین کشته شد.

صادرات غلات اوکراین از طریق روسیه را نمی پذیریم

"ولودیمیر زلنسکی" رئیس‌جمهوری اوکراین، روز گذشته ۱۷ خرداد در یک سخنرانی ویدیویی با روزنامه فاینشنال تایمز، گفت: «کی‌یف بن‌بست در جبهه نبرد با روسیه را نمی‌پذیرد و هدف آن بازپس‌گیری تمامی مناطق اشغالی است. ما تلفات زیادی متحمل شده‌ایم و نمی‌توانیم قلمرو خود را به سادگی واگذار کنیم.

روسیه از نظر نفرات و تجهیزات برتری دارد و ارتش اوکراین برای مقابله با آنها به سلاح‌های سنگین و تهاجمی نیاز دارد. از تحریم‌هایی که بر روسیه اعمال شده تشکر می‌کنم، اما این تحریم‌ها به اندازه کافی به روسیه ضربه نزده است، چرا که از ابعاد کاملی برخوردار نیستند. از اتحادیه اروپا می‌خواهم که از تحریم نفت و گاز روسیه نترسد.

همه به خوبی می‌دانند که ما به کشتی‌های روسی اجازه ورود به بنادر اوکراین را نمی‌دهیم، چون آنها هر روز به ما حمله می‌کنند. هرگونه توافق با روسیه در این رابطه محال است. ما ابتکار عملی برای ایجاد یک گذرگاه دریایی امن که همه کشورها به جز روسیه بتوانند از آن برای صادرات غلات از بنادر اوکراین استفاده کنند، دست یافته‌ایم.

استقبال گرم توپخانه ارتش روسیه از هویتزرهای اهدایی نروژ

یکی از تجهیزاتی که به منظور کمک به توپخانه ارتش اوکراین در نبرد با رقیب به این کشور اهدا شد هویتزرهای ۱۵۵ میلی متری M۱۰۹-A۳ بود که توسط دولت نروژ در اختیار اوکراین قرار گرفت.

این هویتزرهای خودکششی که در اختیار بیش از ۲۰ کشور دنیا قرار داشته و بیشینه بردی حدود ۴۰ کیلومتر دارند به سرعت در خط مقدم نبرد در جبهه شرقی مستقر شده و از چند روز قبل تصاویری از استفاده از آنها علیه مواضع ارتش روسیه منتشر شده بود؛ اما روز گذشته پس از شناسایی موضع توپخانه ارتش اوکراین متشکل از ۳ دستگاه هویتزر M۱۰۹ توسط پهپادهای شناسایی روسیه، توپخانه ارتش این کشور با استفاده از راکت های مجهز به سر جنگی خوشه ای، آتشبار توپخانه ای اوکراین را هدف قرار دادند که بر اثر این حمله ۱ دستگاه ام۱۰۹ نابود شده و ۲ دستگاه دیگر نیز به شدت آسیب دیدند.

تانک‌های Leopard۲ اسپانیایی در راه اوکراین

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط روزنامه اسپانیایی "ال پاییسدر ۵ ژوئن ۲۰۲۲، اسپانیا تحویل ۴۰ دستگاه تانک لئوپارد۲ ای۴  و سامانه موشکی دفاع هوایی اسپید خود را به اوکراین را تایید کرد.

این نخستین بار است که کشورهای حامی اوکراین، حاضر به ارسال تانک های اصلی میدان نبرد غربی به این کشور شده‌اند؛ پیش از این برخی کشورهای شرق اروپایی تانک های تی۷۲ ساخت شوروی سابق را برای ارتش اوکراین ارسال کرده بودند.

جزئیات بسته تسلیحاتی جدید لهستان برای اوکراین

به گفته ماتئوش موراویه‌تسکی نخست وزیر لهستان این کشور قصد دارد ۵۶ عراده هویتزر خودکششی ۱۵۵ میلی‌متری krab  را به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار به اوکراین بفرستد.

در میان کشورهای حامی اوکراین، دولت لهستان با ارسال بیش از ۱.۶ میلیارد دلار سلاح و تجهیزات به کی‌یف، رتبه سوم بیشترین حجم کمک ها به این کشور را در اختیار دارد.

همچنین رسانه های بریتانیایی نیز با انتشار تصاویری اعلام کردند ارسال سامانه‌های راکت انداز چندگانه توپخانه ای M۲۷۰ ارتش این کشور به خاک اوکراین آغاز شده است.

راکت های مورد استفاده در این سامانه بردی حدود ۶۰ تا ۹۰ کیلومتر داشته و به منظور مقابله اوکراین با توپخانه دوربرد ارتش روسیه به این کشور اهدا شده است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین حادثه متروپل قیمت تحولات جنگ اوکراین ولودیمیر زلنسکی منطقه دونباس اوکراین روسیه لهستان اسپانیا ارتش اوکراین سورودونتسک هویتزر تانک اخبار داغ خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ارتش اوکراین توپخانه ارتش ارتش روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دو مقام ارتش ایالات متحده به آسوشیتدپرس گفتند که اوکراین تانک‌های رزمی آبرامز M1A1 را فعلاً در نبرد با روسیه استفاده نمی‌کند. این تصمیم تا حدی به این دلیل گرفته شده که پهپادهای روسیه استفاده از تانک‌ها را آن هم بدون شناسایی و هدف حمله قرار گرفتن، دشوار کرده است.

ایالات متحده سرانجام در ژانویه ۲۰۲۳ میلادی موافقت کرد که ۳۱ تانک آبرامز در اختیار اوکراین قرار دهد. 

این تصمیم پس از اصرار چندماهه کی‌یف گرفته شد که استدلال می‌کرد داشتن این تانک‌ها که هرکدام حدود ۱۰ میلیون دلار هزینه دارند، برای تقویت توانایی این کشور با هدف شکستن خطوط حمله روسیه بسیار حیاتی هستند.

اما از آن زمان، وضعیت در میدان نبرد بویژه با توجه به استفاده فراگیر روس‌ها از پهپادهای نظارتی و پهپادهای شکارچی-قاتل به‌طور اساسی تغییر کرده است. این تسلیحات، حفاظت از تانک‌ها را برای اوکراین دشوارتر کرده است زیرا تانک‌ها به سرعت توسط پهپادهای روسی شناسایی و شکار می‌شوند.

بنا بر گزارش آسوشیتدپرس تا کنون پنج تانک از ۳۱ تانک منهدم شده است؛ ازجمله در جریان عقب‌نشینی اخیر از آودیوکا، شهری در شرق اوکراین که ماه‌ها کانون نبردهای شدید بود.

یکی از مقامات ارشد دفاعی روز پنج‌شنبه به خبرنگاران گفت: «افزایش قابل توجه شمار پهپادها در میدان نبرد اوکراین به این معنی است که دیگر جایی وجود ندارد که بتوانید بدون ترس از شناسایی، از آنجا عبور کنید.»

البته یکی از مقامات دفاعی ایالات متحده گفت که اگرچه پهپادها یک تهدید مهم هستند، اما اوکراینی‌ها نیز تاکتیک‌هایی را اتخاذ نکرده‌اند تا بتواند از تانک‌ها موثرتر استفاده کنند.

دریاسالار کریستوفر گریدی، معاون رئیس ستاد مشترک ارتش ایالات متحده نیز در این باره گفت: «در حال حاضر، تانک‌ها از خط مقدم بیرون کشیده شدند و ایالات متحده با اوکراینی‌ها برای تنظیم مجدد تاکتیک‌ها همکاری خواهد کرد.»

او افزود: «ما با شرکای اوکراینی و سایر شرکایمان کار خواهیم کرد تا به آنها کمک کنیم دریابند چگونه در چنین محیط تغییریافته‌ای که اکنون همه چیز در آن دیده می‌شود، می‌توانند از تانکها استفاده کنند.»

اخبار مربوط به تانک های به حاشیه رانده شده، همزمان با دو سالگی تشکیل «گروه تماس دفاعی اوکراین» اعلام شده است.

دو سال پیش از این، ایالات متحده ائتلافی متشکل از ۵۰ کشور را بوجود آورد که ماهانه نشستی برگزار می‌کنند تا به ارزیابی نیازهای نظامی اوکراین بپردازند و کشورهای دارای مهمات، تسلیحات یا نیازهای اوکراین برای تعمیر تجهیزاتش را شناسایی کنند.

به گفته مقامات آمریکایی، انتظار می‌رود ایالات متحده روز جمعه اعلام کند که حدود ۶ میلیارد دلار کمک نظامی بلندمدت به اوکراین ارائه خواهد کرد و افزودند که این کمک شامل مهمات مورد نیاز برای سیستم‌های دفاع هوایی پاتریوت نیز خواهد بود.

این مقامات به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند تا درباره جزئیاتی که هنوز علنی نشده، صحبت کنند.

ایالات متحده همچنین برای اولین بار تأیید کرد که موشک‌های بالستیک دوربرد موسوم به ATACM را در اختیار اوکراین گذاشته که به این کشور اجازه می‌دهد بدون نیاز به پیشروی، به عمق مناطق تحت اشغال روسیه حمله کند؛ بدون آنکه بیشتر در معرض شناسایی پهپادها یا دفاع مستحکم روسیه قرار گیرد.

 

دبیرکل ناتو: هنوز برای پیروزی اوکراین و شکست روسیه دیر نشده است

 

ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) گفت مادامی که متحدان پیمان آتلانتیک شمالی به وعده‌های خود مبنی بر تحویل تسلیحات بیشتر به کی‌یف عمل کنند، برای «پیروز شدن اوکراین» بر روسیه دیر نیست.

وی در جریان یک سخنرانی در برلین گفت: «در ماه‌های اخیر متحدان ناتو نتوانسته‌اند حمایتی را که ما قول آن را داده بودیم ارائه کنند. اما هنوز برای پیروزی اوکراین دیر نیست، زیرا حمایت‌های بیشتری در راه است.»

نیروهای اوکراینی طی ماه‌های اخیر به دلیل کمبود مهمات و تسلیحات در میدان نبرد متحمل شکست از نیروهای روسیه شده‌اند. با این حال آقای استولتنبرگ تاکید کرد که با تصویب لایحه کمک چندین میلیارد دلاری کنگره آمریکا در حمایت از اوکراین و همینطور تعهدات جدیدتر سایر کشورها از جمله بریتانیا، آلمان و هلند وضع می‌تواند عوض شود.

دبیرکل ناتو در این باره گفت: «اکنون این مسئولیت ماست که تعهدات را به تحویل واقعی سلاح و مهمات تبدیل کنیم و این کار را به سرعت انجام دهیم.»

آقای استولتنبرگ در سخنرانی خود همچنین چین را مورد انتقاد قرار داد و پکن را متهم کرد که با به اشتراک گذاشتن فناوری پیشرفته‌ای که می‌تواند برای تولید موشک، تانک و هواپیما به کار گرفته شود، «اقتصاد جنگی روسیه را تقویت می‌کند.»

وی اضافه کرد: «چین می‌گوید که خواهان روابط خوب با غرب است. در عین حال پکن همچنان به دامن زدن به بزرگترین درگیری مسلحانه در اروپا پس از جنگ جهانی دوم ادامه می‌دهد.»

برلین و پکن به طور سنتی از روابط اقتصادی نزدیکی برخوردار بوده‌اند و شرکت‌های آلمانی مبالغ هنگفتی را در چین سرمایه‌گذاری می‌کنند و کالاهای زیادی را به اقتصاد شماره دو جهان صادر می‌کنند. 

با این حال پس از اینکه شوک انرژی ناشی از جنگ اوکراین به تولیدکنندگان مهم آلمان به شدت ضربه زد، فشار بر شرکت‌های آلمانی برای کاهش وابستگی به چین افزایش یافته است.

اولاف شولتس صدراعظم آلمان هفته گذشته در سفری به چین تاکید کرد که آلمان نمی‌خواهد از چین جدا شود، بلکه به دنبال کاهش «وابستگی‌های یک‌طرفه» است.

 

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تانک پیشرفتهٔ آمریکایی در خیابان‌های مسکو
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • کمبود شدید سرباز در اوکراین/ ارسال مهمات غربی چاره کار نیست
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • افشاگری دی‌ولت از سند محرمانه‌ای که می‌توانست به جنگ اوکراین پایان دهد
  • تلگراف: انهدام تانک‌های آبرامز ناتو را آسیب پذیر کرده است
  • نبردی که تکلیف پیروز جنگ در شرق اوکراین را مشخص می‌کند/ چاسیویار؛ شهری که کلید دونباس را به کرملین تقدیم می‌کند +نقشه و تصاویر
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد