Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار هرمزگان در جلسه برنامه ریزی و توسعه استان با بیان اینکه تصویب طرح ها سبب ایجاد تحول جدی در حوزه اشتغال می شود ، گفت:1526 طرح در جلسه شورای برنامه ریزی استان مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا از  هرمزگان ، در جلسه برنامه ریزی و توسعه استان که به ریاست  مهدی دوستی  برگزار شد در خصوص مسائل مهم استان در حوزه تخصیص اعتبار تصمیم‌گیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دوستی عنوان کرد : با توجه به اینکه قبلا گروهای کارشناسی تمام ابعاد مختلف این طرح‌ها را مورد بررسی قرار داده بودند و تصمیم سازی صحیحی انجام شده بود و بخش عمده‌ای از این طرح‌ها تصویب شد و بخش کوچک باقی مانده نیز به جلسه هفته آینده منتقل شد. 

وی افزود : از مجموع 997 میلیارد تومان تسهیلاتی که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، 55 میلیارد تومان به سرمایه در گردش اختصاص داشت که عمدتا برای تولید آبزیان و پرورش دام و طیور بود و 942 میلیارد تومان نیز مربوط به تسهیلات سرمایه ثابت بود. 

استاندار هرمزگان تصریح کرد: مجموع طرح‌هایی که مورد بررسی قرار گرفت بیش از 3800 نفر تعهد اشتغال دارند از هفته آینده به تفکیک دستگاه‌ها می‌توانند مراجعه کنند و وام‌های خودشان را از بانک‌های عامل دریافت کنند.

عالی ترین مقام استان اذعان داشت : عمده طرح‌ها در حوزه کشاورزی شامل گلخانه‌ داری و اصلاح باغات، در حوزه شیلات و آبزی پروری، گردشگری و صنایع دستی، در حوزه انرژی‌های نو و پنل‌های خورشیدی تعیین تکلیف شدند در حوزه طرح‌های صنعتی هم بنگاه‌های حوزه صنعت و هم معدن و تجارت تسهیلات مورد نیازشان مورد بررسی قرار گرفت و عمدتا مورد تصویب قرار گرفت. 

دوستی مطرح کرد : امیدوار هستیم این اعتبار نزدیک به هزار میلیارد تومان را که در تسهیلات تبصره ۱۸ مصوب شده است بتواند تحول جدی در عرصه اشتغال استان هرمزگان رقم بزند.

استاندار هرمزگان در پایان این جلسه بیان داشت : جلسه شورای برنامه‌ریزی استان با تمرکز بر تسهیلات از محل تبصره 18 تشکیل و 1526 طرح در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار هرمزگان اشتغالزایی مهدی دوستی ایجاد تحول مورد بررسی قرار گرفت استاندار هرمزگان میلیارد تومان برنامه ریزی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود