Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اعلام اینکه 15 آبان‌ماه، زمان برداشت و صادرات مرکبات است، گفت: سالانه 2.5 میلیون تن مرکبات و نارنگی در مازندران تولید می‌شود که امسال این ظرفیت نزدیک دو برابر است.

به گزارش ایران آنلاین، عبدا... مهاجر دارابی در سومین نشست تخصصی توسعه صادرات که به موضوع مرکبات (زمان برداشت، صادرات و ذخیره‌سازی) اختصاص یافت، با اشاره به مشکلاتی که در گذشته وجود داشته و هر سال در جایی و به نوعی، تولیدکنندگان یا صادرکنندگان را با موانعی مواجه می‌کند، بر شناسایی و رفع مشکلات این حوزه با توجه به رویکرد استانداری و دستگاه‌های مربوطه برای مدیریت صحیح مرکبات در سال جدید، تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به افزایش دو برابری ظرفیت تولید مرکبات و نارنگی در مازندران گفت: تقریبا نیمی از تولید مرکبات و نارنگی در این استان، مازاد است که با توجه به افزایش دوبرابری ظرفیت تولید برای سال جاری، باید شرایطی ایجاد و طوری مدیریت شود که تولیدکننده، سورتینگ‌دار، و صادرکننده متضرر نشوند.

محصول باکیفیت؛ هویت ایرانی است


رئیس پارلمان بخش خصوصی مازندران با اشاره به اینکه بیشتر پرتقال‌های تولید استان یک جنس بوده و واریته‌ها ظرفیت بسیار ناچیزی را در بر می‌گیرند، درباره زمان برداشت مرکبات تأکید کرد که این زمان نباید به صادرات کشور لطمه بزند؛ از این‌رو نظر مرکز تحقیقات و پژوهشکده مرکبات برای ما مهم و قابل استناد است.
مهاجر با تاکید بر اینکه باید خود را با دنیا وفق بدهیم و محصول باکیفیت که هویت ایران در بازار مرکبات است را صادر کنیم؛ افزود: آنهایی که به خود اجازه می‌دهند با ارسال محصول نارس و بی‌کیفیت، نام مرکبات استان را زیر سئول ببرند به این دلیل است که فکر می‌کنند بین آنها و کسانی که محصول باکیفیت و در زمان مناسب، صادر می‌کنند تمیز داده نمی‌شود، لذا امسال برخوردها تشدید و با متخلفان برابر قانون رفتار می‌شود. گمرک نیز پیش از زمان اعلام کرده که اجازه صادرات محصولات بی‌کیفیت را را نمی‌دهد.
وی با اشاره به نظر کارشناسی و تحقیقاتی پژوهشکده مرکبات ایران که زمان برداشت پرتقال را 15 آبان ماه اعلام کرده است، گفت: این تاریخ مبنای ما برای برداشت و آغاز صادرات پرتقال است، چون میزان قند میوه به عدد استاندارد 6.5 واحد رسیده و زودتر از این زمان مورد تایید پژوهشکده نیست.


واکس میوه دارای تأییدیه معاونت غذا و دارو باشد


رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه مرجع علمی و قابل استناد ما در خصوص رنگ‌افزایی، سبززدایی و واکس مرکبات، نظر و تأیید دانشگاه علوم پزشکی است، گفت: نماینده دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام کرد که رنگ‌افزایی نباید انجام شود و سبززدایی نیز تنها پس از اینکه قند میوه به حد استاندارد رسیده باشد، مجاز است با این توضیح که میوه سبززدایی شده باید زودتر به بازار مصرف برسد چون ماندگاری آن کاهش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین درباره واکس میوه، نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران این است که واکس میوه حتماً باید پروانه یا مجوز واردات را از معاونت غذا و دارو داشته باشد و لازم است که اتحادیه باغداران(مرکبات) لیست واکس‌ها را به این معاونت اعلام کند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: زمان برداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید

وزیر صمت با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای برای صنعت خودرو در سال جاری، از برنامه‌ریزی برای افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو برای امسال خبر داده و اعلام کرد که در حال حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به ۵۰۰۰ دستگاه رسیده است.

به گزارش ایسنا، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی با تاکید بر برنامه‌ریزی وزارت صمت بر توسعه صنعت خودرو در سال جاری، اظهار کرد: برنامه‌های گسترده ای برای صنعت خودرو در نظر گرفته‌ایم و در سال جاری تلاش خواهیم کرد تا ظرفیت تولید را افزایش دهیم. در حال حاضر به ظرفیت تولید ۵۰۰۰ خودرو در روز رسیده‌ایم و تلاش داریم که این میزان را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که قطعا جهش بسیار بزرگی خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در رابطه با بحث واردات خودرو نیز گفت: موضوع واردات خودرو را در دستور کار داریم تا به این وسیله، تعادل بهتری در تامینِ تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود آوریم؛ خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه رخ داده و در شرف وقوع است؛ خبرهای بسیار خوبی در این زمینه داریم.

وی افزود: در حال حاضر تاکسی‌های برقی نیز وارد کشور شده و مردم می‌توانند ثبت‌نام کرده و خریداری کنند. مردم می‌توانند ثبت‌نام و تاکسی برقی دریافت کنند؛ البته باید از ظرفیت‌های قانونی استفاده کنیم. لازم است به همه آن‌هایی که منتظر آن ظرفیت‌های قانونی هستند، عرض کنم که منتظر نمانید و بیایید از همین فرصت‌هایی که ایجاد شده استفاده کنید.

او با بیان اینکه باید به مردم گفت که هر کوتاهی در خدمت‌رسانی به مردم است، به ناتوانایی ما ببخشند، تصریح کرد: ما حداکثر تلاش خود را بسیج کرده‌ایم، همه باید کمک کنند تا موفق شویم. برنامه‌ریزی‌ها صورت گرفته و همکاران بنده، شبانه‌روز در تلاش برای تحقق اهداف و برنامه‌ریزی‌ها هستند. البته بخش خصوصی نیز به خوبی مشارکت داشته و کمک می‌کنند.

هفته گذشته، وزیر صنعت، معدن و تجارت با حضور در جلسه‌ی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، در رابطه با برخی موضوعات خودرویی نظیر اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی، واردات خودروهای دست دوم، ارزبری خودروهای مونتاژی و تامین ناوگان حمل و نقل عمومی، به ارائه پاسخ پراخت و در نهایت مقرر شد، ظرف یک ماه آینده، وزارت صنعت، معدن و تجارت برنامه‌های خود را در رابطه با این موضوعات به کمیسیون ارائه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود