Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن توکل‌نیا تهیه‌کننده فیلم سینمایی «چند می‌گیری گریه کنی ۲» با گلایه از تبلیغات تلویزیونی بیان کرد که پول ۱۵ ثانیه تیزر تلویزیونی ۵ میلیارد تومان می شود.

به گزارش قدس آنلاین، حسن توکل‌نیا تهیه‌کننده فیلم سینمایی «چند می‌گیری گریه کنی ۲» به کارگردانی علی توکل‌نیا درباره وضعیت اکران این فیلم کمدی در سینماها گفت: شکرخدا فروش فیلم از مرز یک میلیارد تومان گذشته و این فروش معقولی برای فیلم در این شرایط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته میان فیلم‌ها تفاوت گذاشته می‌شود. پخش‌کننده‌هایی که به تازگی رشد کرده‌اند، با هم همکاری و زدوبند دارند و میان فیلم‌های مستقل با فیلم‌هایی که خودشان پخش‌کننده آن هستند فرق می‌گذارند. از روز اولی که فیلم من اکران شد، برخی سینماداران با تبعیض سانس به آن اختصاص دادند. می‌دیدم فیلمی که کمتر از فیلم من می‌فروشد، سانس بیشتری در یک سینما دارد، چرا؟ چون آن فیلم در باند خودشان بوده است.

وی با انتقاد از نبود تیزرهای تلویزیونی برای تبلیغ فیلم خود ادامه داد: زمانی که فیلم من بازبینی شد، فقط اجازه ۵ میلیارد تومان تیزر تلویزیونی برای آن صادر شد و این در صورتی است که قیمت یک تیزر در تایم مناسب در شبکه یک، ثانیه‌ای ۳۳۰ میلیون تومان است! یعنی یک تیزر ۱۵ ثانیه‌ای هزینه‌اش ۵ میلیارد تومان می‌شود! یعنی عملاً به من اجازه پخش یک تیزر از تلویزیون را داده‌اند. من سال ۹۵ برای فیلم «سایه‌های موازی» حدود ۱۰۰ تیزر تلویزیونی برای تبلیغ داشتم و خودتان ببینید شرایط چقدر تغییر کرده است. در حالی که آن روزها مخاطب تلویزیون خیلی بیشتر از امروز بود. تلویزیون به جای آنکه در این شرایط ۱۰۰ تیزر ما را ۳۰۰ تیزر کند، اینگونه تیزر رایگان به فیلم‌ها می‌دهد!

این تهیه‌کننده ادامه داد: این شرایط در حالی است که برای برخی فیلم‌های مورد حمایت نمی‌توانید تعداد تیزرهای تلویزیونی و یا بیلبوردهای شهرداری را بشمارید. در این حد در سینما شاهد تبعیض هستیم. من تهیه‌کننده مستقل هستم و این فیلم همه زندگی من است آن هم با ۳۵ سال سابقه کار در سینما. تا به امروز هم فیلم جنگی در کارنامه‌ام داشته‌ام و هم فیلم هنری اما اینگونه با من رفتار می‌شود. هیچ حمایت ویژه‌ای از فیلم ما نمی‌شود. این حرف را درباره همه فیلم‌ها می‌زنم که در زمینه تیزر تلویزیونی همه شرایط یکسان دارند و از آن‌ها حمایتی نمی‌شود.

توکل‌نیا در ادامه گفت: از نظر اسپانسر هم برخی شرکت‌ها هستند که با پخش‌کننده‌های خاصی کار می‌کنند. از این منظر مختصات سینما را هیچگاه نمی‌توان اصلاح کرد چرا که خیلی چیزها تبدیل به رانت شده است. من برای اینکه از برخی رانت‌ها و امکانات استفاده کنم باید وارد باندها شوم و هیچ‌گاه هم اهل باندبازی نبوده‌ام.

وی تأکید کرد: پشتوانه فیلم «چند می‌گیری گریه کنی ؟۲» قسمت اول این فیلم است که در زمان خودش تبدیل به یک برند شده بود، به همین دلیل فروش حداقلی دارد اما هنوز آنگونه که باید نفروخته چرا که حمایتی از آن نشده است. بعضی می‌گویند چرا توکل‌نیا برای این فیلم بیلبورد نزده است اما اطلاع ندارند که من برای ۲۰ بیلبورد در شهر تهران باید حدود ۱.۵ میلیارد تومان هزینه کنم! این یعنی حداقل ۴ میلیارد فروش در گیشه که اصلاً با این شرایط جواب نمی‌دهد. این جنس تبلیغات نیاز به اسپانسر دارد که تا کنون چنین حمایتی را نداشته‌ایم.

این تهیه‌کننده با اشاره به عملکرد خوب برخی سینماداران در زمینه تخصیص سالن، افزود: برخی سینماداران واقعاً کم می‌گذارند و مشخصاً به فیلم من سانس نمی‌دهند. نمی‌دانم چرا این اتفاق رخ می‌دهد. یکی از این سینماداران در سینماهایی که زیر سلطه خود دارد اجازه اکران فیلم ما را نمی‌دهد. اکثر سینماها سه سانس برای فیلم ما در نظر گرفته‌اند که دوتای آن قبل از ساعت ۳ بعدازظهر است! واقعاً سه سانس برای فیلم ما خیلی کم است و این شرایط واقعاً ناعادلانه است. در این ساعت‌ها ۱۰ نفر آدم هم به سینما نمی‌رود!

وی در پایان بیان کرد: امید داریم خدا به فیلم ما کمک کند و معجزه‌ای برای نگاه عادلانه‌تر به فیلم ما رخ دهد. قطعاً ما راضی به اکران فیلم در این شرایط نبودیم. اوضاع اقتصادی از یک طرف و آلودگی هوا هم به تازگی مزید بر علت شده، مگر فیلم دیدن، نان شب است که مردم به هر قیمتی از خانه بیرون بیایند و به سینما بروند؟ می‌دانستیم تعطیلی‌هایی در پیش رو داریم اما پیش‌بینی این شرایط اقتصادی را نکرده بودیم. مردم امروز دغدغه معیشت دارند، چگونه ۴۵ هزار تومان پول بلیت سینما بدهند؟

انتهای پیام/

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چند می گیری گریه کنی2 تیزر تبلیغاتی تیزر تلویزیونی تلویزیون ۵ میلیارد تومان تیزر تلویزیونی تهیه کننده برای فیلم توکل نیا فیلم من فیلم ها فیلم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی  در همایش امتنان و تجلیل از کارگران و کارفرمایان و واحدهای نمونه کارگری خراسان رضوی در مشهد گفت:  کار بنا به تعبیر مقام معظم رهبری ستون فقرات اقتصاد و کارگر، ستون فقرات تولید است.

وی اضافه کرد: نفس کار و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش است لذا پیامبر بر دست کارگر بوسه می زند از این جهت که کار و کارگر را بزرگ بداند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر عشق به کار باشد بهره وری افزایش می یابد و اگر بهره وری افزایش یابد تولید ناخالص داخلی رشد پیدا خواهد کرد و در نهایت سرانه درآمدی مردم بیشتر می شود.

مرتضوی با اشاره به این که دهه گذشته ایران با رکود مواجه بوده است به اهمیت نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و اظهار کرد: لازم است که کارفرمایان تلاش کنند و دولت نیز مصمم است گره از مشکلات مردم باز کند.

وی با اشاره به تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای برطرف کردن مشکلات معیشت و مسکن و بیمه کارگران ادامه داد: یکی از اقدامات این وزارتخانه توزیع کالابرگ الکترونیکی بوده که بارها گفته شده که چرا این کالابرگ به صورت نقدی پرداخت نشده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلیل اصلی نقدی نکردن کالابرگ الکترونیکی را اثرات تورمی آن بر بازار دانست و افزود: بیم از این داشتیم که با نقدی کردن کالابرگ الکترونیکی با یک دست بدهیم و از آن طرف از دست بدهیم.

مرتضوی اظهار کرد: تاکنون اقدامات زیادی برای تسهیل شرایط زندگی کارگران انجام شده که از جمله آن اجرای نظام جامع تامین اجتماعی بوده که کارگران می توانند از مراکز درمانی تامین اجتماعی به صورت رایگان خدمات دریافت کنند همچنین از مراکز درمانی دانشگاهی از فرانشیز ۱۰ درصدی بهره گیرند.

دیگر خبرها

  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • عصبانیت سرمربی لیگ برتری؛ از جیب شهر ما ۱۰۰ میلیارد برای خرید پرسپولیس دادند
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • نمرهِ عملکرد شورای شهر را مردم باید بدهند
  • تیزر | گفت‌وگوی ایمنا با اعضای شورای شهر اصفهان
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد