Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا رحمان نژاد گفت: سامانه هماهنگ در دسترس عموم تولید کنندگان است و این سامانه با آدرس www.hstsm.ir در اختیار کسانی است تا در خصوص مشکلات واحد های تولیدی صنعتی و معدنی خود با دستگاه ها به راحتی ارتباط گرفته و به سرعت موانع تولیدی خود را مطرح و رفع کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "راه آرمان" هشتمین نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان کرمان  با حضور معاون دادگستری و معاون اقتصادی استانداری کرمان در محل سازمان صنعت و معدن استان  و دیگر مدیران استانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا رحمان نژاد معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در جلسه رفع موانع تولید استان از راه‌اندازی سامانه هماهنگ خبر داد و گفت: این سامانه جهت تسهیل در رسیدگی به پرونده های اعلامی به سازمان صمت و بررسی در کارگروه رفع موانع تولید راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: این سامانه با آدرس www.hstsm.ir در اختیار کسانی است تا در خصوص مشکلات واحدهای تولیدی صنعتی و معدنی خود با دستگاه‌ها به راحتی ارتباط گرفته و به سرعت موانع تولیدی خود را مطرح و رفع نمایند.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان تأکید کرد: ۱۶۰۳ پرونده ثبت اولیه شده است که از این تعداد ۷۷۶ عدد پرونده به دستگاه‌های مربوطه ارجاع شده اند و نزدیک به  ۷۱۶ مورد خروجی و ۵۴ مورد هنوز در کارتابل دستگاه ها باقی مانده است که از این میزان بیشترین مورد پیگیری مربوط به سازمان راه و شهرسازی و شرکت گاز است.

وی ادامه داد: ۲۳۷ پرونده در دستگاه های اجرایی بررسی شده اند که ۱۴۴ مورد برای آنها مصوبه صادر شده است و ۱۵ عدد آنها به نتیجه نهایی رسیده است.

رحمان نژاد تاکید کرد: تعداد ۵۴۲ پرونده به کارگروه استانی ارسال شده است که ۴۳۶ پرونده مورد بررسی قرار گرفته و از این تعداد ۳۹۲ پرونده حایز مصوبه شده اند و ۱۵۶ مورد به نتیجه نهایی رسیده‌اند.

معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان ادامه داد: در کمیته تخصصی شهرستانی ۲۹ درخواست ارسال شده است که ۲۰ مورد مربوط به حوزه تخصصی شهرستانی بوده و تقریبا خروجی در این حوزه وجود ندارد.

برای سهولت در کمیسیون رفع موانع تولید سامانه "هماهنگ" راه اندازی شده است و تمام کسانی که دچار مشکل هستند جهت رفع سریع مشکل پرونده خود را در این سامانه بارگذاری کنند.

معاون دادستان کرمان نیز در ادامه کارگروه رفع موانع تولید تاکید کرد: در جهت رفع اضطراری موانع تولید واحد های صنعتی و معدنی، ستاد اجرایی اقتصاو مقاومتی در  قوه قضاییه تشکیل شد و جلسات رفع موانع این ستاد در دادگستری تشکیل  و مرتفع می شد، در حال حاضر این وضعیت اضطرار خارج شده است و عملا در دادگستری تسکیل نمی شود و  پرونده های قبلی را به نهاد نظارتی در سازمان صمت ارجاع خواهیم داد.

وی تاکید کرد: اگر در جریان بررسی موانع تولید، دستگاهی کوتاهی کند بی شک دستگاه‌هایی که ترک فعل و کم کاری داشتند؛ در ابتدا از طریق دادگستری تذکر دریافت می‌کنند و در مرحله دوم با پیگیری استاندار کرمان بحث اعلام جرم در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رفع موانع تولید استان کرمان سازمان صنعت راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • قرارگاه جهاد آسفالت در کرمان راه اندازی شد
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • کسی که بخاطر ترس از مجازات حجاب را رعایت می‌کند، با کنار رفتن این موانع، کشف حجاب می‌کند
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد