Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهریاری مدیر دفتر بهره‌برداری از تاسیسات‌ آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران اظهار کرد: در خصوص ذخایر آب سدهای پنج گانه تهران در حال حاضر ۶۳۲ میلیون متر مکعب موجودی ذخایر این سدها می باشد که این حجم در مقایسه با ۸۰۵ میلیون متر مکعب ذخیره روز مشابه سال گذشته با کاهش ۱۷۳ میلیون متر مکعبی مواجه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: شهروندان شاهد وضعیت و نبود بارندگی و شرایط دمایی و درجه حرارت بالا هستند و پیش بینی های سازمان هواشناسی هم حکایت از افزایش دما در روزهای آتی دارد که در این خصوص نیاز است توجه جدی به شرایط کم آبی داشته باشیم.

مدیر تاسیسات‌ آبی و برق‌آبی آب منطقه‌ای تهران بیان کرد: متاسفانه از ابتدای سال آبی تا الآن در حوزه عملکرد استان تهران حدود ۱۸۰ میلی متر بارش داشته ایم که این میزان در مقایسه با ۲۶۳ میلی متر متوسط بلند مدت با کاهش حدود ۳۲ درصدی مواجه شده است.

شهریاری تصریح کرد: از ابتدای خردادماه سالجاری تاکنون در حوزه عملکرد استان تهران تنها ۸ دهم میلی متر بارش داشته‌ایم این میزان در پانزده روز خرداد ماه سال گذشته ۶/۸ میلی متر بارش بوده و این یعنی شرایط خشکسالی امسال به مراتب شدیدتر از سال گذشته می باشد و بارشهای بسیار کمی را در محدوده حوضه آبریز سدهای پنج‌گانه تهران شاهد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: طبیعتا این روند بارشی اثر خودش را بر روی ورودی ها گذاشته و ورودی آب به مخازن سدهای تهران نیز با کاهش ۲۱درصدی مواجه شده به نحوی که از ابتدای سال آبی تا الآن ۸۸۰ میلیون متر مکعب حجم آب ورودی به دریاچه سدهای تهران بوده است که این میزان در مدت مشابه سال آبی گذشته یک میلیارد و ۱۱۴ میلیون متر مکعب بوده است. 

مدیر تاسیسات‌ آبی و برق‌آبی آب منطقه‌ای تهران ادامه داد: در حال حاضر با توجه به این مهم که عملا فصل آبگیری سدها را پشت سر گذاشته ایم و آبگیری مناسبی که باید انجام می‌شد بدلیل حجم کم بارش ها صورت نگرفته است، در همین راستا ضروریست شهروندان بیش از پیش این همراهی را با ما داشته باشند تا بتوانیم با همین منابع آبی محدود، تامین آب مطمئن و پایداری را داشته باشیم.

شهریاری با بیان اینکه امسال با توجه به وضعیت ذخایر آبی پشت سدهای تحت پوشش شرکت آب منطقه ای تهران، در تولید انرژی از نیروگاه های برق‌آبی تحت پوشش با کاهش تولید بیش از ۴۰ درصد نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تلاشمان بر این است که علیرغم سهم اندک نیروگاههای برق‌آبی تحت پوشش، حداکثر تولید را در زمان پیک مصرف و فصل تابستان به جهت کمک به شبکه برق سراسری کشور داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد شهریاری میلیون متر مکعب آب منطقه ای سال گذشته میلی متر برق آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۱۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب کشور کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام کرد و اظهار داشت: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

کد خبر 6092914 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول