Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، اتابک جعفری که با هدف بررسی وضعیت آبرسانی به مردم و بازدید از طرح احداث تصفیه خانه و شبکه جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب به شهرستان داراب سفر کرده بود، گفت: بحران کم آبی امروز در کشور به یک نگرانی فراگیر تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: باید ضمن جلوگیری از تشدید بحران کم آبی با مدیریت منابع موجود، نسبت به پررنگ‌تر کردن مدیریت مصرف با انجام فعالیت‌های فرهنگی، اقدامات لازم را دنبال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اقدامات انجام شده در آبرسانی به شهرستان‌های داراب و زرین‌دشت را اثرگذار در بخش‌های شهری و روستایی ارزیابی و اضافه کرد: بروز برخی مشکلات در موضوع تأمین آب شرب، با توجه به استمرار خشکسالی‌ها دور از ذهن نیست اما مهم اینست که با مدیریت راهبردی و اقدامات پیشگیرانه، اثرات بحران بر جامعه را به حداقل برسانیم طوری که مردم در شرایط حاد هم کمترین مشکل را احساس کنند.

جعفری افزود: وجه تمایز مدیریت و نبود مدیریت چالش‌ها اینست که فعالیت‌ها در مسیر کاهش حداکثری اثرات بحران خشکسالی بر زندگی مردم باشد؛ هرچند مردم یک سمت بحث مدیریت بحران آب قرار دارند و باید عملکردشان در زمینه صرفه‌جویی و مدیریت مصرف موجب تقویت و استمرار خدمات شود.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های فاضلاب شهر داراب و آبرسانی به شهرستان‌های داراب و زرین دشت از سد رودبال، این پروژه‌ها را در آبرسانی پایدار به مردم بسیار اثرگذار توصیف و اضافه کرد: امیدوارم با تکمیل این دو طرح و بهره برداری کامل از آنها، بسیاری از دغدغه‌های ما در مورد آبرسانی پایدار به مردم این دو شهرستان مرتفع شود.

جعفری پروژه فاضلاب شهر داراب را یک طرح زیست محیطی عظیم عنوان و ضمن بیان اینکه استفاده از پساب تصفیه فاضلاب بر توسعه صنایع محلی و کشاورزی و حفظ منابع آب شرب اثر دارد، خاطرنشان کرد: این طرح در مسیر اجرا قرار دارد و مراحل خود را طی می‌کند و امیدوار هستیم که در توسعه اقتصادی شهرستان هم اثرگذار باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی نیز ابراز امیدواری کرد تا این سفر مقدمه اتفاقات مطلوب و ایجاد طرح‌های توسعه‌ای در بخش آب و فاضلاب دو شهرستان باشد.

محمدجواد عسکری با اشاره به برخی نیازهای حوزه آب شرب شهری و روستایی، خواستار تعریف پروژه‌های جدید و تخصیص اعتبارات مورد نیاز برای رفع این نیازها شد.

علی جان صادق پور، مدیر عامل شرکت آبفا استان فارس نیز با ارائه گزارشی، پیرامون وضعیت منابع آب شهری و روستایی استان توضیحاتی داد و به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه‌های ساختاری و رفتاری برای کنترل بحران کم آبی در بازه‌های کوتاه، میان و بلند مدت پرداخت.

در این سفر، عملیات اجرایی آبرسانی به شهرهای جنت‌شهر، رستاق و روستای فورگ شهرستان داراب آغاز شد.

کد خبر 5509449

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت آبفای فارس اتابک جعفری خشکسالی بوشهر سالروز ارتحال امام خمینی قیام 15 خرداد کرمانشاه دهه کرامت امام خمینی ره آمار کرونا خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا اجتماع سلام فرمانده تغییر ساعت کاری ساختمان متروپل مراسم ارتحال امام خمینی ره خروج قطار از ریل کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس

ایسنا/مازندران رئیس شورای شهر چالوس با اشاره به توجه مدیریت شهری به توسعه همه جانبه بخصوص توسعه زیرساختی در شهر، گفت: کارهای زیرساختی، مدیریت قوی و اتاق فکر قوی دغدغه اصلی مدیریت شهری چالوس است.

آرش رضوی امروز، ۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت مدیریت  شهری در جهت توسعه در چالوس اظهار کرد: اولویت با اقدامات زیرساختی است و در کنار آن کارهای واکسی از جمله مبلمان شهری، رنگ‌آمیزی و جمع آوری زباله و سایر اقدامات انجام می‌شود.

وی تلاش در جهت کاهش بار ترافیکی معضل همیشگی چالوس را از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و گفت: محدودیت کوه، جنگل و دریا موجب شده است چالوس یک شهر خطی باشد.

رضوی با بیان اینکه این شهر تنها شهری است که تمامی فضای ساحلی شهری آن باز است، تصریح کرد: برای رفاه شهروندان از رودخانه چالوس تا سردابرود مسیر پیاده رو و دوچرخه رو احداث خواهد شد و تا پایان امسال از پل آب‌نما به رادیو دریا متصل و مسیر ۱۷ شهریور به رادیو دریا کوتاه خواهد شد.

رئیس شورای شهر چالوس، روشنایی معابر و بلوارهای سطح شهر و پیاده روها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: در سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد صرف خرید  روشنایی و حدود ۲۰ میلیارد برای نصب آن شد که در حال انجام است.

رضوی  پیاده رو سازی و مکانیزه کانال را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: در رادیو دریا ۳۷ کیلومتر کانال کشی برای پیاده روسازی انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت معابر چالوس به حجم اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای عدالت محوری انجام شد، بیان کرد: امسال بوستان‌ها و پارک‌ها درعلویکلا، دارمیشکلا، شمال آباد، اشکاردشت و آبرنگ به‌زودی تجهیز و بهسازی می‌شود.

رئیس شورای شهر چالوس به تملک ۳۶ هزار متر برای ساختمان جدید شهرداری با همکاری سپاه خبر داد و یادآور شد: حیاط و فضای ساختمان جدید شهرداری باید به عنوان بوستان مرکزی شهر تبدیل شود و همه مردم از آن استفاده کنند.

رضوی خاطرنشان کرد: کشتارگاه سنتی چالوس از دغدغه‌های مردم و بویژه منطقه عسل‌سر و فرج آباد است که با احداث کشتارگاه صنعتی جدید در فضای جدید در مرزن آباد این معضل بزرگ برطرف خواهد شد و مدیریت شهری در نظر دارد بخشی از فضای کشتارگاه را در زمینه بوستان و فضای بازی و بخشی هم به مزار یوسف رضا اختصاص دهد.

وی از دیگر خدمات مدیریت شهری در چالوس را حل معضل زباله دانست و گفت: با پیگیری مدیریت شهری محل دفع زباله در نواب تعطیل و با کمک فرماندار به زباله سوز نوشهر انتقال یافت.

رئیس شورای شهر چالوس از تصویب بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شورا خبر داد و افزود: از این میزان بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان بودجه جاری و مابقی برای کارهای عمرانی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست