Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخلص الائمه گفت: ۸۰۰ نانوایی این استان در شهرستان‌های اراک، ساوه و زرندیه به سامانه پایانه های فروش سیستمی نان مجهز شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی در آیین تجلیل از قهرمانان تولید گفت: ۸۰۰ نانوایی این استان در شهرستان‌های اراک، ساوه و زرندیه به سامانه پایانه های فروش سیستمی نان  مجهز شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مخلص الائمه اظهار کرد: این طرح به صورت آزمایشی در استان مرکزی به عنوان چهاردهمین استان کشور آغاز شده‌ است.

وی ادامه داد: مقابله با ویروس کرونا سال گذشته مهمترین اقدام دولت سیزدهم برای رفع دغدغه های مردم بود و با تلاش های انجام شده این بیماری اکنون مهار شده و کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد.

استاندار مرکزی بیان کرد: اصلاح نظام یارانه ها از جمله مهمترین برنامه های دولت در سال جاری است و پرداخت یارانه در کشورهای مختلف به سه روش پرداخت یارانه به تولید کننده، مصرف کننده و زنجیره تولید تا مصرف انجام می شود.

مخلص الائمه افزود: در روش چهارم پرداخت یارانه‌ها در کشور که از دهه های گذشته آغاز و از سال ۹۷ تاکنون و آغاز طرح پرداخت یارانه ۴۲ هزار ریالی( ارز جهانگیری) این مهم افزایش یافت و این یارانه به واردکنندگان، دلالان و تولیدکنندگان کشورهای دیگر پرداخت شد.

وی گفت: هشت میلیارد دلار ارز ۴۲ هزار ریالی سال گذشته برای واردات و تامین کالاهای اساسی اختصاص یافت که این منابع مالی در پنج ماه نخست سال هزینه شد.

مخلص الائمه ادامه داد:۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار ارز توسط دولت سیزدهم با قیمت ۴۲ هزار ریال سال گذشته برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم تامین و هزینه شد.

استاندار مرکزی بیان کرد: ۷۲ میلیارد دلار ارز ۴۲ هزار ریالی از سال ۹۷ تا کنون برای تامین کالاهای اساسی تامین و هزینه شده‌ است. در صورتی که این طرح ادامه می یافت امسال باید ۲۵ تا ۳۰ میلیارد دلار ارز ۴۲ هزار ریالی برای تامین کالاهای اساسی کشور اختصاص می یافت که این مهم برای هیچ دولتی امکان پذیر نبود.

مخلص الائمه تاکید کرد: مردم در اجرای طرح ساماندهی یارانه‌ها همراهی و همکاری مناسبی با دولت داشتند که جای تقدیر دارد.

وی اظهار کرد: در اسفندماه سال گذشته، رییس جمهوری سند تحول دولت مردمی را در ۲۴۴ صفحه، ۹ فصل و ۳۷ موضوع بخشی و فرابخشی از جمله کشاورزی و آب  به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ کرد، در این سند ۱۳۴ چالش بررسی شده که چهار چالش مربوط به بخش کشاورزی است.

استاندار مرکزی اضافه کرد: در این سند ۱۰ چرخش تحول آفرین نامبرده شده که انتظار است در پایان اجرای این سند که یک افق سه ساله است، یک هزار و ۲۳ برنامه برای تحول ساماندهی شود.

مخلص الائمه ادامه داد: این سند تعریف افق زمانی را بطور کامل جابجا کرده ، به طوری که لازم است ۲۳۷ اقدام تا پایان ۱۴۰۱ بطور کوتاه مدت، ۶۲۸ اقدام در بازه زمانی میان مدت تا پایان سال ۱۴۰۲ و ۲۳۶ اقدام نیز در بازه زمانی بلند مدت تا پایان دولت سیزدهم ساماندهی شود.

وی خاطرنشان کرد: اولویت اول دولت اجرای برنامه های این سند است اما موانع و مسائلی به عنوان چالش و مشکل نیز وجود دارد که بخشی از این مسائل در چهارچوب مسائل استان قابل رصد و حل بوده و نیاز به رفع در سطح ملی نیست و نیاز است مسئولین مربوطه در سطح استان برای رفع این مسائل گام بردارند و در صورت نیاز از سوی استاندار، اختیاراتی تفویض می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: تامین کالاهای اساسی استاندار مرکزی پرداخت یارانه ۴۲ هزار ریالی مخلص الائمه سال گذشته دلار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر ویژه و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک‌های پایین جامعه در جهت تامین نیاز‌های غذایی وارد شود.

در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانه‌ها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهک‌های مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تامین نیاز‌های غذایی مردم ابداع کرد.

در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانه‌بگیران اعتبار کالابرگ الکترونیک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود که افراد می‌توانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.

طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهک‌های کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

گفتنی است طبق آمار‌ها و گزارش‌های منتشر شده دولتمردان و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمه‌های ادامه این طرح را قوت می‌بخشد در حالیکه که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.

بدون شک تامین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد و ضعیف یکی از مهم‌ترین اهداف تمامی دولت‌ها در کشور‌های مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با درایت هوشمندانه مسئولان کشورمان به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکل‌ها و اصول اقتصادی اجرایی شده که این روند قابل تقدیر است و امیدواریم به بهترین شکل ممکن تداوم یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است