Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برنامه طرح پنبه تا سال ۱۴۰۳ به خوداتکایی در تولید محصول پنبه خواهیم رسید.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی‏‌، ابراهیم هزارجریبی با اشاره به برنامه کشت سال جاری در سطح ۱۱۰ هزار هکتار، گفت: تاکنون کشت پنبه در سطحی بالغ‌ بر ۸۵ هزار هکتار انجام ‌شده و کشت این محصول تا اوایل تیر ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میزان سطح کشت در مقایسه با مدت ‌زمان مشابه افزایش ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

هزارجریبی با ابراز امیدواری برای رسیدن به برنامه هدف‌گذاری شده امسال تا اوایل تیر ماه، یادآور شد: از این مقدار افزایش سطح زیر کشت و افزایش عملکرد ۳۰۰ هزار تن وش پنبه برداشت خواهد شد.

به گفته وی، از حدود ۳۰۰ هزار تن وش پنبه ۱۰۰ هزار تن پنبه تأمین خواهد شد.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که نیاز کشور حدود ۱۵۰ هزار تن پنبه است، تصریح کرد: در سال گذشته ۲۵۰ هزار تن وش برداشت که در نهایت حدود ۷۰ هزار تن پنبه در کشور تأمین شد.

وی افزود: بر اساس برنامه طرح پنبه تا سال ۱۴۰۳ به خوداتکایی در تولید محصول پنبه خواهیم رسید.

هزارجریبی با بیان اینکه برای طرح پنبه سیاست‌ها و برنامه‌های حمایتی در نظر گرفته‌شده است، افزود: امسال به دلیل اختصاص یارانه بذر، بذور داخلی با نصف قیمت در بین کشاورزان توزیع شد.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که امسال همه بذرهای داخلی با سموم قارچ‌کش ضدعفونی شدند، افزود: امسال بذر دلینته پنبه حدود ۲.۵ برابر نسبت به سال گذشته تأمین و ضدعفونی شد و با نصف قیمت تحویل کشاورزان شد.

هزارجریبی ادامه داد: در کنار بذرهای داخلی بذرهای وارداتی نیز به‌اندازه کافی تأمین و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی در خصوص تشویق کشاورزان برای کشت پنبه، افزود: در کشت پنبه حدود ۱۵ هزار هکتار افزایش سطح زیر کشت داشتیم و برای این منظور برای کشاورزانی که نخستین بار پنبه کشت کردند یارانه تولید اختصاص می‌یابد که در زمان برداشت یارانه تولید تعلق می‌گیرد.

وی در مورد برنامه کشت قراردادی این محصول، گفت: برنامه کشاورزی قراردادی پنبه در دستور کار است و تاکنون ۳۰ هزار هکتار به‌ صورت کشاورزی قراردادی توسط مجریان بخش خصوصی از جمله انجمن صنایع نساجی، کارخانجات پنبه‌پاک‌کنی و فعالان عرضه پنبه انجام‌ شده است.

هزارجریبی یادآور شد: براساس مصوبه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات اساسی کشاورزی مقرر شده برای تأمین کمباین پنبه و تجهیز و نوسازی کارخانجات پنبه‌پاک‌کنی و همچنین تجهیز و نوسازی کارخانجات بذر پنبه تسهیلات یارانه‌دار از منابع در اختیار وزارت جهاد کشاورزی پرداخت شود.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی هزار هکتار هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان