Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، بهزاد برارزاده با اشاره به هزینه های سنگین تولید و توزیع آب آشامیدنی، استفاده غیر مجاز از آب شرب را تضییع حقوق شرکت و سایر مشترکین دانست که از نظر شرعی و قانونی غیر قابل پذیرش است.

وی با اشاره به تصویب « قانون استفاده کنندگان غیر مجاز» در سال ۹۶ گفت: آئین نامه اجرایی این قانون هم در سال ۹۷ ابلاغ شد در همین راستا نظام نامه انشعابات غیر مجاز در شرکت آب و فاضلاب مازندران به تصویب رسید تا از ظرفیت موجود برای مقابله با خسارات هنگفت اینگونه انشعابات استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران از وجود احتمالی ۱۰ الی ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در سراسر استان خبر داد و گفت: شناسایی و قطع این گونه انشعابات مستلزم هزینه های سنگین است اما به دلیل حفظ حقوق بیت المال و مشترکین و نیز مقابله با تنش آبی به خصوص در ایام پیک مصرف، پیمانکاران مجاز برای این منظور به کار گرفته شده اند که طی سه سال گذشته ۸۸۰۰ انشعاب غیر مجاز در شهرها و روستاهای استان شناسایی و ساماندهی شدند.

برارزاده با اشاره به عواقب مادی و معنوی استفاده غیر مجاز از آب شرب و تاکید بر فرهنگ سازی، گفت : تولید و توزیع آب هزینه های زیادی دارد ، منابع تامین آب هم رو به کاهش است و هر سال گرمای زمین بیشتر می شود.

وی تاکید کرد: مردم باید به این باور برسند تا ضمن صرفه جویی در مصرف آب که حق همگان است از آب آشامیدنی به صورت غیر مجاز و مصارف دیگر استفاده نکنند تا شرکت بتواند همچنان به خدمات دهی مستمر بپردازد.

48

کد خبر 1639199

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۳۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری با اعلام خبر آزادسازی ۳۰۰ هکتار از اراضی در معرض تغییر کاربری در حوزه قضائی چهارباغ گفت: این شهرستان با توجه به شرایط آب و هوایی و جغرافیایی که دارد و از آنجایی که تغییر کاربری‌های غیرمجاز، عوائد زیادی برای متخلفان در پی دارد یکی از شهرهای هدف برای این افراد است.

دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ بیان کرد: در پی گزارش جهاد کشاورزی در خصوص تغییر کاربری غیرمجاز در «رامجین» و روستاهای «قاسم گرجی» و «رمنده»، دستورات برای اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی صادر شد.

وی با اشاره به اینکه در عملیات انجام شده ۳۰۰ هکتار به ارزش ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آزادسازی شده است، افزود: در این اقدام ۱۵۰ مورد دیوارکشی غیرمجاز، ۱۰ مورد بنا و ویلای غیرمجاز در حال ساخت، ۵۰ مورد دپوی مصالح، هشت مورد استخر و ۲۵ مورد محوطه سازی اعمال قانون شد.

کد خبر 6091836

دیگر خبرها

  • آب‌دزدی در مازندران با سه‌هزار انشعاب غیرمجاز
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جمع آوری انشعاب غیرمجاز در روستای گوگ تپه ارومیه
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد