Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، موسسه sahibinden که در زمینه اجاره خانه در استانبول فعالیت می‌کند گزارش داده که نرخ اجاره‌بها در این منطقه در ماه می نسبت به ماه می سال گذشته 147 درصد رشد کرده و تقریبا دو و نیم برابر شده است. صاحبان خانه در استانبول تلاش کردند تا مستأجران قدیمی خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بلند کرده و مستأجران جدیدی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با اجاره بهای بیشتر در خانه‌های خود ساکن کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه سوزکو، گزارش داده که میزان شکایت مستأجران از صاحبان خانه‌ها به خاطر دو برابر کردن نرخ اجاره‌بها افزایش یافته است.

بکر بوزداک، وزیر دادگستری ترکیه امروز اعلام کرده که ممکن است برای تعیین نرخ اجاره‌بها قانون جدیدی در این کشور اجرا شود.

بر اساس قانون کنونی، در ترکیه مستأجران سال قبل که می‌خواهند برای سال جدید تمدید کنند، باید بر اساس نرخ تورم 12 ماه گذشته نرخ اجاره بها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بالا ببرند که این رقم 39.3 درصد بوده و پیش‌بینی می‌شود، افزایش یابد.

تورم ترکیه طی ماه گذشته به 73.5 درصد رسیده و با صحبت‌های رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور این کشور بعید به نظر می‌رسد که در سیاست کاهش نرخ بهره بانک مرکزی به این زودی‌ها شاهد تغییر باشیم.

نظام‌الدین آسا، دبیر انجمن مشاوران املاک استانبول، می‌گوید: دیگر شاهد یک بازار عادی نیستیم. طی سه ماه گذشته شاهد افزایش قابل توجه دعواها، ‌تهدیدها، شاخ و شانه کشیدن و حتی شکایت قضایی بین موجرها و مستأجرها بوده‌ایم؛ هر دو طرف حق دارند و در تلاش هستند تا برای زندگی خود پول بدست بیاورند.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: اجاره استانبول نرخ شهر ترکیه موجر مستاجر لیر تورم مشاور املاک تمدید رئیس جمهور نرخ اجاره بها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است
  • رشد 42درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سالهای گذشته بی نظیر است
  • با ۳۰۰ میلیون تومان در کدام محله خانه اجاره کنیم؟
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است