Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور کشور گفت: متاسفانه یکی از مشکلات موجود این است که ۸۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران فرسوده هستند.

به گزارش قدس آنلاین، سردار کمال هادیان فر رئیس پلیس راهور کشور در جلسه شورای عالی استان‌ها اظهار کرد: ۹۴ درصد حوزه حمل و نقل کشور زمینی است و وضعیت کشور ما در زمینه ناوگان خیلی مناسب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ۲۴۰ هزار کیلومتر راه در کشور وجود دارد و ۴۵ هزار کیلومتر آن اصلی است و بیش از ۱۲ درصد جانباختگان تصادفات متعلق به جاده‌های روستایی است.

هادیان فر با بیان اینکه به تناسب رشد شهرها باید رشد داشته باشیم گفت: ۳۷ میلیون وسیله نقلیه در کشور وجود دارد و از این جهت شکل کار مانند یک قیفی شده که دهنه آن باز است و مستمرا خودرو و موتور سیکلت وارد کشور می‌شود و کمتر از ۲۰ هزار خروجی وسیله نقلیه در کشور وجود دارد.

رئیس پلیس راهور کشور گفت: ۳۵ درصد وسایل نقلیه عمومی فرسوده هستند و ۸۰ درصد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران در سن فرسودگی قرار دارند.

وی گفت: اگر به قواعد موجود توجه نداشته باشیم شهرهای ما تبدیل به پارکینگ‌های بزرگ می‌شوند بسیاری از خیابان‌های تهران بافت‌های مسکونی بدون تمهیدی پارکینگ تبدیل به بافت تجاری شدند و بحث درآمدی مدنظر قرار گرفته است.

هادیان فر با بیان اینکه از سال ۷۹ تا سال گذشته ۶۷۲ درصد افزایش وسایل نقلیه را در کشور داشتیم گفت: در همین راستا باید مدیریت صحیح ترافیک صورت گیرد.

رئیس پلیس راهور کشور با اشاره به تسهیل در ترددها گفت‌: حوزه حمل و نقل باید هوشمند شود و به عامل انسانی متکی نباشد تردد روان مأموریت ذاتی پلیس است و البته در تمام کشور باید به این موضوع توجه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه به تصادفات باید توجه بسیار داشت گفت: تصادفات امری اجتناب ناپذیر است اما آنچه که در این حوزه نیازمند توجه است به احدقل رساندن میزان خسارت است اما متأسفانه در کشور ما به این موضوع توجه نمی‌شود.

هادیان فر ادامه داد: خسارت‌های ناشی از تصادفات ۷ درصد تولید ناخالص ملی را تشکیل می‌دهد یک روز در تابستان ماه ۶۰ الی ۷۵ نفر در تصادفات می‌میرند و به ازای هرکدام ۲۰ الی ۲۵ نفر مجروح می‌شوند و به ازای هر ساعت ۲ نفر در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

رئیس پلیس راهور کشور گفت: ۹ الی ۱۱ درصد بودجه هرساله کشور برای خسارت تصادفات مصرف می‌شود ۳۵ هزار میلیارد تومان برای خسارت شخص ثالث پرداخت می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه تصادفات بسیار جدی هستند گفت: با وجود آنکه برنامه ریزی های متعددی در این حوزه تدوین شده است اما متأسفانه در کشور سازوکار خسارت‌های معنوی وجود ندارد.

هادیان فر گفت: ۵۰ درصد افراد بصورت در دم، ۶ درصد در هنگام انتقال فوت می‌کنند سالیانه ۶ هزار میلیارد تومان از به وزارت بهداشت اعطا می‌شود تا به مصدومان حوادث رانندگی در بیمارستان‌ها رسیدگی کند.

رئیس پلیس راهور کشور گفت: باید بتوانیم تصادفات را کاهش دهیم فوت شهروندان ما در تصادفات زیبنده کشور نیست و ۳۰ دستگاه در برابر قانون مکلف هستند و بیشترین سهم برعهده وزارت راه و شهرسازی است.

وی با بیان اینکه ۳۴ درصد ترددها در جاده‌های کشور است گفت: اما بیش از ۷۰ درصد تصادفات و کشته‌ها در جاده‌های کشور رخ می‌دهد.

هادیان فر گفت: انتظار ما از شورای عالی استان‌ها پیگیری و مطالبه جدی در خصوص وصول منابع مالی و درآمدهای مرتبط با ماده ۲۳ جرایم رانندگی، پیگیری اجرای ماده ۱۰۸ برنامه ششم توسعه به ویژه در کلانشهرها، پیگیری و آماده‌سازی بیمارستان‌ها و کادر درمان برای رسیدگی به موقع به مصدومان ناشی از تصادفات و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای استانی و محلی برای ارتقای فرهنگ ترافیک است.

منبع: مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تهران حمل و نقل جاده ای هادیان فر حمل و نقل جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران

سرهنگ احسان مؤمنی با اشاره به مطالبه‌گری پلیس از سازمان‌های مختلف در خصوص ترافیک و حوادث ترافیکی گفت: «پلیس مطالبه‌گر است و ما در تمام زمینه‌های مربوط به حفظ جان و مال مردم، از نهاد‌های مختلف مطالبه‌گری می‌کنیم.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به کیفیت خودرو‌ها افزود: مطالبه ما از سازمان استاندارد، وزارت صمت و شرکت‌های خودرو ساز در خصوص ایمنی وسیله نقلیه است. همچنین از وزرات راه و شهرداری در خصوص وضعیت راه‌ها و جاده‌سازی‌ها مطالبه داریم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با تشریح اقدامات انجام شده ادامه داد: در سال گذشته با پیگیری‌های پلیس راهور، ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران رفع خطر شده است که ان‌شاءالله در سال جدید کمتر شاهد تصادفات فوتی خواهیم بود. همچنین ۱۲۵۸ نقطه در شهر تهران با استفاده از نورپردازی، برچسب گذاری و نصب بنر آشکار سازی شده تا از وقوع تصافات جلوگیری شود.

وی افزود: در معابر بزرگراهی، نیازمند نصب بیشتر تابلو برای هدایت بهتر رانندگان بودیم که با پیگیری پلیس، این مسئله نیز انجام شد و ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر به این معابر اضافه شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: در معابر بزرگراهی، ۱۷ پهلوگاه اضطراری جدید، تعبیه و احداث شد. از این محل‌ها می‌توان هنگام تصادفات و حوادث استفاده کرد تا جای خودرو وسرنشینان آن امن باشد.

مومنی آموزش را بخش مهمی از فرهنگ سازی دانست و گفت: پلیس در زمینه آموزش نیز قدم‌هایی برداشته و امیدوار است با آموزش، تصادفات به حداقل برسند.

دیگر خبرها

  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • تشدید گشت کنترل و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی استان همدان
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • آخرین آمار تصادفات منجر به فوت در سال گذشته