Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد بنای ناپایدار در کشور وجود دارد، که با جلب مشارکت همه دستگاه‌ها از جمله شوراها، می‌توان ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد پایدار به جای آن ساخت.

به گزارش ایران اکونومیست محمد آئینی روز چهارشنبه درنشست هم‌اندیشی با اعضای شورای عالی استان‌ها افزود: مسوولیت اصلی در زمینه احیای بافت‌های فرسوده، بر عهده وزارت راه و شهرسازی و شوراها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهر سازی با بیان اینکه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد بنای ناپایدار در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: با جلب مشارکت همه دستگاه‌ها از جمله شوراها، می‌توان ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد پایدار به جای آن ساخت که این امر موجب می‌شود بیش از ۵ میلیون واحد جدید برای اسکان مردم تدارک دیده شود و تعداد بیشتری در کشور صاحب خانه شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: نوسازی بافت فرسوده باعث بهسازی معابر و محله‌ها، زیباسازی و توسعه خدمات می‌شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد معابر در سکونتگاه‌های شهری، خاکی هستند و این وضعیت به هیچ وجه زیبنده نیست.

در ادامه این نشست، نایب رئیس شورای عالی استان‌ها با تأکید بر اینکه اعتماد اجتماعی برتر از سرمایه اقتصادی است، گفت: اگر این اعتماد در مردم باشد، قطعاً برای طرحی مانند نوسازی بافت‌های فرسوده همکاری مؤثرتری خواهند کرد.

علیرضا رضاییان افزود: شوراها در سراسر کشور و به ویژه شورای عالی استان‌ها، به دلیل اینکه نمایندگانی از تمام شهرها و روستاها در آن حضور دارند، بهترین ظرفیت برای تقویت اعتماد اجتماعی هستند.

در این  جلسه که با حضور رییس شورای عالی استان ها برگزار شد، اعضای شورای عالی استان‌ها به ارائه نظرات و طرح پرسش‌های خود پرداختند و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری نیز پاسخگوی آنان بود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شورای عالی استان ها ، وزارت کشور ، بازسازی و امنیت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای عالی استان ها وزارت کشور بازسازی و امنیت شورای عالی استان ها هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳ مصوبه اخیر این شورا در خصوص «شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی»، «اعضای جدید هیئت عالی جذب دانشگاه فرهنگیان» و «اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیئت تجدید نظر» را به دستگاه های مربوطه ابلاغ کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آیت الله سید ابراهیم رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را به شورای عالی حوزه‌های علمیه، وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی و دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی ابلاغ کرد.

اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

بر اساس این گزارش، نخستین مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده اصلاح ماده ۴ آئین نامه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بود که در جلسه ۸ اسفند ۱۴۰۲ این شورا به تصویب رسیده بود.

مطابق این مصوبه، اعضای شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تعیین شدند که به شرح زیر است:

سه نماینده از شورای عالی حوزه‌های علمیه

سه نماینده از شورای عالی انقلاب فرهنگی

مدیر حوزه‌های علمیه یا نماینده وی

رئیس جامعة المصطفی العالمیة یا نماینده وی

مدیران حوزه‌های علمیه خراسان، اصفهان، خواهران، جامعة الزهراء

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم

۷ تن از فضلای صاحب نظر حوزوی

افراد فوق‌الذکر به مدت ۳ سال به عضویت در شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب می‌شوند.

اعضای کمیته جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان

مصوبه دیگر شورای عالی انقلاب فرهنگی که در ۸ اسفند ۱۴۰۲ مصوب شده و رئیس جمهور آن را برای اجرا به وزارت آموزش و پرورش و هیأت عالی جذب اساتید دانشگاه‌ها ابلاغ کرد، «ماده واحده تعیین اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» بود.

وزیر آموزش و پرورش به عنوان رئیس هیأت مرکزی جذب، رئیس دانشگاه فرهنگیان به عنوان دبیر هیأت مرکزی جذب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دبیر ستاد نظارت تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به عنوان اعضای حقوقی و اسدالله اسدی گرمارودی، سعید غیاثی ندوشن، سید نقی موسوی، فهیمه فرهمندپور و فخرالسادات نصیری به عنوان اعضای حقیقی برای مدت ۴ سال انتخاب شدند.

اعضای هیأت عالی تجدید نظر وزارتین علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد

مصوبه سوم این شورا در ۸ اسفند ۱۴۰۲ که ۱۱ اردیبهشت امسال از سوی رئیس جمهور به وزرات خانه‌های علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد ابلاغ شد، «ماده واحده انتخاب نمایندگان شورای انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدید نظر وزارت علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد» بود.

طبق این مصوبه، محمدرضا مخبر دزفولی در کسوت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدید نظر وزارت علوم و دانشگاه آزاد ابقاء و سید سعیدرضا عاملی به عضویت نمایندگی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت تجدیدنظر وزارت بهداشت انتخاب شد.

کد خبر 750761

دیگر خبرها

  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • تخریب ۵۳ بنای غیرمجاز در استان قزوین
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف