Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر معظم انقلاب امروز در حکمی سید عباس صالحی را به عنوان مدیرمسول موسسه اطلاعات منصوب کردند. انتصابی که در پی رحلت حجت‌الاسلام دعایی مدیر پیشین این موسسه صورت گرفت و البته معانی مهمی دارد.

به گزارش ایران اکونومیست، کیهان و اطلاعات روزنامه‌هایی هستند که مدیران آنها در کشور توسط ولی فقیه انتخاب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرحوم آقای دعایی حدود 42 سال پیش با حکم امام خمینی(ره) به این سمت منصوب شده بود و همچون تمام احکام امام(ره)، آیت‌الله خامنه‌ای نیز بعد از رهبری، آن حکم را تغییر ندادند.

عنایت به تفاوتهای بسیار میان کیهان و اطلاعات، بعضاً این تحلیل را‌ برای عده‌ای پیش می‌آورد که با توجه به تحلیلشان در نزدیکتر بودن موضع کیهان به مواضع رهبر معظم انقلاب، احتمالاً عدم جابجایی آقای دعایی صرفاً به دلیل ملاحظه‌ای ابقای حکم امام(ره) صورت میگیرد وگرنه رهبر انقلاب حتماً فردی نزدیک به سلیقه کیهان را بعنوان مدیر اطلاعات منصوب میکردند.

اما اصل انتصاب آقای سید عباس صالحی به عنوان جایگزین مرحوم دعایی و محتوای این حکم بسیار پرمعنا بود. اولاً اقای صالحی از چهره‌های سیاسی هستند که به عنوان اصلاح‌طلب یا چپ سنتی شناخته‌ می‌شود و اگرچه فرد مقید و خوشامی است اما سلایق سیاسی او با اصولگرایان متفاوت است و از این جهت با آقای حسین شریعتمداری کیهان اختلاف نظرهای محسوس دارد.

اما غیر از سابقه و کاراکتر آقای صالحی، متن حکم نیز تصریح میکند که آیت الله خامنه‌ای ترجیح میدهد روزنامه های زیر نظر ایشان با سلایق متعدد اداره شوند؛ با این حال یک قاعده و مبنای بسیار مهم وجود دارد و آن تنوع سلایق در چارچوب اعتقاد راسخ به انقلاب اسلامی است.

درواقع اعتقاد به تنوع سلایق نه حالت رادیکال غیراصولی به خود میگیرد که ظلم و اقدام علیه انقلاب را به نام تجویز اختلاف سلیقه توجیه کنیم و نه آنکه در ذیل اصول نیز سلایق را به رسمیت نشناسیم.

ممکن است سلیقه و بعضی اقدامات سیاسی آقای دعایی برای برخی دیگر در درون جبهه انقلاب مصداق خط مقدم و بهترین نوع عملکرد محسوب نشود، اما آنگاه که از دریچه حکمرانی و رشد جامعه به موضوع نگریسته شود، نگهداشتن این سلایق در کنار یکدیگر، اقدامی اصولی و هنرمندانه است.

رهبر معظم انقلاب در تیرماه سال 88 نیز فرموده بودند: «یک وقتی به خود آقای خاتمی هم گفتم که اگر امروز یک جریان چپی در کشور وجود نداشت، من لازم میدانستم یک جریان چپ به‌وجود بیاورم تا برآیند این دوتا حرکت -حرکت آقای هاشمی و او- یک برآیند معتدل شود. 88/04/20»

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رهبر معظم انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ابوطالب شفقت به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی پیامی صادر کرد.

در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَالَّذینَ جاهَدوا فینا لَنَهدِیَنَّهُم سُبُلَنا ۚ وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ المُحسِنینَ (عنکبوت ۶٩)

نعمت خدمتگزارى را و توان خدمتگزارى را که خداى متعال به شما هدیه کرده است، قدر بدانید؛ خدا را شکر کنید؛ افزایش این گنجینه‌ى معنوى را از خدا بخواهید. (مقام معظم رهبری)

بسیج سازندگی از ابتدای تشکیل خود به فرمان رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) تا به امروز به عنوان الگویی از خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه شناخته می‌شود.

 مجموعه اقدامات هدفمند و جهادگونه بسیج سازندگی در محرومیت‌زدایی و خدمت به مردم خوش درخشیده و از طریق به‌کارگرفتن ظرفیت‌ها و استعداد‌های درونی کشور و بهره‌گیری از فرهنگ و تفکر بسیجی بسیار موثر بوده است.

ویژگی ممتاز بسیج سازندگی اتکا به مردمی است که با ایمان به اسلام و ولایت فقیه همواره وجود خود را بر محور ولایت معنا می‌کنند.

وجه دیگر بسیج سازندگی حضور جهادگران در جبهه نبرد اقتصادی است؛ بسیجیانی که در جهادی دیگر با لبیک به فرمان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) وارد عرصه تولید و اشتغال‌زایی شدند تا در جنگ نابرابر اقتصادی که دشمنان نظام و انقلاب برای به زانودرآوردن ملت شریف ایران علم کردند جانانه مقابله کنند.

بدون شک، بسیج سازندگی در سالی که رهبر معظم انقلاب آن را با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری فرموده اند، سرمشقی دیگر برای افزودن بر دامنه مجاهدات خود یافته و با تمام توان نرم افزاری و سخت افزاری خود، برای تحقق درخشان این خواسته «ولی امر مسلمین» تلاش خود را مخلصانه معطوف خواهد نمود.

اینجانب از تلاش‌های تمامی جهادگران بسیجی، مخلص و همیشه در صحنه به‌ویژه مجاهدت‌های جهادگران ولایتمدار لرستان که در عرصه‌های مختلف سازندگی و خدمات‌رسانی زحمات فراوانی کشیده و در مسیر رفع محرومیت قدم برمی‌دارند، صمیمانه تقدیر و تشکر نموده، امیدوارم در ادامه فعالیت‌های خود در عمل به منویات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) و تحقق آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی، گام‌های بزرگتر و پر افتخارتری بردارند و با برنامه‌ریزی برای استفاده هر چه بیشتر از ظرفیت‌های بی‌نظیر استان لرستان در مأموریت‌های محوله، راه‌های رسیدن به توسعه استان را کوتاه‌تر نمایند، توفیق روزافزونتان را از خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

دیگر خبرها

  • دیدار کارگزاران حج با رهبر معظم انقلاب
  • فیلم| رهبر معظم انقلاب: حج امسال، حج برائت است
  • ببینید | خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبر معظم انقلاب و آیت الله جوادی آملی
  • دیدار کارگزاران حج و زائران بیت‌الله با رهبر معظم انقلاب
  • مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • فیلم| در آخرین دیدار شهید زاهدی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟
  • کتاب‌های تازه رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب
  • کتاب‌های تازه رهبر معظم انقلاب