Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره عضویت رژیم صهیونیستی در هیات رئیسه هفتاد و هفتمین دوره مجمع عمومی این سازمان توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ خانم «پائولینا کوبیاک» روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در توضیحی کوتاه گفت: معاونان رییس مجمع عمومی توسط اعضا انتخاب می شوند و این تصمیم بر عهده اعضای مجمع عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این مطلب را در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره انتخاب سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل به عنوان معاون رئیس هفتادو هفتمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل بیان کرد.

خبرنگاری خطاب به سخنگوی مجمع عمومی سازمان ملل گفت کسی که ماه گذشته گزارش حقوق بشر سازمان ملل را در مجمع عمومی پاره کرد و به اعضای مجمع گفت: شرم بر شما باد، آیا لیاقت معاونت رئیس مجمع عمومی را دارد؟

مجمع عمومی سازمان ملل روز سه‌شنبه به وقت محلی،"چابا کروشی" دیپلمات مجارستانی را به عنوان رئیس هفتاد و هفتمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل و جایگزین عبدالله شهید رئیس هفتاد و ششمین دوره مجمع عمومی (کنونی) برگزید که کار خود را از اواسط سپتامبر آغاز خواهد کرد.

همچنین ۲۱ معاون برای رئیس هر دوره مجمع عمومی سازمان ملل بر اساس آیین نامه مجمع عمومی و طبق منطقه بندی جغرافیایی تعیین شد که معاونان رئیس هفتاد و هفتمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل به شرح زیر است:

-  منطقه آفریقا دارای شش سهمیه شامل کشورهای بنین، موریتانی، بروندی، کنیا، نیجر و زیمباوه

- منطقه آسیا دارای پنج سهمیه شامل کشورهای مالزی، نپال، تاجیکستان، ترکمنستان و ویتنام

-  آمریکای لاتین دارای سه سهمیه شامل کشورهای  السالوادور، شیلی و جامائیکا

-  اروپای غربی دارای دو سهمیه که استرالیا و رژیم  اسرائیل نامزد شده بودند.

چون در تمام مناطق جغرافیایی، تعداد سهمیه‌ها با تعداد نامزدها برابر بود، بنایراین هیچ رای‌گیری برای انتخاب معاونان صورت نگرفت.

از منطقه اروپای شرقی نیز به دلیل اینکه «چابا کروشی» رئیس هفتاد و هفتمین دوره مجمع عمومی از کشور مجارستان انتخاب شده است، کشوری برای سمت معاونت تعیین نشد.

همچنین پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل شامل آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه و چین بر اساس آیین نامه نیز معاونان رئیس مجمع عمومی سازمان ملل هستند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجمع عمومی سازمان ملل دوره مجمع عمومی سازمان ملل رئیس هفتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۶۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از نیویورک، در نشست مجمع عمومی سازمان ملل که منظور بحث پیرامون وتوی آمریکا بر درخواست عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل برگزار شده بود، سعید ایروانی نماینده دائم کشورمان ضمن حمایت کامل از عضویت فلسطین اظهار داشت، ما عمیقا از اقدام غیرمسئولانه ایالات متحده و سواستفاده از وتو برای جلوگیری از احقاق حق مشروع فلسطینی‌ها متاسفیم. این وتو شرم آور که برخلاف اراده جمعی جامعه بین المللی صورت گرفت، بار دیگر نشان داد که ایالات متحده همچنان تنها مانع در تحقق آرمان شریف مردم فلسطین است.
وی افزود: «مایه تاسف است که ایالات متحده آشکارا واجد شرایط بودن فلسطین برای عضویت در سازمان ملل را به چالش کشیده و صلح دوست بودن یک ملت را زیر سوال می‌برد.»
نماینده دائم کشورمان با انتقاد از توجیهات ریاکارانه هیات آمریکا در سازمان ملل و ارجاع آمریکا به ضرورت تکمیل روند‌های مذاکرات موسوم به صلح اظهار داشت: واضح است که در عمل هیچ تلاشی از سوی آمریکا برای وادار کردن رژیم آپارتاید صهیونیستی به اجابت خواسته‌های جهانی و یا احقاق کوچکترین بخشی از حقوق فلسطینیان وجود ندارد.
نماینده دائم کشورمان با تشریح جنایات این رژیم از اکتبر گذشته تاکنون و با ابراز نگرانی از اخبار مربوط به حمله اسرائیل به رفح اظهار داشت: «ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم تا با توجه به این ارتکاب گسترده و فجیع نسل‌کشی، همه اقدامات لازم را برای محاکمه و پاسخگویی تمامی فرماندهان، عاملان و حامیان جنایات رژیم صهیونیست در غزه و دیگر سرزمین‌های فلسطینی اشغالی انجام دهد.»
هیات کشورمان در خاتمه تصریح داشت که از نظر ایران راه حل همه جانبه مسئله فلسطین تنها از طریق تحقق کامل حق مسلم این ملت در تعیین سرنوشت و ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس شریف امکان پذیر است.

دیگر خبرها

  • مجمع سالانه هیات فوتبال استان کرمان برگزار شد
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است
  • مجمع عمومی سالانه «فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی» برگزار شد
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • دانشجوهای آمریکایی در معرض «سرکوب سازمان‌یافته» هستند
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • طارمی دومین رئیسش در پورتو را می‌بیند
  • ایران رئیس کمیته کشاورزی «اسمیک» شد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد