Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@09:06:13 GMT

طرح شورای شهر ونکوور برای توسعه اقدامات آب‌وهوایی

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۸۶۹۹۰

طرح شورای شهر ونکوور برای توسعه اقدامات آب‌وهوایی

راهکار شورای شهر سالت‌لیک برای بهبود ایمنی جاده‌ای، طرح آزمایشی شورای شهر ولینگتون برای تبدیل پارچه به آسفالت، چراغ سبز شورای شهر گلاسکو برای اجرای منطقه کم‌انتشار و سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیونی شورای شهر ملبورن روی شهر پایدار عناوین مهم بسته خبری این هفته پارلمان شهری جهان است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شورای شهر ونکوور در نظر دارد در راستای دستیابی به اهداف اقدامات اقلیمی خود برای کاهش سوخت‌های فسیلی، کاهش ۵۰ درصدی کربن تا سال ۲۰۳۰ و اطمینان از این‌که تا پایان این سال ۵۰ درصد از کیلومترهای طی‌شده در جاده‌های شهر توسط خودروهای فاقد آلایندگی انجام خواهد شد، با تشویق نصب شارژهای برقی در پمپ‌بنزین‌ها و پارکینگ‌های تجاری سراسر شهر، گرایش مردم را نسبت به استفاده از وسایل‌نقلیه الکتریکی افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورا اعلام کرده است که صاحبان و دارندگان این اماکن تا ژانویه سال ۲۰۲۵ فرصت دارند تا در ازای پرداخت هزینه‌های پایین‌تر برای مجوزهای تجاری به ایجاد زیرساخت‌های شارژ وسایل‌نقلیه الکتریکی در مراکز مذکور بپردازند.

سایر اقدامات شورای شهر ونکوور برای پشتیبانی از شبکه عمومی شارژ وسایل‌نقلیه الکتریکی نیز شامل گسترش شبکه شارژ عمومی این وسایل، افزودن شارژرهای سریع بیشتر به‌طوری‌که در فاصله ۱۰ دقیقه رانندگی از همه افراد شهر وجود داشته باشد، ایجاد کیوسک‌های آماده برای وسایل‌نقلیه الکتریکی در تمام ساختمان‌های شهر، افزودن شارژرهای بیشتر وسایل‌نقلیه الکتریکی به مناطق جدید غیرمسکونی، معرفی یک برنامه مجوز پوشش سیم برق الکتریکی برای ایمن‌تر شدن فرآیند شارژ در خیابان‌ها، گسترش ناوگان برقی شهر و خرید اولین کامیون برقی آتش نشانی کانادا است.

سالت‌لیک؛ راهکار شورای شهر برای بهبود ایمنی جاده‌ای

شورای شهر سالت‌لیک به‌منظور کمک به نجات جان انسان‌ها از تصادفات و در راستای بهبود ایمنی جاده‌های شهری، مصوبه‌ای برای کاهش سرعت مجاز در اکثر خیابان‌های مسکونی شهر به ۲۰ مایل در ساعت تصویب کرده است. به‌این‌ترتیب رانندگان وسایل‌نقلیه ملزم به رعایت این حد از سرعت در تمام خیابان‌های شهر هستند مگر این‌که الزام به رعایت آن در خیابانی علامت‌گذاری نشده باشد. شورای شهر دلیل انتخاب این سرعت را پایین آمدن احتمال کشته شدن تا هفت درصد در صورت برخورد انسان با وسیله‌نقلیه در حال تحرک اعلام کرده است.

ولینگتون؛ طرح آزمایشی شورای شهر برای تبدیل پارچه به آسفالت

شورای شهر ولینگتون یک آزمایش اقتصاد دایره‌ای را با استفاده از منسوجات به‌عنوان یک افزودنی مورد استفاده عملی در آسفالت جاده‌های خود آغاز کرده است چراکه زباله‌های نساجی یکی از سریع‌ترین جریان‌های زباله نیوزیلند است و تأثیر بزرگی که نسبت به وزن آن‌ها وجود دارد، آن‌ها را به گزینه‌ای ایده‌آل برای تمرکز فعالیت‌های کاهش کربن تبدیل می‌کند. این پروژه آزمایشی در راستای ایجاد یک سیستم اقتصاد دایره‌ای برای استفاده مجدد از منابع بکر لباس و منسوجات دورریختنی، تحت رهبری شورا و با مشارکت متخصص سیستم پوشاک کم‌کربن، مؤسسه تحقیقاتی کراون، شرکت زیرساختی فولتون هوگان، طراحی شده است. شورای شهر ولینگتون این آزمایش را نمونه کاملی از همکاری متقابل و سرپرستی متمرکز بر بهبود پایداری برای نسل‌های آینده معرفی کرد.

گلاسکو؛ چراغ سبز شورای شهر برای اجرای منطقه کم‌انتشار

شورای شهر گلاسکو اعلام کرده است که طرح منطقه کم‌انتشار گلاسگو (LEZ) از یکم ژوئن سال ۲۰۲۳ به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد و از این تاریخ هیچ وسیله‌نقلیه آلاینده‌ای اجازه تردد در و ورود به مرکز شهر اسکاتلند را نخواهد داشت، در غیر این صورت به‌دلیل رعایت نکردن استانداردهای آلایندگی به پرداخت جریمه‌هایی گزاف محکوم خواهد شد. شورای شهر همچنین اعلام کرد که دارندگان وسایل‌نقلیه ثبت‌شده ساکن در این منطقه یک‌سال بیشتر از سایرین زمان دارند و به آن‌ها فرصت داده شده است که تا یکم ژوئن سال ۲۰۲۴ به بهبود وسایل‌نقلیه آلاینده خود اقدام کنند.

به‌این‌ترتیب طرح ممنوعیت و پرداخت جریمه در صورت سرپیچی از آن، از یکم ژوئن سال آینده برای همه وسایل‌نقلیه ورودی به این منطقه به‌جز موتورسیکلت‌ها و وسایل‌نقلیه دارای معافیت از جمله خودروهای مخصوص معلولین اعمال خواهد شد.

ملبورن؛ سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیونی شورای شهر روی شهر پایدار

شورای شهر ملبورن اعلام کرد که در راستای مبارزه با تغییرات اقلیمی و ایجاد شهری پایدارتر و سبزتر، بیش‌از ۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خواهد کرد. این سرمایه شامل مجموعه‌ای از اقدامات نوشته‌شده در پیش‌نویس بودجه ۲۰۲۲-۲۰۲۳ شامل ایجاد فضاهای باز جدید، حفاظت از پارک‌های موجود، پیشرفت پروژه نیروی ملبورن و کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای می‌شود.

شورای شهر از تمرکز برنامه روی استفاده از گونه‌های گیاهی و درختان مقاوم در برابر تغییرات آب‌وهوایی خبر داد تا اطمینان حاصل شود ملبورن از خشکسالی و گرما جان سالم به در می‌برد و هوای آن خنک می‌ماند. اقدامات قابل‌توجه شورای شهر ملبورن همچنین شامل ساماندهی آب‌های طوفانی و جمع‌آوری روان‌آب‌های جاری در جاده‌ها به کمک زهکشی مناسب با هدف کمک به آبیاری پارک‌ها و باغ‌های شهر در طول خشکسالی خواهد شد.

شورا، علاوه بر این، از سرمایه‌گذاری روی ایجاد آمادگی‌های بهتر برای مقابله با بلایای طبیعی از جمله سیل، بیماری‌های همه‌گیر، امواج گرمایی و تأمین بودجه راه‌حل‌های فناوری جدید خبر داد و پیشنهاد کرد برای اطمینان از سرسبز و پایدار ماندن شهر برای نسل‌های آینده سرمایه‌گذاری بیشتری روی پارک‌ها و باغ‌های شهر داشته باشد.

سولی‌هال؛ رقابت در بازیافت، چالش شورای شهر برای مدارس

شورای شهر سولی‌هال از مشارکت دادن مدارس سراسر شهر برای پیوستن به چالش «بخشش اسباب‌بازی مدارس» خبر داد که به‌طور مشترک توسط گروه بازیافت لوازم‌خانگی شهر و جنبش «سولی‌هال، بدون هیچ اسراف‌کننده» برگزار می‌شود. طی این چالش از دانش‌آموزان خواسته می‌شود برای تکمیل بازی کودکانه «جستجوی گنج»، اسباب‌بازی‌های قدیمی خود را به‌منظور بازیافت یا بازسازی برای استفاده مجدد از خانه به مدرسه بیاورند.

شورای شهر اعلام کرد که این چالش منجر به افزایش آگاهی در مورد بازیافت و استفاده مجدد از تجهیزات الکتریکی می‌شود و به‌منظور ایجاد انگیزه برای شرکت‌کنندگان در راستای شرکت در آن جایزه‌ای ۳۰۰ پوندی برای مدرسه برنده تعیین کرده است.

کد خبر 580519

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پارلمان شهری پارلمان پارلمان جهان شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان شوراي شهر شوراهای شهر شوراها بازیافت بازیافت زباله های الکتریکی ونکوور ایمنی جاده ایمنی جاده ها ولینگتون نیوزیلند گلاسکو ملبورن ملبورن استرالیا شهر پایدار شهر سبز کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کاهش گازهای گلخانه ای انتشار آلاینده ها و گازهای گلخانه ای اقدامات اقلیمی وضعیت آب و هوایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وسایل نقلیه الکتریکی شورای شهر سرمایه گذاری خواهد شد جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۶۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟

با امضای چند تفاهم‌نامه میان سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران خارجی، توسعه‌ همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری میان جزیره کیش و کشور ترکیه وارد فاز اجرایی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کیش، زیبایی کیش، شرایط آب وهوایی، شهرسازی جذاب، دسترسی به دریا، قوانین گمرکی در حوزه تولید، واردات وصادرات و امکانات مناسب از جمله مواردی است که به گفته هیات کشور ترکیه باعث علاقمندی سرمایه گذاران وتجار ترک به فعالیت در جزیره کیش شده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش جمعه در نشست امضای این تفاهمنامه‌ها با بیان اینکه جزیره کیش به واسطه شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد، گفت: با تو جه به این تفاوت آب وهوایی، دو طرف می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر را ایفا کنند.

رحیم سرهنگی با اشاره به شرایط راهبردی و موقعیت جزیره کیش و ارتباط آن با کشورهای حوزه خلیج فارس ودریای عمان ، گفت: که این شرایط، جزیره کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

وی با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه گفت: همسایگی و قرابت فرهنگی از عواملی است که می‌تواند باعث تقویت ارتباطات تجاری کیش وترکیه شود و درشرایطی که کشورها در تلاشند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

درادامه این نشست نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران ترکیه ضمن تقدیر از میزبانی شایسته جزیره کیش، وجود مزیت‌های اقتصادی این جزیره را بسیار ارزشمند برشمردند ودرباره اجرای فعالیت های تولیدی، برگزاری رویدادها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از برندهای ترک اعلام آمادگی کردند.

زیبایی کیش، شرایط آب وهوایی، شهرسازی جذاب، دسترسی به دریا، قوانین گمرکی درحوزه تولید، واردات وصادرات و امکانات مناسب از جمله مواردی است که به گفته هیات کشور ترکیه باعث علاقمندی سرمایه گذاران وتجار ترک به فعالیت در جزیره کیش شده است.

گفتنی است درپایان این نشست تفاهم نامه همکاری بین امین میرزایی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش و سلمان اردوغان نماینده انجمن موسیاد تهران با هدف افزایش مراودات در حوزه‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه گذاری و گردشگری امضاء شد.

نگاهی به کیش به عنوان یک ظرفیت عظیم گردشگری

کیش یکی از جزایر هجده گانه ایران در خلیج همیشه فارس به واسطه ایجاد زیرساخت های گردشگری هم اکنون با 30 نوع خدمت توریستی یکی از مهمترین مراکز گردشگری ایران اسلامی بوده و در دل خود جاذبه هایی با قدمت هزاران ساله تا مدرن ترین تفریحات دریایی، هوایی، ساحلی و طبیعی را جای داده است.

برخلاف تصور جزیره کیش جاذبه های تاریخی متعددی در دل خود جای داده که شهر زیر زمینی کاریز با 2 هزار سال قدمت و شهر تاریخی حریره با بیش از یک هزار سال توانسته جایگاه ویژه ای در دل گردشگران علاقه مند به تاریخ باز کند.

از طرفی مرجان‌های کف دریا و تنوع گونه‌های مختلف جانواران، آبزیان و پوشش گیاهی و درختان آن باعث شده که این جزیره همچون نگینی درخشان در دل گردشگران طبیعت دوست باشد که نظاره و گشت گذار در طبیعت جزیره، کلبه هور، پارک های ساحلی سیمرغ، مرجان، اسکله تفریحی، پارک آهوان و دلفین ها، غواصی در دل آب های نیلگون برای دیدن مرجان ها و انواع آبزیان ساعت ها می تواند آنها را از فکر و خیال زندگی شهری دور کند.

حدود 20 مرکز خرید و بازار بزرگ، تم پارک سنتر (سفر به عصر دایناسورها)، مجموعه پارک زمستانی پنگوئن، تله کابین، تفریحات دریایی همچون پاراسل، شاتل، بانان، فلای برد، اسکی روی آب با قایق و کابل، عکاسی زیر و روی آب و قایق های تند از دیگر امکانات گردشگری کیش است.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • چالوس یک طرفه شد
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ثبت بیشترین تخلف سرعت در محور ارومیه- مهاباد
  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است