Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتظار می‌رود در بازار جهانی تولید و استفاده از دستگاه‌های هوشمند از ۱۸.۰۸ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۱ به ۲۰.۶۴ میلیارد دلار تا پایان سال جاری میلادی با نرخ رشد مرکب سالانه ۱۴.۱ درصد افزایش یابد. همانطور که پلتفرم "بیزینس وایر" در گزارش اخیر خود اعلام کرده است، انتظار می‌رود اندازه بازار در سال ۲۰۲۶ به ۳۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۵ میلیارد دلار، با نرخ رشد مرکب سالانه ۱۱.۵ ٪ در این دوره برسد.

تصور کنید باید در مقابل گروه زیادی از مردم سخنرانی کنید، اما به جای اینکه به یادداشت‌ها و کلمات خود روی یک کاغذ از پیش نوشته شده نگاه کنید، کلمات از جلوی چشمان شما عبور می‌کنند، مهم نیست به کدام سمت نگاه کنید. این فقط یکی از ده‌ها ویژگی‌هایی است که سازندگان لنز‌های تماسی هوشمند در آینده نزدیک قول داده اند.

لنز‌هایی که قادر به تشخیص و درمان بیماری‌های چشمی، دیابت و سرطان هستند

دکتر ربکا روجاس، پروفسور اپتیک در دانشگاه کلمبیای آمریکا می‌گوید: لنز‌های هوشمند دیگری نیز برای جمع آوری داده‌های سلامتی در حال توسعه هستند و این لنز‌ها می‌توانند "شامل توانایی نظارت بر خود و ردیابی دقیق فشار داخل چشم یا سطح گلوکز خون برای بیماران دیابتی باشند. " "همچنین می‌تواند گزینه‌هایی را برای تحویل دارو در بدن برای دوره‌های طولانی ارائه دهد، که در برنامه‌های تشخیصی و درمانی مفید است. دیدن این که فناوری تا چه حد پیشرفت کرده است، و پتانسیلی که برای بهبود بیماران ارائه می‌دهد، هیجان‌انگیز است.

لاکوت در گزارش خود توضیح داده است که تحقیقات در حال حاضر برای ساخت عدسی‌هایی در حال انجام است که می‌تواند با ردیابی نشانگر‌های زیستی خاص، مانند سطوح نور، مولکول‌های مرتبط با سرطان، یا میزان گلوکز، شرایط پزشکی از بیماری‌های چشم گرفته تا دیابت یا حتی سرطان را تشخیص داده و درمان کند.

یک نمونه از این مدل فناوری‌ها ابتکار یک تیم علمی از دانشگاه Surrey است که یک لنز تماسی هوشمند ایجاد کرده که حاوی یک آشکارساز نوری برای دریافت اطلاعات بصری، یک سنسور دما برای تشخیص بیماری احتمالی قرنیه و یک حسگر گلوکز است که سطح گلوکز در مایع اشکی را کنترل می‌کند.

موانع و چالش‌ها

علیرغم همه این پیشرفت‌های هیجان‌انگیز، فناوری لنز‌های هوشمند هنوز باید بر تعدادی از موانع غلبه کند و یکی از مهم‌ترین چالش‌ها تامین انرژی این لنز‌ها با باتری‌هایی است که باید فوق‌العاده کوچک و قادر به تامین انرژی کافی برای انجام کار‌ها باشند.

منبع: الجزیره

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لنزهای هوشمند دیابت سرطان بیماری های چشم لنز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • گلکسی رینگ سامسونگ به هوش مصنوعی مجهز خواهد بود
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی