Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به برخی انتقادات گفت: هیچگاه به دنبال کار تبلیغی نیستم چرا که به این موارد نیازی ندارم.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛سیدعلی احمدزاده در جلسه مطالبه‌گر دانشجویان در محل دانشگاه یاسوج با اشاره به کارنامه معاون سیاسی و امنیتی و معاون اقتصادی استانداری گفت: معاون اقتصادی دکترای اقتصاد و استاد دانشگاه و معاون سیاسی هم فرماندار نمونه در استان فارس در انتخابات و مسائل سیاسی و بومی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار در خصوص انتخاب مدیران گفت: برخی‌ها را خود مدیران کشوری معرفی می‌کنند مثل مدیر دانشگاه فرهنگیان که از مرکز انتخاب کردند.

وی با بیان اینکه تجربه و کارآمد بودن رکن انتخاب مدیران است، افزود: در انتخاب‌ها مدیر همراه و همسو با دولت را رعایت کردیم چرا که اگر غیر از این موارد باشد کارهای دولت به پیش نمی‌رود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه هر چند با تاخیر اما اکثر مدیران تغییر کردند، عنوان کرد: همه مدیران حوزه زیرساختی عوض شدند و جای خود را به تازه نفس‌ها دادند.

وی با بیان اینکه وابسته به هیچ نماینده‌ای نیست، گفت: در نشستی به اسم از نماینده ادوار گذشته استان تقدیر کردم، نباید مسائل را به هم گره بزنیم، اینکه نماینده برای انتخاب مدیری با وزیر گفت‌وگو کرده که مدیر از منطقه خودش باشد وجود دارد اما در مجموع من پیشنهاد دهنده هستم و تصمیم‌گیرنده اصلی وزیر است و گاهی به خواسته ها تمکین نمی کنند.

دکتراحمدزاده در خصوص انتخاب مدیران گفت: بدون هماهنگی با من دو مدیرکل منصوب شد اما علی‌رغم فشار نماینده آنها را در جلسه راه نمی‌دهم چون معتقدم نیرو از آنها قوی‌تر هم وجود دارد البته در برخی سازمان‌ها هم نیروی قوی به عنوان مدیر انتخاب شده است.

احمدزاده در رابطه به سوال مطرح شده در خصوص بانک‌ها گفت: برخی بانک‌ها در استان فاقد کارآیی لازم هستند بنابراین تغییر مدیران بانکی که همراهی نداشتند را آغاز کرده‌ایم ضمن اینکه مدیر یک بانک استان نمونه کشوری شده که باید چنین فردی را حفظ کنیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در خصوص عدم همکاری بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان افزود: توجه به جوانان و اعطای تسهیلات ازدواج برای تشکیل زندگی مشترک آنها برای ما مهم است اما اینکه بانک‌ها عملکرد ضعیفی در پرداخت تسهیلات ازدواج داشته‌اند و اگر در شش ماه دوم شروع کار ما بوده باید حتما جبران شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر حضور در تمام مناطق استان و دیدار چهره به چهره با مردم گفت: برنامه دارم از تمام مناطق استان بازدید کنم در روز گذشته ۵ صبح به باشت رفتم و ۲ نصف شب به خانه بازگشتم در این برنامه‌ها مشکلات احصاء و با مدیران مربوطه در خصوص رفع آنها تصمیم‌گیری می‌کنم.

احمدزاده با بیان اینکه ۲۰ روستای باشت در بحران شدید آب هستند، افزود: برای برداشت آب از یک چشمه ممکن است درگیری ایجاد شود من به عنوان استاندار وظیفه دارم به این روستا بروم اجازه ندهم درگیری صورت گیرد از طرفی هم از مردم بخواهم اجازه دهند از این چشمه برداشت شود تا با تامین اعتبار ۳۰۰ میلیاردی کار آبرسانی به این روستاها صورت گیرد.

وی در پاسخ به انتقادی مبنی بر انتشار کلیپ گریه استاندار در یکی از روستاهای محروم دیشموک گفت: شرایط مردم آن منطقه واقعا سخت بود ۷ نفر از اهالی منطقه را به دلیل نبود پل آب برده بود و مردم در وضعیت سخت مالی و معیشتی بودند بدون اینکه حواسم به دوربین‌ها باشد بغضم ترکید.

احمدزاده با بیان اینکه دستور احداث پل، جاده و آبرسانی به این منطقه را دادیم یادآور شد: قرار بود شبکه آبرسانی تا ۱۵ خرداد به بهره‌برداری برسد اما متاسفانه اهالی هیچ‌گونه همکاری را نداشتند.

استاندارکهگیلویه وبویراحمد در پاسخ به انتقادی مبنی بر پخش کلیپ هنگام جابه‌جایی یک سنگ بزرگ در لوداب گفت: نمی‌توانستم نسبت به آن سنگ بزرگ که می‌توانست حادثه ناگواری برای مردم که از آن جاده عبور می‌کردند بگذرم جمعیت زیادی هم همراه من بود که از آنها خواستم کمک کنند تا سنگ را جابه‌جا کنیم اصلا در این فضا نبودم که از من فیلمبرداری کنند به کسی هم نگفتم از من فیلم بگیرد زمانی هم که دیدم چنین فیلمی در فضای مجازی است خیلی ناراحت شدم من برای تبلیغات این کار را نکردم چرا که به این مسائل نیازی ندارم به دلیل تعهد اخلاقی این کار را کردم.

وی در پاسخ به این سوال که بهتر نبود برای جابه‌جایی سنگ بزرگ لودر اجاره می‌کردید گفت: باید با چند میلیون تومان یک لودر از شهر اجاره می‌کردم تا بیاید این کار خیلی زمان‌بر بود و جان کسانی که از آن جاده تردد می‌کرد در خطر بود‌.

احمدزاده با تکرار این نکته که هیچ قصد تبلیغاتی در استان ندارم چون نمی‌خواهم نماینده شوم گفت: فردی می‌خواست من در مسیله‌ای به او کمک کنم اما به لحاظ اخلاقی و مالی وی را مستحق کمک ندیدم الان همان فرد علیه من در رسانه‌ها مطلب می‌نویسد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم تغییر معاون امور عمرانی و تعیین نشدن معاون پشتیبانی استانداری گفت: قصد داشتم جوان تحصیلکرده‌ای را به عنوان معاون انتخاب کنم اما با مشکل مواجه شد و تاکنون فرد مناسبی را پیدا نکردم‌.

وی تصریح کرد: معاون امور عمرانی استانداری از دولت قبل است اما فرد کارآمدی است و تا زمانی که فردی به کارآمدی او پیدا نکنم او را تغییر نمی‌دهم چرا که انتخاب نیروی ضعیف خیانت به مردم این استان است، یک آدم کارآمد را بردارم یک فرد ضعیف را بگذارم؟ هرگز چنین کاری نمی‌کنم کسی بر من خرده نگیرد چرا که حقوق مردم را هم باید در نظر بگیرم.

احمدزاده در خصوص ضعف شبکه اینترنتی و همچنین تلفن همراه گفت: هر جای استان که می‌روم اینترنت و شبکه موبایل مطالبه مردم است دنبال این هستم که از تهران پول بگیرم تا این شرایط درست شود البته در چاهن زیلایی و لنده کارهایی در این راستا انجام داده‌ایم، ضمن اینکه به دنبال پوشش تلویزیونی در تمام استان هستیم.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: برای تقویت پوشش تلویزیونی در مناطق محروم ۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده ایم.

احمدزاده با بیان اینکه عملیات دسترسی به جاده روستایی در ۱۸۰ روستا آغاز شده گفت: بسیاری از این جاده‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند.

احمدزاده با بیان اینکه باید خودم از نزدیک همه مناطق محروم استان را ببینم عنوان کرد: من فرزند این استان هستم قصد تبلیغاتی برای خودم یا فردی دیگری را ندارم در انتخابات آینده هم قصد کاندیداتوری را ندارم بلکه می‌خواهم تا زمانی که به عنوان استاندار هستم به مردم استان خدمت کنم.

 در این نشست صمیمی که سیدجواد هاشمی مهر معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری، احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری حضور داشتند، دانشجویان و نمایندگانی از تشکل های دانشجویی از دانشگاه های مختلف در یاسوج سئوالات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار استاندار کهگیلویه و بویراحمد بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسجد اولین نهاد و جایگاه  قضاوت، محل عبادت، علم و دانش، علما، مفسران و پایگاه تبلیغاتی اسلام است که حرمت بالایی دارد.

یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات) در مقاله‌ای با عنوان «آسیب‌‌شناسی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد کشور» به این موضوع می‌پردازد که فرق اساسی بین نهاد و سازمان آن است که نهادها در پیش‌برد تغیرات جامعه و کارکرد آن به وجود می‌آیند و فرد، مقام یا دولت در پیدایش آن دخیل نیستند.

در این مقاله آمده است که هویت یکی از مسائل مهم در جامعه است که در فرآیند گروهی حاصل می شود و این رسانه‌ها هستند که فرایند گروهی را تشکیل می‌دهند و باید گفت مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است.

به زعم این پژوهشگر هدف این پژوهش شناسایی نقاط چهارگانه قوّت، ضعف، فرصت و تهدید شبکه‌های اجتماعی برای مساجد و ارائۀ راهبرد استفادۀ بهینه از این شبکه‌ها برای ارتقای فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای مساجد کشور است. چهارچوب نظری این پژوهش سازمان شبکه‌ای‌ شده بری ولمن (Barry Wellman)  برگرفته از کلان‌ نظریه جامعه شبکه‌ای‌ شده اوست.

مساجد برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است

خجیر در این مقاله می‌نویسد: روش این پژوهش آمیخته کیفی کمّی است. در بخش کیفی از روش تحلیل مضمون و در بخش کمّی از روش تجزیه‌ و‌ تحلیل راهبردی یا سوات به‌عنوان روش آینده‌پژوهی استفاده شده است. در روش نخست، جامعۀ آماری نخبگان دانشگاهی و خبرگان حوزه شبکه‌های اجتماعی فعال در امور دینی و مساجد هستند که از بین آنها نمونه به روش هدفمند با معیار تدریس و تألیف بیش از پنج سال در حوزۀ رسانه‌های جدید و دین و فعالیت مستمر اجرایی در بخش امور دینی و مساجد و آشنایی کامل با فضای شبکه‌ها انتخاب شده است.

* نقاط ضعف و قوت فضای مجازی در امور مساجد

به گفته این پژوهشگر یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که انتشار اخبار و تقویت شبکه‌سازی بین مسئولان مساجد و شهروندان و بسیج‌سازی جزء قوّت‌های مهم؛ هم‌بستگی اجتماعی کاذب و درگیر شدن مسئولان مساجد و مردم در فضای مجازی و انتشار اخبار جعلی جزء ضعف‌های مهم؛ اقناع شبکه‌ای دین و جهانی شدن فعالیت‌های مساجد و تنوع و تعدد مخاطبان مساجد جزء فرصت‌ها؛ و ترویج خرافات دینی توسط مغرضان و اعتیاد مجازی فعالان امور مساجد و تضعیف خانوادۀ ایرانی‌اسلامی جزء نقاط تهدید است.

هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا، نرم‌افزار با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی و ... این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد

به زعم خجیر مهم‌ترین راهبرد طراحی و تولید و راه‌اندازی شبکۀ اجتماعی بومی توسط دولت برای تولید محتوای فرهنگی و دینی و تربیتی مناسب از سوی فعالان مساجد و برنامه‌ریزی نهاد‌های دولتی و غیردولتی دینی برای تولید و انتشار محتوای دینی در این شبکه‌ها است.

همچنین یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا و نرم‌افزار و ایجاد محتوا با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی و ارائۀ خدمات ارتباطی مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی، بخش خصوصی و سایر دست‌اندرکاران این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد.  

 در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، بین آزادی طرح مطلب در شبکه‌های مجازی اجتماعی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه ها ارتباط معنی دار وجود دارد. آزادی طرح مطلب در شبکه‌های اجتماعی مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر مثبت و معنی دار دارد.

در پایان لازم به ذکر است که بین رابطه دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها ارتباط معنی دار وجود دارد، در نتیجه دسترسی آسان به شبکه‌های مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر گذار است.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • به روز رسانی| مرادی: برای انتخاب سرمربی تیم ملی یک ماراتن را پشت سر گذاشتیم
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، توسعه لرستان را به همراه دارد
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • رویکرد دولت سیزدهم خدمت شبانه‌روزی و جهادی به مردم است