Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار غلامرضا سلیمانی گفت: در مرحله اول رفع بحران آب روستاها احداث شبکه آبرسانی آب شرب بیش از ۷ هزار ۲۰۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان ها در دستور کار است.این پروژه در خوزستان شروع شده و تا زمانی که تمام روستاها ، مناطق محروم و حاشیه شهرها از اب آشامیدنی مناسب برخوردار شوند ،در کنار مردم هستیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار رهیاب اظهار کرد: تنش های آبی در سطح کشور و به خصوص استان خوزستان به دو بخش حوزه آب آشامیدنی و کشاورزی تقسیم می شود که در زمینه آب آشامیدنی توافقاتی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به آغاز اجرای طرحی جهت مقابله با تنش‌های آبی در سطح کشور افزود: در مرحله اول رفع بحران آب روستاها احداث شبکه آبرسانی آب شرب بیش از ۷ هزار ۲۰۰ روستا توسط بسیج سازندگی استان ها در دستور کار است.این پروژه در خوزستان شروع شده و تا زمانی که  تمام روستاها ، مناطق محروم و حاشیه شهرها از اب آشامیدنی مناسب برخوردار شوند ،در کنار مردم هستیم.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: در بخش کشاورزی نیز رایزنی هایی با وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه دولت در حال انجام و پیگیری است تا پیرامون مدیریت آب های کشاورزی با عنوان طرح "از آبخیز تا جالیز" همکاری کنیم.

سردار سلیمانی با تاکیدبر اینکه مهمترین گام در حوزه تنش آبی این است که کشاورزان باید روش های آبیاری و کشت را تغییر دهند، بیان کرد: در کشور ۸۵ درصد آب موجود در بخش کشاورزی مصرف می شود و مابقی در صنعت و آب آشامیدنی است باید شیوه آبیاری کشاورزی متحول شود تا با افزایش بهره روی در مصرف آب نیز صرفه جویی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: طبق برنامه ریزی وزارت نیرو، حدود ۱۵ تا ۱۶ میلیارد متر مکعب باید صرفه جویی آب در زمینه کشاورزی انجام شود تا تنش آبی در آب شرب و تولید محصولات مورد نیاز کشاورزی ایجاد نشود.

سلیمانی با بیان اینکه سپاه تا رفع بحران تنش آبی در کنار دولت و مردم است، عنوان کرد: مردم خونگرم و انقلابی خوزستان با وجود تمامی مشکلات پای نظام و انقلاب اسلامی ایستاده اند و اکنون ما نیز باید به وظیفه خود به خوبی عمل کنیم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رفع بحران تنش آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۸۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است

رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی گفت: موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است و اگر وظایف اصلی آنها در پارلمان محلی به درستی انجام شود می‌توانند کمک حال خوبی برای دولت باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، نقی کریمی در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی ضمن تشکر از حمایت‌های ویژه از مدیریت شهری در مواقع مختلف که قابل توجه است، اظهار کرد: من چهار سال در دوره اول شورا شهردار ارومیه بودم، در آن زمان به ندرت جلسات کمیسیون ماده ۵ تشکیل می‌شد اما با مدیریت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری این کمیسیون در سال ۱۴۰۲ و در جهت رفع موانع و مشکلات شهری بیش از ۱۷ جلسه برگزار کرده که واقعاً قابل توجه بوده است و جای تقدیر و تشکر دارد و این نشان از حمایت و نگاه ویژه مقام عالی استان به موضوع مدیریت شهری است.

وی با اشاره به اینکه شوراهای اسلامی شهر توان بالایی برای کمک به مأموریت دولت دارند، گفت: امروز در تهران نگاه‌ها به شوراهای شهر نگاه تمرکزگرایی است تا تمرکز زدایی و از این رو از شخص استاندار آذربایجان‌غربی انتظار می‌رود تا پیگیر این موضوع و پیاده‌سازی آن در استان باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر ارومیه با بیان اینکه باید از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شوراهای اسلامی به نحو احسن در تمام زمینه‌ها استفاده کرد، یادآور شد: موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است و اگر وظایف اصلی آنها در پارلمان محلی به درستی انجام شود، می‌توانند کمک حال خوبی برای دولت باشند.

کد خبر 748634

دیگر خبرها

  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • موضوع شوراها، مهمترین رکن قانون اساسی است
  • اجرای ۴۲۵ میلیارد تومان طرح آبرسانی در روستاهای لرستان
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • بهره مندی روستای «سرپله» آبدانان از آب آشامیدنی سالم و پایدار