Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، پرویز سروری رئیس شورای عالی استان‌ها در نطق پیش از دستور خود در آغاز ششمین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها با تبریک ولادت امام رضا (ع) و دهه کرامت، گفت: حضرت ثامن الائمه نماد انسجام و اتحاد ملی ما ایرانیان است و تنها به شیعیان تعلق ندارد، بلکه متعلق به همه ادیان و مذاهب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام رضا(ع)  عنایت الهی به مردم ایران است و زندگی ایشان سراسر نشان‌دهنده تبدیل تهدیدها به فرصت است آنچنان که در موضوع ولایت‌عهدی، آن را تبدیل به فرصت کردند.

وی افزود: در دفاع مقدس نیز امام خمینی (ره)، بسیار ظریف و زیبا آن را تبدیل به فرصتی برای انسجام ملی و بقای انقلاب اسلامی کردند.

سروری با تسلیت حادثه متروپل و قطار مسافربری مشهد _ یزد، عنوان کرد: شورای عالی استان‌ها باید موضوعات مدیریت شهری را جدی بگیرد و به عنوان مدعی‌العموم وارد شود و حاشیه‌نشینی پیشه نکند. در فاجعه متروپل، شورای عالی استان‌ها در قالب هیئتی بلندپایه در آبادان حضور پیدا کرد و تا حصول نتیجه هم این موضوع را پیگیری خواهد کرد و اقدامات ما نیز باید منجر به عدم تکرار چنین فجایعی شود و برخورد جدی با افرادی که زمینه‌ساز این حادثه شده‌اند، حتما باید صورت گیرد.

رئیس شورای عالی استان‌ها در ادامه با اشاره به حملات سایبری اخیر علیه شهرداری و شورای شهر تهران، گفت: ما نیز حملات متقابلی داشته‌ایم، که موفق و تأثیرگذار بوده است، امروز تقابل سایبری موضوع بسیار مهمی است و در همین حمله اخیر، اگر تیم مستقر در شهرداری تهران نبودند، یک اتفاق ناگوار می‌توانست به وجود آید اما با کار جهادی و شبانه‌روزی، این اقدام دشمن را حقیر کردند. 

وی افزود: دنیای امروز، دنیای سایبر است و در مدیریت شهری توجه به موضوع سایبری بسیار مهم است و همه در معرض این حملات هستیم و باید با آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهیم.

سروری در ادامه اظهار داشت: ما نمایندگان استان در شورای عالی استان‌ها هستیم و باید قدرت اعمال سیاست‌های این شورا را در استان‌ها داشته باشیم، احکام صادرشده برای اعضا و نمایندگی آن‌ها از جانب ریاست شورای عالی استان‌ها، برای همین موضوع است.

رئیس شورای عالی استان‌ها همچنین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، گفت: حساسیت رسانه‌های خارجی به این مراسم و حجم واکنشها به صحبت‌های رهبری، نشان می‌دهد ایشان مهمترین مواضع خود را در این مراسم ابراز می‌کنند و عمل به هفت توصیه رهبر معظم انقلاب که بیان کردند، واجب قطعی است. 

وی ادامه داد: سخنان رهبر معظم انقلاب، مبنی بر تلاش دشمنان برای خالی کردن انقلاب از محتوا و واژگون کردن حقیقت انقلاب، جلوگیری از کمرنگ شدن نام و یاد امام (ره)، نفوذ در آرمان‌های انقلاب و کشور، افشاکردن جنگ روانی دشمن، حساسیت به ایمان مردم، جلوگیری از القای این موضوع غلط که انقلاب به بن‌بست رسیده‌ است، باید نصب‌العین ما باشد و همه به آن عمل کنیم.

سروری تصریح کرد: خلق ادبیات جدید از ویژگی‌های رهبری است و ایشان معنای جدیدی از واژه ارتجاع مطرح کردند و گفتند، ارتجاع به معنای غرب‌گرایی و تبعیت از سبک زندگی غربی و تابع سیاستهای غرب شدن است.

سروری خاطرنشان کرد: بسیاری از دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب خطاب به ما مسئولین است و باید پاسخگو باشیم و خودمان را خرج انقلاب کنیم نه انقلاب خرج ما شود. ما نباید بگذاریم مردم احساس کنند در بن‌بست قرار دارند چرا که این موضوع باعث ناامیدی می‌شود و زمینه پذیرش القای دشمنان را فراهم می‌کند. 

وی با بیان اینکه شوراها باید تبلور این حرف امام(ره) باشند که مردم ولی نعمت مسئولان هستند، گفت: ما نباید بگذاریم دشمنان، انقلاب را از محتوا تخلیه کنند، نباید اجازه دهیم اشرافی گری در میان مدیران رواج پیدا کند.

رئیس شورای عالی استان‌ها در پایان با اشاره به این نکته که امام خمینی(ره)، روح انقلاب و ایران است، اظهار داشت: یاد و خاطره امام، روش و منش ایشان و سبک زندگی او باید مقابل چشمان ما باشد و از یاد امام حراست کنیم. افرادی که مدعی راه امام (ره) هستند و نمی‌خواهم اسمی بیاورم، کجا روحیات و عملکرد و افکارشان شبیه ایشان  است؟

در ادامه این جلسه سروی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه پیشنهاد داد یک کارگروه مخصوص مدیریت شهری تشکیل شود تا مسائل و مشکلات مربوط به شوراها و شهرداری به طور ویژه پیگیری و برطرف شود،گفت: ما می توانیم با استفاده از نمایندگان کارگروه های تشکیل دهیم تا موضوعات پیگیر شود، ما کارهای زیادی داریم که با دستگاه قضا انجام دهیم.

رئیس شورای عالی استان ها به اشاره به اینکه نکته مهمی که وجود دارد این است که قرار شد یک کارگروه ویژه با اعضای شورای اسلامی و مسئولین قضایی برای حل و فصل مشکلات پیش آمده در محاکم قضایی برای استان ها تشکیل شود، افزود: ما اگر بتوانیم با قوه قضاییه به یک تفاهمی برسیم ۹۰ درصد مشکلات حل می شود و احکامی که در محاکم قضایی صادر می شود پیش از قطعی شدن برطرف شود.

برای نمونه در استان قم با همکاری شورای اسلامی استان و شهر قم و دستگاه قضا بسیاری از احکام علیه شورا پیش از صدور حل و فصل می شد و این اقدام فقط در یک مورد رقم هزار میلیارد تومان برای شهر قم آورده داشت و از خسارت به شهر جلوگیری کرد.

وی در ادامه به حادثه متروپل آبادان اشاره کرد و گفت: بازدید اعضای شورای عالی استان‌ها با سازمان نظام مهندسی هم جلسه ای برگزار شد که بسیار خوب بود و مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری با این سازمان امضا شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: پرویز سروری شورای عالی استانها رئیس شورای عالی استان ها شورای عالی استان ها رهبر معظم انقلاب مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در شورای فرهنگ عمومی استان گلستان حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با تشکر از امام جمعه گلستان که از ابتدای انقلاب در عرصه فرهنگ حضور داشته‌اند، اظهار کرد: مسئولان استان گلستان توانستند با تدبیر عقلانی و اثرگذار مسائل استان را مدیریت کنند که جای قدردانی دارد. 
وی با اشاره به حضور اهل تسنن در استان گلستان ادامه داد: این استان قومیت‌های مختلف دارد و در بحران‌ها با همبستگی از موانع عبور کردند، بنابراین نیاز است که این تجربیات مؤثر در زمینه همبستگی ثبت شوند تا در تاریخ باقی بماند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش اهل تسنن در انقلاب و جنگ تحمیلی گفت: اهل تسنن در مواقع بحرانی همواره در دفاع از کشور حضور مؤثر داشتند، هم‌اکنون یکی از فرمانده نیروی دریایی ارتش امیر ایرانی از برادران اهل سنت است، که ناو گروه ۸۶ با ناو ساخت ایران، توانسته در یک مأموریت غرورآفرین سفر دور دنیا را با موفقیت و افتخار انجام دهد و این کار کمی نبود چراکه فناوری و تکنولوژی بالایی در این کار وجود داشت. اینها ظرفیت و سرمایه ملی ماست البته دشمن در حال ایجاد تفرقه است این تفرقه منحصر بین شیعه و سنی نیست بلکه بین شیعیان نیز تفرقه ایجاد می‌کنند.

خسروپناه همچنین با اشاره به صنایع دستی استان گلستان اضافه کرد: صنایع دستی پتانسیل خوبی برای اشتغال زنان دارد چراکه زنان می‌توانند در عین اینکه در منزل هستند درآمد هم داشته باشند به همین دلیل تدوین سند صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار است و به‌زودی نهایی خواهد شد این سند با مشارکت فعالان حوزه صنایع دستی در حال نهایی شدن است.

وی ادامه داد: سرمایه عظیم دیگر استان گلستان شهیدان آن است، این استان ۳۷۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است و ۱۲ هزار جانباز دارد، نقش علما نیز در این منطقه مثال زدنی است. در انتخابات اخیر ۵۷ درصد مردم این استان مشارکت داشتند و در کشور یکی از بهترین استان‌ها بود. اگر مسئولان فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کار نمی‌کردند قطعا این آمار را شاهد نبودیم. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کارکرد شورای فرهنگ عمومی عنوان کرد: ما تلاش کردیم شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه‌های علم و فناوری و فرهنگی و اجتماعی در چهار مأموریت راه‌بینی و رصد، راهبردی و سیاست‌گذاری، راهبری و هدایتگری، راه‌سنجی و ارزیابی متمرکز شود و این اتفاق افتاد و هم اکنون شورای عالی در میدان حضور دارد، به همین دلیل استان به استان سفر کرده و به‌صورت میدانی با مسئولان و گروه‌های مردمی دیدار خواهیم داشت. هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی راه‌اندازی شده است تا شورای عالی انقلاب فرهنگی با نخبگان استانی ارتباط برقرار کند و از تجربه آنها در سیاستگذاری استفاده کند.

خسروپناه با بیان اینکه مسئله فرهنگ جدای از معیشت نیست، ادامه داد: طبیعی است که انتظار از شورای فرهنگ عمومی باید معقول باشد، مقوله‌های فرهنگی باید در شورای فرهنگ عمومی تصمیم‌گیری شود البته راهش این است این جلسات مسئله‌محور شوند، در واقع این شورا باید به قرارگاه تبدیل شود، کار قرارگاه این است که مسائل را شناسایی و رصد کند، در ادامه باید راهکار‌ها مشخص و به دستگاه‎ها مأموریت داده شود و در انتها از دستگاه‌ها گزارش اقدامات و مأموریت‌ها گرفته شود.

وی تأکید کرد: در حوزه فرهنگ محور کار باید برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به‌عنوان منشور اصلی باشد. دبیرخانه این سند یا نقشه شورای فرهنگ عمومی است هر طرحی که ذیل نقشه نباشد، مشروعیت برنامه‌ای ندارد؛ بنابراین برنامه اولویت‌ها، باید برای هر سال مشخص شود تا دستگاه‌ها برنامه‌ها را دنبال کنند.

خسروپناه خطاب به اعضای شورای فرهنگ عمومی استان گلستان گفت: قرارگاه را جدی بگیرید، مصوبات شورای فرهنگ عمومی ضمانت اجرایی دارد چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی بر برنامه‌های این شورا نظارت دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی زیرمجموعه شورای عالی است چراکه مصوبات این شورا باید در شورای عالی مصوب شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اکنون رویکرد قرارگاهی دارد و با قوای سه گانه ارتباط خوبی دارد و مسائل را با تعامل و گفتگو پیش می‌برد بنابراین شورای عالی انقلاب فرهنگی یک شورای زنده و پویاست که بر اجرای دقیق مصوبات خود متمرکز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»