Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@23:25:44 GMT

روند کاهشی ابتلا به کرونا در اکثر نقاط دنیا

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۸۹۳۹۷

روند کاهشی ابتلا به کرونا در اکثر نقاط دنیا

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: موارد جدید ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و مرگ ناشی از آن تقریبا در تمامی نقاط روند کاهشی پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، هفته گذشته تعداد موارد جدید ابتلا به کروناویروس و مرگ ناشی از آن در بیشتر نقاط جهان به غیر از خاورمیانه و جنوب شرق آسیا روند کاهشی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سازمان در جدیدترین به روز رسانی هفتگی آمار همه‌گیری کووید-۱۹ اعلام کرد: موارد ابتلا با کاهش ۱۲ درصدی به بیش از سه میلیون نفر رسیده است و موارد فوت نیز با کاهش ۲۲ درصدی، حدود ۷۶۰۰ مورد گزارش شده است.

"تدروس آدهانوم" دبیر کل سازمان جهانی بهداشت با بیان روند کاهشی شیوع بیماری کووید-۱۹ در جهان هشدار داد اگرچه بسیاری از کشورها اقدام به لغو محدودیت‌های کرونایی کرده و در تلاش برای عادی‌سازی روند زندگی هستند، اما همه‌گیری هنوز پایان نیافته است.

به گزارش مدیکال اکسپرس، وی گفت: ۱۸ ماه پس از اولین برنامه واکسیناسیون جمعی که در کشورهای ثروتمند آغاز شد، ۶۸ کشور جهان تنها ۴۰ درصد از جمعیت خود را در برابر بیماری واکسینه کرده‌اند و درحالیکه واکسن کافی در دسترس است، اما تقاضا برای واکسیناسیون کاهش یافته است.

شناسایی چهار بیمار کرونایی در شانگهای

همچنین با شناسایی چهار مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در شهر شانگهای در چین، مقامات محلی اقدام به اعمال محدودیت‌های جدید کردند.

بر اساس این محدودیت‌های جدید که از امروز (پنج شنبه) آغاز شده، ساکنان برخی مناطق شهر شانگهای ملزم هستند برای مدت دو روز از خانه‌های خود خارج نشوند. همچنین از تمامی ساکنان این مناطق تست تشخیصی کووید-۱۹ گرفته می‌شود و محدودیت‌ها پس از انجام کامل آزمایشات برداشته خواهد شد.

شناسایی بالاترین موارد جدید ابتلا به کرونا در هند

به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت بهداشت هند اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۲۴۰ مورد جدید ابتلا به کروناویروس در کشور شناسایی شده که از دوم مارس بالاترین آمار طی یک روز بوده است. همچنین با فوت هشت بیمار دیگر، مجموع آمار قربانیان کرونا در این کشور به ۵۲۴ هزار و ۷۲۳ نفر رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت کرونا کویید19 جدید ابتلا روند کاهشی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۹۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم

ایسنا/هرمزگان مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صنایع فعال قشم از جمله شرکت سیمان ملزم به انجام دو نوع پایش آنلاین و دوره‌ای با هدف بررسی درجه آلایندگی از سوی آزمایشگاه‌های معتمد سازمان محیط زیست و ارائه گزارش آن به سازمان حفاظت از محیط زیست هستند.

سید محمد هاشم داخته در نشست امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) با اصحاب رسانه قشم در سالن مرکز بین‌المللی رشد، اعلام کرد: شرکت سیمان از صنایعی است که پیش از آغاز فعالیت مدیریت محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم، مجوز فعالیت دریافت و کار خود را شروع کرده اما برنامه‌های پایش محیط زیست این شرکت همانند دیگر صنایع بزرگ به صورت مستمر در حال اجرا است.

وی ادامه داد: تغییر معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای تولیدی صنعتی، معدنی و خدماتی آلاینده در کارگروهی از سوی هیات وزیران، تصویب شد که عدد مربوط به آلایندگی‌ها بسته به نوع صنعت نسبت به سال‌های قبل، بالاتر هم رفته است.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر اینکه مدیریت آلودگی یک صنعت با توجه به میزان سرمایه‌گذاری، اشتغال و چرخه اقتصادی که در جامعه با خود به همراه دارد، نیازمند یک برنامه طولانی مدت و مستمر پایشی است، افزود: در این زمینه با شرکت سیمان قشم جلسات متعددی داشتیم و روند پایش‌ها در حال انجام است.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه فیلترهای نصب‌شده در دودکش کارخانه، الکتروفیلترهایی هستند که از طریق جریان الکتریکی در مدار قرار می‌گیرند، عامل اصلی چگونگی عملکرد خروجی گرد و غبار از دودکش کارخانه سیمان قشم، نوسانات برق و محدودیت‌های تامین انرژی شامل محدودیت مصرف انرژی الکتریکی در فصول گرم و محدودیت مصرف گاز در فصول سرد است.

به گفته داخته، قطعی برق شرکت سیمان قشم باعث از کار افتادن الکتروفیلترهای این کارخانه می‌شود و انتظار داریم با برداشته شدن محدودیت تامین برق در این شهرستان، مشکل این شرکت و بقیه صنایع به ویژه در فصل تابستان حل شود.

او بیان داشت: سازمان منطقه آزاد قشم سال ۱۳۹۰ با ایجاد شورای عالی ارزیابی با حضور ۱۰ تن از بزرگان محیط زیست کشور موفق شد اقدامات مربوط به مجوز طرح‌های بزرگ صنعتی در این شورا را پس از تحلیل و بررسی و انجام اصلاحات لازم، صادر کن.

مدیر محیط زیست سازمان منطقه آزاد قشم گفت: صدور مجوز پروژه‌های بزرگ تا پیش از سال ۱۳۹۰ تنها از سوی سازمان محیط زیست کشور امکان‌پذیر بود.

وی با تاکید بر روند مستمر پایش آلاینده‌های صنعتی، از تلاش ۱۰ ساله شرکت ذوب و روی قشم برای حل این مشکل یاد کرد و گفت: در اوایل دهه ۸۰ این شرکت بار آلایندگی بالایی داشت، اما تعطیلی آن به دلیل بیکار شدن نیروها به‌ویژه فعالان جامعه محلی، عواقب اجتماعی به مراتب سنگین‌تری به همراه داشت که در نهایت تصمیم بر اجرای برنامه‌های نظارتی ۵ ساله برای ارتقاء استانداردهای محیط زیستی به منظور کاهش آلایندگی‌های این شرکت گرفته شد.

داخته ادامه داد: در حال حاضر این شرکت با راه‌اندازی سیستم تصفیه فاضلاب، فضای سبز مناسب و استفاده از فیلترهای تصفیه، موفق عمل کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • سازمان ثبت احوال: آمار طلاق کاهشی شد
  • عباس عبدی : قانون فرزندآوری به لحاظ مصرف منابع مالی فاجعه است / در دولت جدید با تشدید ناامیدی ، شاهد کاهش دوباره فرزندآوری شدیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • تداوم بارش باران در تهران؛ جوی آرام در پایان هفته برای اکثر نقاط
  • پیکرهای یافته‌شده در گورهای جمعی غزه آثار شکنجه داشتند
  • سرک دلار به کانال ۶۰