Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قادری در آیین روز جهانی صنایع دستی که با حضور مدیران استان و شهری، هنرمندان و صنعتگران در آرامگاه سعدی برگزار شد،گفت: سه قانون اصلی در راستای حمایت از حوزه صنایع دستی و گردشگری تدوین شده که این قوانین شامل قانون حمایت از بافت‌های تاریخی و فرهنگی، قانون حمایت از هنرمندان و استادکاران صنایع دستی و قانون حمایت از بافت‌های فرسوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: در حال حاضر در موضوع حمایت از استادکاران صنایع دستی بخشی از قوانین در دست اصلاح است که اگر بتوانیم اقدام لازم را در این زمینه انجام بدهیم دغدغه‌های فعالان این حوزه برای بیمه و تأمین مسائل مالی رفع خواهد شد.

نماینده مردم شیراز همچنین به طرح پیش بینی نهاده‌های تضمین اشاره و گفت: در این طرح واجدین شرایط دریافت تسهیلات در صورت وجود مشکل می‌توانند تمامی دارایی‌های مادی و غیر مادی همچون زمین و املاک را به عنوان تضمین وثیقه ارائه کنند تا براساس میزان ارزش‌گذاری آثار خود، تسهیلات دریافت کنند.

قادری گفت: طرح دیگر صندوق‌های تضمین با مشارکت میراث فرهنگی است که در آن ۴۹ درصد را میراث تقبل می‌کند و در این حوزه رتبه‌بندی هنرمندان مدنظر است.

او به موضوع تسهیل صدور مجوز‌ها کسب و کار اشاره کرد و گفت: در این خصوص تمامی کسب و کار‌ها در دو گروه مجوز محور و اعلام محور تقسیم شدند که در گروه اعلام محور نیازی به مجوز ندارند و افرادی که بخواهند در حوزه میراث فرهنگی فعالیت کنند می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی میراث فرهنگی نسبت به اعلام مشخصات اقدام و کار خود را آغاز کنند.

نماینده مردم شیراز و زرقان گفت: در حوزه‌هایی که نیاز به دریافت مجوز است دستگاه‌های اجرایی ذیربط مکلف هستند تا ظرف مدت ۳ ماه نسبت به صدور مجوز‌ها اقدام کنند.

او در این مراسم همچنین از ایجاد شهرک‌های گردشگری و صنایع دستی در کنار شهرک‌های صنعتی خبر داد و گفت: در تلاشیم تا بتوانیم این شهرک را در حریم شهر‌ها ایجاد کنیم و این موضوع پیش بینی و در کمیته اقتصادی مطرح شده است و طی هفته آتی در دستور کار کمیسیون برنامه و بودجه قرار خواهد گرفت.

قادری گفت: باورمان بر این است که با توانمندی و ظرفیت‌هایی که استان فارس و شهر شیراز دارد بتواند در حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی به عنوان وجه قالب اشتغال و درآمد در کنار دیگر حوزه‌ها مطرح باشد و در زمینه جذب توریست و کسب درآمد نقش کلیدی داشته باشد.

نماینده مردم شیراز در مجلس همچنین در پایان به بازدید صورت گرفته از مرکز اسناد و کتابخانه ملی اشاره و گفت: باتوجه به اینکه محور پیرامونی این مکان یک محور گردشگری است اگر این امکان وجود داشته باشد تا ورزشگاه حافظیه را جا به جا کنیم و سالن‌ها و تالار‌هایی که دارد را به یک مجموعه فرهنگی احیاء کنیم، تا این فضا به یک محدوده کاملاً فرهنگی و گردشگری تبدیل شود فرصت و امکاناتی برای فعالیت هنرمندان و صنعتگران عرصه صنایع دستی و گردشگری در این مکان فراهم می‌شود.

در پایان این مراسم از کتاب کاشی هفت رنگ اثر استاد کریم حقیقی و از تندیس مدافعان سلامت با نام خورشید رونمایی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی شهرک های گردشگری صنایع دستی و گردشگری صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد واحدی صبح سه شنبه در بازدید از مسجد جامع ارومیه اظهار کرد: مسجد جامع ارومیه یکی از شاهکارهای معماری ایرانی_اسلامی بوده و گچ‌بری شبستان این مسجد در نوع خود بی‌نظیر است.

وی افزود: در یک سال گذشته اقدامات زیادی برای مرمت و احیای مسجد جامع ارومیه انجام شده است که جای تقدیر دارد و امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی هم در این بازدید خاطرنشان کرد: فاز اول ساماندهی مسجد جامع ارومیه با همکاری شهرداری با اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد تومان اعتبار انجام شد.

مرتضی صفری اظهار کرد: طرح احیای مسجد جامع ارومیه نیزبا همکاری دانشکده معماری دانشگاه ارومیه آماده شده و امسال نیز ۱۰ میلیارد تومان برای این پروژه اختصاص یافته است.

همچنین معاون امور مجلس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از قلعه بدلبو ارومیه نیز بازدید کرد.

جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه مرتضی صفری، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از قلعه تاریخی بدلبو ارومیه بازدید و از نزدیک در جریان آخرین اقدامات مرمتی این بنا قرار گرفتند.

مرمت قلعه بدلبو زیر نظر کارشناسان اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و توسط بخش خصوصی از چند سال پیش آغاز شده و در این مدت کمک‌های فنی و اعتباری از این پروژه انجام شده است.

قلعه بدلبو ارومیه پس از مرمت قابلیت تبدیل به یک مرکز اقامتی و پذیرایی با ۲۰ سوئیت را دارد.

افتتاح یک باب هتل، کلنگ‌زنی یک باب هتل، بازدید از مجتمع گردشگری و تفریحی ستاره سیلوانا، قلعه بدلبو، خانه انصاری، مسجد جامع، مدرسه هدایت و زیرساخت‌های گردشگری دریاچه ارومیه از جمله برنامه‌های یک روزه معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سفر به این استان است.

کد خبر 6092810

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد