Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، فضا، مکان خطرناکی است و هر چیزی در هر زمانی ممکن است آنجا اتفاق بیفتد. به نظر می‌رسد حادثه اخیر با تلسکوپ فضایی جیمز وب این را ثابت کرده باشد. تنها چند ماه پس از پرتاب، رصدخانه فضایی جدید ناسا اولین برخورد ریز شهاب سنگی قابل‌توجه خود را تجربه کرد. اما به نظر می‌رسد ناسا چندان نگران آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناسا اعلام کرد که رصدخانه نسل بعدی برای اولین بار با تکه‌های کوچک زباله‌های فضایی برخورد کرده است. این آژانس همچنین گفت که جای نگرانی در این خصوص وجود ندارد، در حالی که اضافه کرد که چنین چیزی بر برنامه و میراث علمی ۱۰ میلیارد دلاری رصدخانه تاثیری نخواهد داشت.

در بیانیه ناسا، لی فاینبرگ، مدیر اپتیکال تلسکوپ وب از مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا در مریلند، گفت: «با قرار گرفتن آینه‌های وب در فضا، ما انتظار داشتیم که برخوردهای ریز شهاب سنگی گاه به گاه عملکرد تلسکوپ را در طول زمان کاهش دهد. از زمان پرتاب، ما این موضوع را داشته‌ایم. چهار برخورد ریزشهاب ‌سنگ کوچک‌تر وجود داشت که مطابق با انتظارات بود و این یکی بزرگ‌تر از پیش‌بینی‌های تخریب ما بود.»

بین ۲۳ و ۲۵ مه، تأثیرات عمده رخ داد. در بیانیه ناسا آمده است که بخش C۳ آینه اصلی شش ضلعی ۱۸ تکه‌ای با روکش طلا تحت تأثیر این برخورد قرار گرفته است.

ناسا گفت این تلسکوپ همچنان به درستی کار خواهد کرد. پل گایتنر، معاون فنی مدیر پروژه ناسا گودارد در این خصوص گفت: «ما همیشه می‌دانستیم که وب باید در محیط فضایی که شامل نور ماوراء بنفش خشن و ذرات باردار خورشید، پرتوهای کیهانی از منابع عجیب و غریب در کهکشان و گاه و بی‌گاه می‌شود، رفتار کند. ما این رصدخانه را با حاشیه عملکرد نوری، حرارتی، الکتریکی و مکانیکی، طراحی و ساختیم تا اطمینان حاصل کنیم که می‌تواند ماموریت علمی بلندپروازانه خود را حتی پس از سال‌ها حضور در فضا انجام دهد.»

کد خبر 682229 برچسب‌ها زباله ناسا تلسکوپ جیمز وب تلسکوپ فضایی فضاپیما - کاوشگر فضا - توریسم - سفر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زباله ناسا تلسکوپ جیمز وب تلسکوپ فضایی فضاپیما کاوشگر فضا توریسم سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای تهران در چه وضعیتی است؟

به گزارش «تابناک»، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۷۱ قرار گرفته است و کیفیت هوای تهران قابل قبول است.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۸۱ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۳۴ روز هوای قابل قبول داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۶ روز هوای پاک، ۳۲ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

دیگر خبرها

  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • تصویر روز ناسا: گلبرگ‌های اطراف سحابی حلقه
  • کیفیت هوای تهران در چه وضعیتی است؟
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!