Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس  در نشست خبری که در راستای سلسله نشست‌های مدیران پاسخگو به میزبانی استانداری فارس برگزار شد، به اهمیت انرژی در جهان و وابستگی آینده دنیا به انرژی‌هایی که برق محور می‌شوند، اشاره کرد.

محمود رضایی همچنین به ساختار مدیریت برق در استان فارس براساس ماموریت و عدد ولتاژ، انتقال و فوق توزیع، در ۳۷ شهرستان به تناسب عملکرد کاری بین دو شرکت توزیع برق شیراز و برق منطقه‌ای فارس، گفت: محاسبات نشان می‌دهد که ۱۵ درصد یارانه انرژی جهان را ایران پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، مصرف سرانه برق در ایران ۵۰ درصد بالاتر از معدل مصرف جهانی است و بخشی از نارسایی‌های مربوط به برق در کشور هم مربوط به همین میزان مصرف است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای در فارس سرویس دهی به ۵ میلیون جمعیت، ۱۲۰ شهر بیش از ۴ هزار روستا و حدود ۷۰ شهرک صنعتی را بر عهده دارند، عنوان کرد: همچنین سرویس دهی به حدود یک میلیون هکتار مساحت اراضی کشاورزی تحت مدیریت این دو شرکت انجام می‌شود.

رضایی با یادآوری اینکه برق عنصر اساسی در زندگی است که بدون آن تقریبا حیات هم غیرممکن می‌شود، گفت: برق و تکنولوژی‌های وابسته به آن وضعیت متفاوتی نسبت به آب و گاز دارد.

او گفت: امسال متاسفانه با یک خشکسالی مفرط در فارس مواجه شدیم و اگرچه میزان بارندگی معادل سال قبل بوده، اما پراکنش نامناسبی داشته است و به همین دلیل اگر مدیریت برق و آب در نقاطی که درگیر خشکسالی مفرط هستند، جداگانه در دستور کار قرار گیرد، قطعا با مشکل برای عبور از فصل گرما مواجه خواهیم شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس همچنین تقاضای مصرف برق در فارس را حدود ۴ هزار مگاوات عنوان کرد و گفت: نزدیک به ۴۰ درصد از این میزان تقاضای خانگی، ۳۰ درصد کشاورزی و ۳۰ درصد صنعت است.

رضایی در خصوص تامین برق حاشیه نشینان نیز گفت: بنای جنگ با حاشیه نشینان را نداریم و استراتژی ما ساماندهی حاشیه نشینی است.

معاون استانداری فارس گفت: در همین راستا اصلاح طرح‌های هادی روستایی در دستور کار قرار گرفته تا زمینه استفاده مجاز از امکانات زیرساختی برای آن‌ها فراهم شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: یارانه انرژی جهان کشور ایران معاون عمرانی استانداری فارس استانداری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی تصریح کرد:تحولات ارزی ‌و‌افرایش قیمت مواد اولیه کود شیمیایی در آغاز سال جاری این استان را با چالش های اساسی و کشاورزان را دچار تنش افزایش قیمت و  بستن بودن سامانه پایش مواد کودی برای صدور حواله کرده بود.
 وی تصریح کرد: پتروشیمی ها نیز در فروردین ماه سال جاری، تحویل سهمیه‌کود‌اوره را به این استان متوقف کرده بودند و فقط سهمیه‌کود اوره اسفند ماه سال۱۴۰۲ تحویل دادند.
  ضیائی همچنین درباره سهمیه انواع کود کشاورزی یارانه ای در سال۱۴۰۳ گفت: فعلا برای این شرکت سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته به میزان۱۸۲ هزار و۷۵۴تن شامل: کود های ازته، فسفاته و پتاسه تعریف و مشخص شده است. ‌که تاکنون ۱۲ درصد ازسهمیه ابلاغی به میزان۲۱هزار و ۹۲۴ تن تامین شده است که این رقم در سال گذشته۲۰ هزار و۸۳۸ تن، بوده است. 
  وی خاطر نشان کرد: با این وجود برای تامین کود سرک اوره نیز باکمبود مواجه نبودیم و درحال حاضر نیز بیش از دوازده هزارو۵۶۸ تن انواع کود پایه پر مصرف شامل یک هزار و ۲۲۵ تن ازته، چهار هزار و۳۹۴ تن پتاسه‌و شش هزارو۹۴۹ تن برای کشت بهاره ذخیره سازی شده است‌و روانه۳۵۰ الی۴۰۰ تن کود از مبادی و پتروشیمی های و کارخانجات تولید داخل به انبار های استان حمل و تخلیه می گردد و جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.
ضیایی بصورت ‌مصداقی بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کودسوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.
وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

دیگر خبرها

  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!
  • رشد بیش ‌از یک‌درصدی تولید انرژی ‌الکتریکی در نیروگاه شهیدرجایی