Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد ضروری روز پنج‌شنبه در کار گروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان همدان با اشاره به اینکه راه اندازی بازار آب موجب مصرف بهینه این مایه حیات می شود، افزود: با تشکیل نهاد بازار آب، شرکت‌های توزیع‌کننده آب شهری می‌توانند اقدام به خرید آب از حقابه‌داران کنند.

به گفته وی، در این فضا بخش‌خصوصی می‌تواند با سرمایه‌گذاری و استحصال آب وارد بازار شده و محصول خود را با قیمت بازاری بفروشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از مجموع ۱۳ محدوده مطالعاتی استان همدان، چهار محدوده شامل دشت‌های کبودرآهنگ، فامنین-رزن، ملایر و اسدآباد در وضعیت ممنوعه بحرانی و دشت‌های همدان- بهار، تویسرکان و نهاوند در محدوده ممنوعه قرار دارند.

وی اظهار داشت: محدوده مطالعاتی دشت همدان-بهار ۲ هزار و ۴۶۳ کیلومتر مربع وسعت دارد که در طول ۳۰ سال گذشته سطح آب‌های زیر زمینی آن ۱۶.۵ متر مکعب افت داشته و برداشت بی رویه طی سال گذشته نیز موجب افت ۳.۶ متر مکعبی سطح آب آن شده است.

ضروری تصریح کرد: امسال ۸۰ میلیون متر مکعب آب بیش از ظرفیت موجود از دشت بهار- همدان برداشت شده که معادل بیش از ۲ برابر گنجایش سد اکباتان و آبشینه است.

وی ادامه داد: این در حالی است که از دشت همدان-بهار در طول ۳۰ سال گذشته نزدیک به ۳۶۰ میلیون متر مکعب آب برداشت شده است.

مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۹۵ میلیون متر مکعب آب از دشت کبودرآهنگ برداشت شده است، خاطرنشان کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، در طول ۳۰ سال گذشته ۱.۷ میلیارد متر مکعب آب از این دشت برداشت شده است.

وی تاکید کرد: در مجموع ۴۶۱ میلیون متر مکعب آب از سال گذشته تا کنون از منابع زیر زمینی استان همدان برداشت شده است.

ضروری با اشاره به اینکه میزان بارش‌های استان نسبت به پارسال ۲۱ درصد و نسبت به بلند مدت ۴۱ درصد کاهش یافته است، افزود: از ابتدای سال آبی جاری ۱۱۰ میلی‌متر کاهش بارندگی داشتیم یعنی ۲ میلیارد و ۱۷۵ میلیون متر مکعبی آبی که قرار بوده در دسترس قرار بگیرد، کاهش یافته است.

وی گفت: باید قبول کرد همدان در منطقه ای خشک قرار گرفته و منابع آبی آن نیز محدود است و نباید در حوضه‌های آبریز بذل و بخشش داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان تاکید کرد: تا سال ۱۴۰۵ باید میزان برداشت از آب های زیرزمینی ۳۰۷ میلیون متر مکعب و تا پایان سال ۱۴۱۰ نیز ۴۷۰ میلیون متر مکعب کاهش یابد.

وی با اشاره  به اینکه در سال آبی جاری در مجموع ۲ میلیارد و ۲۸ میلیون لیتر آب برای صنایع استان همدان تامین شده است، اظهار داشت: استان از لحاظ بارش نزولات آسمانی در وضعیت مناسبی قرار ندارد اما تمام تلاش خود را برای تامین آب مورد نیاز صنعتگران به کار می گیریم و باید با استفاده از تبدیل آب در حوضه های مختلف، آب مورد نیاز صنعت و کشاورزی را تامین کنیم.

برچسب‌ها شهر همدان شرکت آب منطقه ای همدان آبرسانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر همدان شرکت آب منطقه ای همدان آبرسانی شهر همدان شرکت آب منطقه ای همدان آبرسانی میلیون متر مکعب آب شرکت آب منطقه ای برداشت شده استان همدان سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!

در حالی هفته گذشته، رئیس سازمان توسعه‌ تجارت از عرضه اولین خودروهای برقی از فردا (یکشنبه ١۶ اردیبهشت ماه) خبر داد که طبق شنیده‌ها، مدیر سامانه یکپارچه خودروها عنوان کرد که عرضه‌ خودروهای وارداتی برای ثبت‌نامی‌های قبلی است؛ بنابراین هنوز هیچ چیز مشخصی در این زمینه وجود ندارد و سایت سامانه در حال به‌روزرسانی است.

به گزارش ایسنا، سه‌شنبه هفته گذشته (١١ اردیبهشت ماه) بود که رئیس سازمان توسعه‌ تجارت از عرضه‌ خودروهای وارداتی و برقی از روز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت ماه) در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی خبر داد. به گفته‌ ضیغمی، طبق سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شده است که سامانه فروش خودروهای وارداتی از  ۱۶ اردیبهشت ماه فعال و خودروهای برقی و وارداتی نیز عرضه شوند.  

به‌ دنبال این موضوع، ایسنا موضوع را از مدیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی مورد پیگیری قرار داد؛ بر اساس این پیگیری مدیر سامانه یکپارچه خودروها اعلام کرد که هنوز اطلاعات به صورت دقیق در دست نیست و جلسات پیرامون این موضوع ادامه دارد.

اما شنیده‌ها حاکی از آن است که این مقام مسئول در روز گذشته در مصاحبه‌ای اعلام کرده است: ''عرضه خودروهای وارداتی در روز یکشنبه مختص ثبت‌نام کنندگان قبلی است و فعلا برنامه‌ای برای ثبت‌نام جدید وجود ندارد.''

ایسنا، چندین نوبت دیگر نیز این موضوع را مورد پیگیری قرار داد، اما هنوز پاسخی در این خصوص دریافت نشده است؛ ضمن اینکه سایت سامانه عرضه‌ خودروهای وارداتی نیز در حال به‌روزرسانی است و اگر قرار باشد از فردا عرضه‌ای صورت بگیرد، هنوز اطلاعیه‌ای از این عرضه اطلاع‌رسانی نشده است.

ایسنا همچنان پیگیر موضوع است و به محض دریافت اطلاعات بیشتر، اخبار تکمیلی منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودرو‌های وارداتی!
  • عرضه خودرو های وارداتی از فردا یکشنبه
  • تکلیف نامعلوم عرضه خودروهای وارداتی از فردا!