Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن سلیمانی گفت: ۴۰ درصد گاز در نیروگاه ها و صنایع هدر می رود در حالی که شرکت های دانش بنیان می توانند این آمار را به ۱۰ درصد برسانند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، بهمن سلیمانی معاون مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران امروز پنج شنبه در رویداد بررسی چالش ها و راهکارهای اشتغال زایی دانش بنیان در علوم زمین که در دانشگاه خوارزمی کرج برگزار شد، گفت: امروز صنعتی نبودن دانشگاه ها به یک معضل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمانی با اشاره به اینکه زیرساخت های لازم برای رسیدن به نقطه ایده آل وجود ندارد، افزود: نمی توان دستوری کار را پیش برد، دانشگاه ها با ۳ تیپ آموزشی، پژوهشی و صنعتی می توانند در دانش بنیان شدن آموزش عالی موثر باشند، البته این مهم مستلزم آمایش است.   وی اظهار داشت:  البته تا ۳۰ سال پیش ۹۰ درصد دکل های حفاری نفت کشور وارداتی بود اما  امروز ۷۰ درصد این دکل ها در داخل تولید می شود، البته ۴۰ درصد گاز در نیروگاه ها و صنایع هدر می رود در حالی که شرکت های دانش بنیان می توانند این آمار را به ۱۰ درصد برسانند.   سلیمانی با تاکید بر اینکه با صرفه جویی ۳۰ درصدی گاز می توان آن را صادر کرد، تصریح کرد: متاسفانه سهمی از صادرات گاز نداریم و گاز هلیم برای صنایع پزشکی وارد می شود چرا که ابزار چاه برای سنجش گاز هلیم در داخل کشور وجود ندارد.   وی با اشاره به وارداتی بودن ابزار چاه های نفت، گفت: کیت های ژئوشیمی از کانادا وارد کشور می شود در حالی که باید آن را بومی سازی کرد، امروز توجه به ایده های خلاقانه و دانش بنیان کلید اشتغال آفرینی است و شرکت ها باید از روند فعالیت کلاسیک گذر کنند.
      انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی