Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن محکوم کردن قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: این قطعنامه وجاهت قانونی ندارد لذا سازمان انرژی اتمی را موظف کردیم که بر اساس قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها عمل کند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ فداحسین مالکی در خصوص صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت: با توجه به صدور قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس، جمهوری اسلامی ایران نوع برخوردش را با آژانس باید تنظیم کند یعنی تنظیم متقابل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه نشان داد که روابط ایران و آژانس تا به حال یک طرفه بوده هرچند جمهوری اسلامی ایران نهایت همکاری را با آژانس داشته است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بی‌صداقتی آقای گروسی باعث بی اعتمادی ایران به آژانس شد، افزود: از سوی دیگر ماهیت این قطعنامه مشخص است و هیچ وجاهت بین المللی نمی‌تواند داشته باشد. بعد از سفر آقای گروسی به سرزمین های اشغالی و مذاکره با رژیم صهیونیستی و طرح اتهام‌هایی علیه برنامه کاملا صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، مدیر کل آژانس در صحبت هایش چرخشی داشت و به نوعی از ایران تقاضای همکاری کرد.

وی در ادامه اظهار کرد: بعد از اینکه آقای گروسی در مذاکرات با صهیونیست‌ها گفت که «ایران در ارائه پاسخ‌های معتبر فنی به سوال‌های این سازمان درباره پیدا شدن مواد هسته‌ای در سه مکان اعلام نشده ناتوان بوده» لحن صحبتش را تغییر داد اما تغییر لحن مدیر کل آژانس برای ما کافی نیست زیرا جمهوری اسلامی ایران در طول سال‌های گذشته برای انجام همه وظایف پادمانی و فراپادمانی با آژانس همکاری کرده است.

مالکی در ادامه تصریح کرد: به موجب صدور این قطعنامه سازمان انرژی اتمی را موظف کردیم که بر اساس قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها عمل کند. طبق آخرین گزارش سازمان اقدامات خوبی انجام شده اما برای ادامه روابط با آژانس باید خطوط قرمزی تعیین و ملاحظات ایران مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: این قطعنامه با فشار آمریکایی‌ها و لابی صهیونیست ها صادر شد تا فشار افکار عمومی علیه آمریکا و غرب در مورد اوکراین کاهش پیدا کند و نگاه دنیا از اوکراین به سمت برجام و ایران تغییر کند.

وی گفت: هیچ‌کس نمی‌پنداشت مدیرکل آژانس بین الملی انرژی اتمی بعد از سفر به تهران صدور قطعنامه علیه ایران را دنبال کند. به نظر می‌رسد آنها با این قطعنامه می‌خواستند موضوع برجام و مذاکرات را بر سر زبان‌ها بیندازند و نگاه دنیا را از مسئله اوکراین تغییر دهند لذا دستگاه دیپلماسی و تیم مذاکره کننده باید با دقت بسیار و طبق قانون اقدام راهبردی عمل کنند.

پایان پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سازمان انرژی اتمی فداحسین مالکی رافائل گروسی قانون اقدام راهبردی آقای گروسی انرژی اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد

سودان خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت به منظور بررسی تجاوز امارات به خاک خود شد و اعلام کرد رفتار امارات بیانگر نقض آشکار منشور سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، «الحارث ادریس الحارث» نماینده دائم سودان در سازمان ملل امروز شنبه در خصوص آنچه «تجاوز امارات» به خاک خود توصیف کرد، پیامی به رئیس شورای امنیت فرستاد.

به نقل از سایت خبری المیادین، الحارث در این پیام اعلام کرد: «سودان تاکید می‌کند که حمایت امارات از شبه‌نظامیان جنایتکار "واکنش سریع" که علیه دولت و شهروندان جنگ به راه انداخته‌اند، امارات متحده عربی را در همه جنایات آن‌ها شریک می‌کند؛ به گونه‌ای که براساس قوانین بین‌المللی، مسئولیت بین‌المللی در پی دارد. رفتار تهاجمی امارات نقض آشکار منشور سازمان ملل، منشور اتحادیه عرب و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد منطقه دارفور و مخصوصا قطعنامه ۱۵۹۱ و سایر قطعنامه‌های مربوطه است.»

وی در ادامه پیام خود افزود سودان خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی این تجاوز امارات به خاک خود است و «امارات مسوول حقوقی و کیفری جرائمی است که در حق ملت و کشور سودان مرتکب می‌شود».

پیشتر نماینده دائم سودان در سازمان ملل، امارات را به حمایت از جنگ سودان و تامین مالی آن از طریق حمایت از نیروهای واکنش سریع متهم کرده بود.

این در حالی است که امارات اعلام کرده بود «به هیچ یک از طرف‌های درگیر تسلیحات نمی‌دهد و طرف هیچ یک نیست.»

بیش از یک سال است که درگیری‌های شدید و گسترده میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در مناطق مختلف این کشور به ویژه در پایتخت آن خارطوم ادامه دارد و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

این درگیری که سازمان ملل آن را بزرگترین بحران آوارگی در جهان توصیف کرد، منجر به آواره شدن ۷.۱ میلیون سودانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد