Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین پیرموذن روز جمعه در جلسه گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر  امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تاکید بر اینکه توسعه خطوط ریلی  بعنوان یکی از راه‌های افزایش صادرات و رشد اقتصادی منطقه اظهار کرد: در پروژه اتصال ریلی استان اردبیل به جمهوری آذربایجان که از چند سال گذشته مطرح شده فقط موافقت طرف ایرانی نیاز بود که مورد تایید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.مسئولان استانی باید اجرای پروژه اتصال استان اردبیل به خط ریلی جمهوری آذربایجان را پیگیری کرده و موجباتتوسعه استان اردبیل را بیش ‌از پیش فراهم کنند.

رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد:  ارزش افزوده، سرمایه‌گذاری، صادرات و بخش اشتغال چهار شاخصه مهمی هستند که باید برای تحقق آن در ابتدای کار هدف‌گذاری اساسی شوند.

وی اظهار کرد: احداث پروژه اتصال استان اردبیل به خط ریلی جمهوری آذربایجان موجبات توسعه اقتصادی استان را بیش‌ از پیش فراهم می‌کند.

پیرموذن افزود: یکی از راه‌های توسعه صادرات و رشد اقتصادی استان توجه ویژه به تولیدات صادرات‌محور بوده و باید اقدامات اساسی در این حوزه با ایجاد صنایع تبدیلی مجهز به فناوری‌های نوین صورت بگیرد تا توان رقابت در بازار جهانی ارتقا یابد.

پیرموذن با اشاره به خرید دستگاه ایکس ری در گمرک بیله سوار مغان گفت: چندین سال است خرید این دستگاه پیگیری شده ولی نتیجه ای حاصل نشده و ضروری است برای خرید دستگاه ایکس ری اعتبار لازم تخصیص یابد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش خصوصی با کمبود نقدینگی مواجه شده است، افزود: پرداخت تسهیلات در استان‌های محروم براساس منابع و درآمد است که نوعی تبعیض در استان‌ها محسوب می‌شود.

پیرموذن رتبه استان اردبیل در وصول پرداخت تسهیلات را رتبه ۲۸ اعلام کرد و گفت: بانک‌های استان اردبیل در  وصول پرداخت تسهیلات رتبه ۲۸ کشوری و وصول مطالبات تسهیلات رتبه اول را دارد.

به گزارش ایرنا سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد ودارایی به همراه اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برای سفری دو روزه وارد استان اردبیل شده است.

دیدار با فعالان اقتصادیاستان اردبیل، شرکت در جلسه شورای مدیران، گفتگوی دولت و بخش خصوصی و بازدید از چندین طرح تولیدی و صنعتی از برنامه‌های سفر وزیر امور اقتصاد و دارایی و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در استان اردبیل است.

برچسب‌ها توسعه اقتصادی اشتغال زایی اردبیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه اقتصادی اشتغال زایی اردبیل توسعه اقتصادی اشتغال زایی اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۳۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد

نائب رئیس دفاتر خدمات مسافرتی یزد از حذف دوباره رام قطار سریع‌السیر تهران - یزد خبر داد.

محمدمهدی رجایی‌فرد امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: فاجعه‌ای بزرگ در حمل و نقل ریلی یزد رقم خورده که موجب گلایه بسیاری از ماست. از ایام شیوع کرونا، به هر بهانه‌ای بود چند قطار را از مسیر یزد حذف کردند و بعد از دو سال پیگیری استاندار، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی و مسؤولان راه آهن یزد، این قطار سریع‌السیر به یزد آمد و قرار بود دو رام از این قطار به یزد بیاید؛ اما همین یک رام قطار افزوده‌شده نیز در دعوای بین راه آهن و یکی از شرکت‌ها، از یزد گرفته شد و هیچ اعتراض یا پیگیری از سوی مسؤولان انجام نشد.

او بیان کرد: ارکان اصلی راه‌آهن در کلان مسؤولیت‌های خود می‌داند که باید ۳۳ درصد بار کشور از یزد عبور کند و یک‌سوم درآمد راه‌آهن کشور از یزد است و مسیر یزد را صرفاً باری و درآمدی می‌دانند پس چرا باید به وظیفه اجتماعی خود در قبال مردم یزد عمل کنند و با این همه آلودگی ایجادشده حداقل چند قطار مسافرتی برای رفاه مردم و گردشگران در نظر بگیرند.

رجایی‌فرد با اشاره به این‌که احتمالاً به علت تردد قطارهای باری، قطار مسافرتی مسیر یزد حذف شده است، ادامه داد: این خواسته زیادی نبود که روزانه ۶۰۰ نفر ظرفیت از حمل و نقل ریلی یزد حذف شد، کجا هستند مسؤولان یزد که پاسخگو باشند در حالی که دو هفته است این قطار حذف شده است و همه قرار بود پیگیری کنند.

وی با اشاره به این‌که مدیران راه‌آهن وعده‌های زیادی دادند که به‌زودی مشکل حل می‌شود، گفت: دو هفته گذشته و هیچ‌کدام اقدامی نکرده‌اند. از سوی دیگر، شهرهایی مانند شیراز، اصفهان، کرمان و دیگر همجواران ما هر کدام روزانه چهار تا پنج قطار دارند و ما روزانه یک قطار ترنست که آن نیز حذف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نیروگاه تجمیعی خورشیدی در استان یزد احداث می‌شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • «توسعه حمل و نقل ریلی - خاش» + فیلم
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل